Месо..мляко...за и против...

• 14 297
  • 220
  •   1
Отговори
# 75
  • Mediterraneo
Хора, изтрещехте, бе!
И мляко пия, и месо ям. Явно, ще мра млада. И без това не ми се живее дълго- казала съм на мъжа ми, ако стигна до 80, да ми тегли куршума  Crazy И в този ред на мисли- отивам да пуша една цигарка и да изпия едно мляко с нес кафе. Поредните два пирона в ковчега ми...

# 76
  • До хладилника, който обичам
Хора, изтрещехте, бе!
И мляко пия, и месо ям. Явно, ще мра млада. И без това не ми се живее дълго- казала съм на мъжа ми, ако стигна до 80, да ми тегли куршума  Crazy И в този ред на мисли- отивам да пуша една цигарка и да изпия едно мляко с нес кафе. Поредните два пирона в ковчега ми...
Сега кажи как гъчиш МНГ и всякакви Е-та и готово си обявена за самоубийца Laughing

# 77
Хихи...  70 и повече мнения, близо 80 с 42 пъти,че е видяна темата.....

И месо ще продължа да ям - избрано и наготвено от мен, и мляко ще има на масата - пък каквото сабя покаже!

Ама ми е интересна темата..... Хора,които са били в Австрия са ми казвали,че там са пили много хубаво соево мляко... Дали го има и тук това нещо? Един път бях взела, от диетичен магазин, ама не ми се стори толкова хубаво... Къде е проблема?

# 78
  • Mediterraneo
Сега кажи как гъчиш МНГ и всякакви Е-та и готово си обявена за самоубийца Laughing

Цъ, аз направо се самообявявам за такава  Tired

# 79
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И тази тема трябва да се разчисти ......

... естествено, че детето няма да захапе заека...човешкото дете е безпомощно .... посочи ми медицински сайт, в който ги пише тези неща

...иначе за произхода ..... нали сме произлезли от океаните, защо не се върнем там  Rolling Eyes

...Аз мисля, че най- великото нещо, което имаме от   Твореца е способността да се променяме , за да се приспособим към средата и да оцелеем ...това е така наречената еволюция ..... човек толкова бързо се е променил, след като е проял месо, че чак учените се чудят как е възможно и са склонни да отхвърлят теорията на Дарвин  ...всеки търси липсващо звено ....

..та както прочетохте плодоядния неандерталец е бил доста тъпичък ...

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 13:58 от secretgarden

# 80
Аз не съм вегетарианка, но не съм и сред привържениците на месото - темата хубаво се раздели, но сега не спорим, а и няма смисъл - убеждения не се променят насила. Peace

# 81
Аз бих си ги променила ....дайте ми медицински сайт , в който ясно да пише за вредата от месото само по себе си  , а не заради храненето на телетата, хормоналните препарати и прочее ...според мен всички се отказвате да спорите, защото няма как да докажете тезата си  ....

# 82
secretgarden
Цитат
дайте ми медицински сайт , в който ясно да пише за вредата от месото само по себе си  , а не заради храненето на телетата
ЗаЩо си мислиШ,че медицината е Господ и има правилните отговори на всички вьпроси?
Така влиzаШ много лесно в капана.
Тематиката е по скоро антропологична,откокото медицинска.

# 83
Т'ва заприлича на докажи ми, че кокошката е била преди яйцето/или обратното/ - губене на време. Всеки има начин да си намери доводи. Необходимо ли е да говорим празни приказки заради самия спор? newsm78 Ако да, тогава пак да свирнем на Лео - да ни премести в Клюкарника.

# 84
secretgarden
Цитат
дайте ми медицински сайт , в който ясно да пише за вредата от месото само по себе си  , а не заради храненето на телетата
ЗаЩо си мислиШ,че медицината е Господ и има правилните отговори на всички вьпроси?
Така влиzаШ много лесно в капана.
Тематиката е по скоро антропологична,откокото медицинска.

не го мисля ... но и не мисля, че лекарите са идиоти  и ще отричат нещо известно на медицината  .... и ще хранят децата си с месо ..... според мен вегетарианците изкривяват и преувеличават нещата ....

Т'ва заприлича на докажи ми, че кокошката е била преди яйцето/или обратното/ - губене на време. Всеки има начин да си намери доводи. Необходимо ли е да говорим празни приказки заради самия спор? newsm78 Ако да, тогава пак да свирнем на Лео - да ни премести в Клюкарника.

не, не прилича....голословите в момента  Rolling Eyes

# 85
http://asktisho.wordpress.com/2006/12/11/vegetarian/

този мисли като мен

# 86
Окей, мен от месото ме отвращава това :тук Sick
Гледала съм и достатъчно документални филми и репортажи за месото в Германия.
Доводи от антропологична гледна точка - изложих вече.
За ползата не съм чувала чак толкова ласкави слова.  Освен това и според хранене според кръвните групи май не ми е необходимо месо. Колкото и тънко да отрежеш една филийка, тя винаги ще има две страни.Как ще ме убедиш ти от своя стана да ям? Thinking

# 87
не го отворих, прочетох, че става въпрос за някаква жестрокост ...предполагам кадри от филма ..meet your meat ...

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/vegetaritan_plus

# 88
  • До хладилника, който обичам
Добре, нека да не превръщаме темата в 'за' и 'против' месото/млякото от вегетарианска гледна точка - тя няма нищо общо в случая и ако имаше, темата щеше да виси в Клюкарника!
Говорим от всякакви други гледни точки за и против употребата на мляко и месо, окей?

# 89
да, за здравословни- против купешкото месо съм, защото алчния човек се е научил да храни телето с такива хормони, че да продаде след това месо, колкото за 3 телета

Общи условия

Активация на акаунт