🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 212
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ох,  сцената  с раната, аз се притесних, че ще му се замърси раната толкова време стоя открита. Неговата рана по-скоро от вътре на вън, такива рани май се оставят открити сами да зарастнат.
Да, трябваше една идея по "с ръчички"

# 556
Стигнах до сцената, където Чийдем си спомня рождения ден с Ешреф.
Според това, което видях, никога не е имало нещо между тях. Той я уважава като асистент или там каквато му е била. Просто любов е имало само от нейна страна. И понеже е била несподелена, тя се фиксирала на нея в очакване някога да се случи.

---------------------------------------------------------------------------------------------

На нещо интересно попаднах в серията, когато отиваха на вечерята Ешреф, Кадир и Якуп баба
Дали не е препратка към нашата Нези...как мислите?

# 557
Аз днес ще стартирам с гледане с разбиране.

Жаки, на мен ли само ми се стори или Ешреф я целуна по врата? За рождения ден на Чийдем говоря.

# 558
Малко класации

# 559
Аз днес ще стартирам с гледане с разбиране.

Жаки, на мен ли само ми се стори или Ешреф я целуна по врата? За рождения ден на Чийдем говоря.
Целуна я, ама някак беше като, да направи това, което тя желае, хич не ми изглеждаше любовно.

# 560
Ако някой мен така ме целуне, няма да си помисля нищо нелюбовно.

Да се запише за протокола. Мен никой да не ме целува по врата ако не си мисли нищо по-сериозно или любовно.

# 561
Ами като изгледах сцената, в нито един момент не разбрах, че са имали някакви отношения.
Личеше вълнение, само от нейна страна.

Изгледах серията.
С бг. буквички ми хареса с малки изключеня.
Ама при над 2 часа серия е нормално и нещо скучно да има.

Eşref Rüya стана най-обсъжданият сериал в сряда през целия ден, като беше обект на 40 200 споделяния в социалните медии.

# 562
Ако някой мен така ме целуне, няма да си помисля нищо нелюбовно.

Да се запише за протокола. Мен никой да не ме целува по врата ако не си мисли нищо по-сериозно или любовно.

Гери, 😀
И аз съм така.....вратлето е много специална зона 😉

Супер  рейтинг, Simple Smile

# 563
# 564
Гери, не ми се отвори инстаграма в работата, та не видях какви спомени ти навява, но довечера като се прибера на моя комп, ще видя.

Като говорех, че 2 часа са много, да ви кажа с тия нямам нищо против да прекарам цели два часа.
Големи образи са!
Аз за разлика от Ели харесвам повече мъжкия каст. Жените са ми скучни. Може би само сестрата на Гюрдал още ми е интерсна. На Чийдем малко ми стана скучен образа в последните две серий.

Чачо вече има 10.3 мил последователи

# 565
Аз се изненадвам, че само толкова нови последователи е набрал.

Иначе видеото показва паркинга пред хотела, колата на Ешреф. Нея не я видяхме. И после влиза във фоайето и там снимат.

# 566
Ами не е малко, Гери!
Ето по дни

# 567
Аз като видя хотела, фоайето, асансьора.....търся червено , запомних блузата на Ели, ....ако трябва да бъда честна във втори еп.  на асансьора в отражение се вижда червено Simple Smile ....

# 568
Зад кадър

# 569
За пореден ден Ешреф е номер 1 в Amazon Prime Turkey
Като цяло и при сериалите

В останалите държави

Общи условия

Активация на акаунт