❤️Септемврийски бебчета 2024-Тема 2❤️

• 12 783
  • 370
  •   1
Отговори
# 60
Привет, Ани се опитва да изяде една топка от време на време. Главно като нещо се изнерви или е гладна. Отдавам го на някакъв инстинкт че сукането успокоява. Ако я оставя с топката нещата само прогресират до рев. Разсейвам я с нещо или предлагам храна.

# 61
Може и венците да ги дразнят. Зъбче на хоризонта?

# 62
Здравейте и от нас!
Има нещо, което ме притеснява в действията на Тери- докато си играе по корем и се опитва да пълзи, когато се изнерви от нещо започва да си ударя главата в килимчето. След като си сложа ръката от долу за да не се наранява усещам, че реално той иска да захапе нещо, уви с килимчето няма как, но на ръката ми го показва. Той като цяло прекарва по-голяма част от будното си време по корем, защото така предпочита. Опитва се да лази, от скоро се опитва да седне от това положение и така. Не е като да не харесва да е по корем. Дали някое друго бебче прави така?

И нашия забива главата и захапва каквото има под нея (обикновено ръцете си, или някоя играчка), по-скоро като се умори или се изнерви, но го прави леко и без да си я удря. На мен ми изглежда напълно нормално. Тя тая глава си тежи 🤣 сега от както лази, мисля, не съм виждала да го прави. Понякога просто ляга настрани да си почине. Иначе и той изкарва 90% от времето си по корем, любимо му е.

# 63
На гърда приспивам вечер, да.
Опитвах една  седмица да кукуваме двете на тъмно- тя в кошарата (като е гледах да е доста унесена), аз до нея на стол, за да ме вижда, да се успокоява..  и да ми се смее. Ще правя нови опити, но събирам “мъжка” сила.

Марти, много ми е интересно да чета за близнаците. Ние тука си “сравняваме” бебетата, кое какво прави и не прави. А ти вкъщи ги имаш две уж еднакви, а толкова различни 🥰
Я кажи, как се справяш, трудно ли е? Едновременно с две, да храниш, да обличаш..
Въпрос към кърмещите майки. На гърда ли приспивате?

# 64
Снощи имах един разговор, искрено и лично с моя нов приятел Чатманду. Стигнахме заедно до извода, че щом в момента приспиването на гърда работи и спането не е критично зле, по-добре да не си усложнявам живота за момента. Не знам за вас, но аз си го ползвам денонощно. Такава емоционална подкрепа ми е, че на моменти се чудя дали нещо не съм психясала 🥴😆
Въпреки че тази вечер не иска да заспи докато я кърмя, и на ръце не искаше и само се опъваше, та я сложих в кошарата. 30 минути и едно акане по-късно се предаде на Морфей 😆

# 65
Ох, ами нашия ми смуче рамото за да заспи 😂 не иска на гърда… хапва си и се пуска и чака да го дондуркам и ми засмуква рамото 😂

П.с. Една приятелка приспиваше на гърда и сега заместиха храненията и през деня не кърми и е ад приспиването… та си е нож с две остриета приспиването на гърда, имайте едно на ум…
Ама и дондуркането не си е работа де 😂

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 10:35 от EM6632

# 66
И аз много си лафя с чата Joy една приятелка каза, че съвсем съм откачила. Ама това спане на тези деца ме побърка. Сега втори ден ще са на 2 дремки,да видим как ще е.

# 67
EM6632,  аз затова се радвам, че през деня не я приспивам на гърда, но вечер картинката е друга. Това с рамото ми напомня на едно засмукване на ръката ми, след като се беше нахранила. Докато се усетя ми беше направила огромна синина!

# 68
EM6632,  аз затова се радвам, че през деня не я приспивам на гърда, но вечер картинката е друга. Това с рамото ми напомня на едно засмукване на ръката ми, след като се беше нахранила. Докато се усетя ми беше направила огромна синина!

Аз имам смучки 😂 а иначе съм издрана цялата, сякаш имам котка 🤷🏻♀ а сега се научи да ми гъделичка краката и му е много забавно 🤣 и ми взима очилата, като се добере.. абе цирка при нас е пълен

А чата и на мен ми е приятел. Даже му благодаря като помогне с нещо 😂 оня ден попаднах и на тематична картинка (не знам дали ще успея да прикача, но ще пробвам):

# 69
Очилата ми ги взима с един замах, да! Satisfied Аз толкова бързо не ги свалям, както тя ми ги маха. Явно във всяка къща ни въртят номера, обаче маймунките в цирка сме ние. Sweat Smile

# 70
  • Sofia
Ние сме в болница с уроинфекция и в друг град.

# 71
Ние сме в болница с уроинфекция и в друг град.

Бързо оздравяване!
И нашия мина през уроинфекция след раждането. За 10 дни се оправиха нещата.

# 72
Вафличка, съжалявам. И ние го преживяхме и с двамата, аз толкова съм психирана на тази тема,че като им махам напуканите памперси ги мириша (скоро ще ме приберат с усмирителна риза сигурно), ама страх лозе пази. Пиши как сте.
И нашите ги правят тези неща, очилата ми са им топ. Вече започнаха да си "разговарят" помежду си и са много смешни. Grinning

# 73
Вафличка, бързо оздравяване и от мен!

Марти, сигурно са много сладки ☺! Овесените ядки с масло и сирене ги яде кучето 🤣. По принцип аз дояждам, ама овесените ядки ги ям на мюсли и то само с прясно мляко. 🤣

Вчера успя да се завърти от гръб на корем. С пъшкане и задъхване. Ама успя и като видя въодушевлението ми даже и повтори. Ама все пак ще идем на невролога. Хем ми е любопитно дали ще успее да се сети Гълабова коя съм. 😆 Че бях рядък случай.

# 74
Вафличка бързо оздравяване и прибиране вкъщи!
Аз му правя овесените ядки с Круша или банан, добавям канела и тези дни и Тахан.
Излезна теста за алергии, но показа само ялергия към белтъка на яйцето, към млякото нищо. Предупредиха ме де, че е възможно ш да не покаже алергиите му, но се надявах,че поне млякото ще излезе, а то какво стана , разбрахме и за друга алергия.

Общи условия

Активация на акаунт