🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Нашите герои отново са на детската площадка.

Дали не са започнали да откриват нещо за миналото си?
Или нещо се е случило с Ешреф?
Още един ден до сряда!
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 91
Да, Нези на площадката са, имаше го в единия спойлер, ама да видим в коя серия ще е и дали е верен.

# 92
Добро утро Simple Smile

Звучи доста логично наистина сестрата на Иззет да е поръчала Нисан да убие Ешреф и тя да ѝ се обади. Нисан горката от всички страни ще я притискат вече...но затова вече според мен ще сподели на Ешреф

А иначе за снимките, гледала съм интервю на Джан Яман, който беше казвал, че в Турция едва ли не се снима постоянно, на снимки са по 12-14 часа така, че нищо чудно и скоро да е сцената

# 93
Здравейте,
Тази сцена някой я беше пуснал със спойлер преди няколко дни. Съмнявам се, че ще е в тази серия, но в другата може и да е.
Хайде, лек ден. За секунди си помислих, че е сряда. Ама бързо се събудих от този сън. Един ден до новия епизод

# 94
Докато чакаме резюмето, ще разгледам значението и на другите имена.
Çiğdem-минзухар

Тези хора са ядосани. Те изпитват удоволствие да измъчват хора, които не харесват. Те са доста успешни в бизнеса. Те са амбициозни и възраженията не ги спират, а напротив, предизвикват повече ентусиазъм. В личния живот те са духовно по-близо до хората, които обичат.

Положителни аспекти:
Грижи се за работата си, пестелив, гъвкав, интелигентен, логичен, реалистичен, талантлив, дисциплиниран, перфекционист, педантичен, организиран, очаква оценка от обкръжението си, отдаден на целта си, търпелив, грижи се за здравето си, има високи ръчни умения, има способност за аналитично мислене, принципен, трудолюбив, вижда детайлите, услужлив, практичен, разбиращ

Отрицателни страни:
Не обича критиките, прекалено горд е, прекалено амбициозен, не може да остане на заден план, винаги иска да е на преден план.

Çiğdem е 126-ото най-използвано име.
Сред имената на момичетата това е 60-ото най-използвано име.

Броят на хората, използващи името Çiğdem, се е увеличил със 186 души през последната година.

Чийgем е представена
като силна и интелигентна жена, която
не се колебае да използва нестандартни
методи, за да постигне целите си.
Нейната обсесия към Ешреф
усложнява професионалните й
задължения и води до напрежение в
отношенията им. Това я поставя в
трудна позиция между закона и личните
и емоции.
Тя е нещо като морално огледало на Ешреф. Докато той се бори между любовта и престъпния свят, тя балансира между закона и.личните си чувства.
Динамиката в техните отношения ще  добави дълбочина и напрежение към сериала.

# 95
Гери, аз я пуснах в спойлер.
Нали знаеш, че аз ги нося спойлерите.
Лале(така ли да се обръщаме към теб?), да Джан го беше казал, а като отиде в Италия да снима и не можеше да повярва, че снимачният им ден е по 8 часа и всеки час повече, който останат на снимки им се заплаща. Аа и там имат 2 почивни дни, абе в белите страни е така.

Резюме и кадри от епизод 4:
Отвличането от Нимет на Нисан и Афра е сигнал, че войната между сираците и племето ще бъде удължена. Въпреки предупрежденията на Сердар, Ешреф и Нусрет не се колебаят да направят ходове, които ще разпалят пламъците на отмъщението помежду им. Кадир опитва всички методи, за да накара Сираците да се изправят срещу Ешреф. Междувременно пътищата му, пресичащи се с Нисан, предизвикват неочаквани чувства в сърцето на Кадир.  Ходът на Ешреф да спаси Афра изненадва Нисан. Ще посмее ли Нисан, която е в голяма дилема, да изцапа ръцете си с кръв за сметка на живота на сестра си?

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 10:10 от jackie.

# 96
Още снимки

# 97
Още снимки

# 98

Ешреф Тек изглежда като човек, изграден от мълчания, рани и контролирана ярост. Самото излъчване на тази снимка говори за мъж на границата между доброто и злото.  Труден е за разчитане.
Погледът му е дълбок, леко уморен, сякаш постоянно мисли за нещо, което не може да промени.
Ешреф Тек не е човек, който ще проси прошка или ще моли за разбиране. Той ще направи това, което смята за правилно, дори с цената да го разруши напълно.
Вероятно ще стигне до момент, в който ще се изправи пред самия себе си, не пред враговете си.
 Неговата най-голяма битка няма да е с Чийдем, мафията или полицията, а със виновността и болката, които носи вътре в себе си.
Това ще бъде неговият край.
Както казах и преди- мисля, че Ешреф ще бъде един от любимите ми персонажи на Чаатай.
Специалитетът на Чаатай- сложните образи!

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 11:17 от NeZ_9

# 99
Айдеее, спират го в Ютуб

# 100
Момичета, сега прочетох, вярно ли е, че е подписан договор за 8 епизода и при добър рейтинг ще продължат (мисля, че го имаме) ? Та ние довечера ще гледаме 4?! 😯😯😯

# 101
Ами не знам, но ако не може да си покрива разходите, ще го спрат.
Но ако рейтинга се задържи така, както беше на 3 епизод, няма да има проблем да го продължат.
Сигурно затова като първа стъпка го спират в Ютуб, за да го гледат на канала.

# 102
Ееее! Confused
Не си ли дават сметка, че в YouTube го гледат хората, които не са в Турция и така или иначе не могат да влияят на рейтинга!
Сега сигурно и Нерон няма да го превежда, защото той взима епизода от YouTube...
Лале,  ти къде го чете това за 8те епизода?

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:32 от NeZ_9

# 103
Нези, споко, Нерон го взима от рускините!
Плейтубето не знам откъде го взимат.

# 104
Привет!
Много хубави снимки сте донесли, страхотни  са!
Да бъдеш добър актьор,  не е лесно!
Ешреф останал със концентрацията и въображението си...

Не искам и да си го помислим за спиране, честна дума. Толкова време чакам Чаатай в проект, о, не!
Утре ще се случи точно мисълта от днес.
Очаквам 4 епизод да е с по-висок рейтинг и от трети.
Ох, това спиране хич не ми харесва, толкова хора от чужбина го гледаме по you tube, ние сме с 2 часа разлика и докато се прибера половината серия минала. Наистина не разбирам.
Мисля красиво днес.
Имайте прекрасен Вторник!

Общи условия

Активация на акаунт