🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 207
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Приключих го и аз. Мистерия ми е как може да го дават от преди да е излъчен по канала.

# 541
По канала по-късно ли свърши?
Ти от Ютуб или сайта го гледаш?

# 542
По канала по-късно ли свърши?
Ти от Ютуб или сайта го гледаш?
Аз в YouTube го гледам. Там в живия канал си има и реклами и всичко. И така до 12 откара. Винаги съм след вас.

# 543
Явно самия Ютуб канал върви по-назад!

Ами пуснаха 5 серия в Ютуб, което значи, че го спират само за Турция, за да гледат онлайн по канала

# 544
Здравейте, момичета!
Минавам набързо, защото ще отсъствам тези дни.
Скрит текст:
Баща ми почина снощи...

# 545
Добро утро! Coffee

Странно, Ешреф не отвори досието, като че ли не искаше да види нищо, беше го страх да не се разочарова ли? Целувката определено стана, Ешреф да не види Чийдем. И първата й неочаквана прегръдката беше, за да прикрие опита й да го бутне. Нисан умело използва женски прийоми, за да прикрие ситуациите.
И аз като Етем тръгнах отзад напред...
Тази серия беше по-слаба май от предишната, с уговорката, че може така да ми изглежда, защото не съм го гледала с бг, после може по-добре да ми се нареди.

Скрит текст:
Нези, моите съболезнования!
Бъди силна!

# 546
Добро утро!

Аз много харесах вчерашната серия. Не мога да я сравня с предишната. Всяка е различна.
Целувката ми беше малко тромава и беше като на стъпки. Сякаш някой ѝ диктува. Хвани го за ръката, сложи си ръката едикъде си. Сега го целуни. Разбирате ме. Не беше много хомогенна. Като критикувам не значи, че съм разочарована. Ама има сцени в този сериал, в които има по-силни моменти. Трябваше повече дубли да направят. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз така щях на се преструвам, че не става, за да повтаряме. Можете да ме изгоните в този момент.

Скрит текст:
Нези, с теб сме!

# 547
Гери, може да съм пропуснала някои моменти, аз повече го гледах през сцените на рускините и от време на време онлайн и затова може да не ми е въздействал като предния епизод.
За целувката съм на твоето мнение, ама аз и химия между двамата не виждам досега, ама може би е рано... знам ли!
 Ще се преструваш за да има повече дубли, а....хитруша!

# 548
Добро утро,  Момичета
Дано има добър рейтинг за да ни е спокойно,
Гери, ах тиии, Simple Smile

Нези,
Скрит текст:
  бъди силна, с теб сме

# 549
# 550
Добро утро!
Серията ми хареса с малки изключения.
Ще си чакам буквичките. Това което най-много ме впечатлявали е сцената на дивана, фокуса беше в Очите на Демет и в устата Чаатай, не разбрах защо точно това ни показват, но беше страхотно изиграна и от двамата. И Демет точно тука с погледа, емоциите които изрази, Очите много ми хареса. Аз я гледам за първи път и много я следя, все пак е главната героиня в сериялът.
Чаатай- феноменален!
Като цяло жените, като изключа Афра,  страхотна игра правят, дори бабата със закуската. Е, и Ирмак, комисарката, лошата сестра (все и забравям името) харесва ми играта им, всяка си е за ролята си. Как ги избират?-впечетлена съм!
Нещо слабичко ми се видя поведението на началника на полицията, но ще изчакам буквичките.
Ох, много се оплеснах да приключа със сцената накрая.  Е, романтика от първата целувка няма как да се получи, но добре е. Може би спрямо контекста всичко си е ок, според  мен тя го целуна непредвидено, хем да покаже на комисарката, че има нещо между тях (тя нали й каза, накарай го да се влюби), изпълнява мисията й, хем собствените и чувства я тласнаха. Замисълът беше добър, той я спря, тя го спря, вижда се, че не е слаба Нисан, на мен ми хареса сцената. Е, момичета химия дали е имало и двамата са обвързани и по на 30, няма как да ни покажат устни в устни и те се съобразяват, сериозни актьори са! И все пак както беше казал Баръш Калъч: "Всяка целувка си е истинска!"
Чакам буквичките и аз като вас!
Скрит текст:
Съболезнования, Нези да почива в мир душата му! Дръж се!
Ето, че и буквичките дойдоха.
Жаки, благодаря за линка с буквичките!

# 551
Рейтинга
Малък спад в АВ и АВС1, но е незначителен според мен!

# 552
Рейтинга е добър! Спрямо вчернишните случвания, много си е добре.

# 553
Ели, права си, целувката е постна, защото е принудителна и не можем да очакваме да е взаимна и чакаща със страст и нетърпение. Тя просто искаше той да не види Чийдем.
Аз вече го започнах епизода с бг.
Ами сцената с тая рана как се разхожда и спасява сестричката, ми е нереална, фантасмагорична и не добре замислена...ама карай!

Ето рейтинга и на останалите сериали

# 554
Здравейте!

От сторито на Неджип Мемили

Скрит текст:
Нези, съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт