Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 439

• 35 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден  - последен на месец април!

# 121
Добро утро.

Желая ви ден пълен с много успехи и усмивки.

# 122
  • Пловдив

Здравейте в ден сряда - успешна да е.
Какво чакаме??? Промоционален филм с Енгин, сериал с Енгин по Netflix и пореден разказ за списание Kafasına göre. Много неща чакаме.

# 123
  • Варна
Привет, момичета!

Хайде, вече да идва нещо ново

хубав да е денят ви Yellow Heart

# 124

Здравейте в ден сряда - успешна да е.
Какво чакаме??? Промоционален филм с Енгин, сериал с Енгин по Netflix и пореден разказ за списание Kafasına göre. Много неща чакаме.

Аз лично чакам и новина за нов Енгинов сериал или игрален филм...
В личен план чакам разходката в Истанбул, вкл. по ключови обекти на ЕЛиф и Йомер и/или Керим и Фатмагюл. Под пълна пара съм в подготовка за пътуване, затова нямам време за повече появявания тук....

# 125
  • Пловдив

https://x.com/EnginAkyurekRD/status/1917565227580719442

Нещо снимат, Енгин е там.
Burkina, ще чакаме репортажи от теб...

# 126

За спокойна вечер.

# 127
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък - празник е.
Да го започнем с кафе или чай - кой, както желае.
Нека новините манифестират в темата днес.

# 128

Честит празник на тези които го празнуват - т.е. макар и възникнал далече назад във времето и имал "друго" измерение, днес всеки работи и е редно макар и за един ден да "спре" да си направи своя равносметка - какво печели или губи /случва се не всички да имат шанса да работят по професията си/ и да се поздравим дори и само с факта, че сме здрави и се трудим.

Burkina Two Hearts ще чакаме с нетърпение да разкажеш за пътуването из Истанбул. Организираните големи екскурзии не могат да дадат свободата да "излезеш" от предварително обявения маршрут и места за посещение. Вие сте малка група и си имате свои цели - успех с планираните дестинации и да направите снимки, снимки... Аз така и не можах да открия кафенето на Йомер и Елиф /наивно мислех, че е някъде близо до "управлението"  на площад  „Султанахмед“/. Дано имате и този адрес и да успеете да пиете по едно кафе там.

Определено Енгин е започнал снимки за рекламните клипчета за "GoTürkiye" и затова съвсем коректно отмениха датата за подписването на книгата. Но тези които твърдо са решили да си вземат автограф, ще го направят!

Сега да пием по кафе или чай предложени от Мариянка Two Hearts и да си захващаме задачите за днес!

# 129
  • Пловдив

От днес: https://www.sokgazetesi.com.tr/engin-akyurek-ve-afra-saracoglu-a … z-partner-oldular

Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу в един и същи филм: Те станаха партньори за първи път!

Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу стават партньори за първи път в специален проект, подготвен за популяризиране на Турция. Промоционалният филм за Go Türkiye ще бъде режисиран от Озан Ачъктан, а снимките ще започнат в Истанбул през май.

ШОК - Go Türkiye, глобалната платформа за насърчаване на туризма в Турция, се готви да излезе на световната сцена с два специални промоционални филма, които ще окажат голямо влияние тази година. Главните роли в един от тези проекти са поверени на двама от най-популярните актьори в Турция - Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу.
Според информация зад кулисите на Бирсен Алтунташ, продукцията на рекламните филми се извършва от Dass Yapım Production, а зад проектите стои Селен Севиген, продуцентът, подписал успешни проекти.

ВЕЧЕ ОЧАКВАН С НЕТЪРПЕНИЕ

Кемал Хамамджиоглу написа сценария на един от филмите, който има история и има за цел да представи красотите на Турция на международната публика. Озан Ачъктан, който наскоро си създаде име със сериала "Анонимни любовници", ще седне на режисьорския стол.

Този специален проект, който е планиран да бъде на снимачната площадка през май, ще използва историческата и модерна текстура на Истанбул като фон. Филмът, в който Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу ще бъдат партньори, е сред продукциите, които се очаква да привлекат голямо внимание не само в Турция, но и в чужбина.

Репортер: ÖZNUR DEMİRBEY/Йознур Демирбей

# 130

Интересна двойка ще бъдат на фона на историческата и модерна текстура на Истанбул.

# 131
  • Пловдив

Вечерен привет.

# 132

Да перифразирам  Тек - "Направи снимка и запази хубавите моменти".

И ей-така от нищото се присетих за нещо  - за оригинала и копието. Копието може да е по-добро за тези на които така им изнася, но оригиналът си е оригинал.
Който разбрал-разбрал.

За хубава вечер да предложа едни спагети "по комисарски"...

# 133
Марта, тази песен е много красива, аз си я слушам. Heart

# 134

........

Burkina Two Hearts ще чакаме с нетърпение да разкажеш за пътуването из Истанбул. Организираните големи екскурзии не могат да дадат свободата да "излезеш" от предварително обявения маршрут и места за посещение. Вие сте малка група и си имате свои цели - успех с планираните дестинации и да направите снимки, снимки... Аз така и не можах да открия кафенето на Йомер и Елиф /наивно мислех, че е някъде близо до "управлението"  на площад  „Султанахмед“/. Дано имате и този адрес и да успеете да пиете по едно кафе там.

.........

Марта, можеш ли да ми дадеш по-точни координати на това кафе, както и на полицейското управление (хотелът ни е близо до "Султанахмед"), както и на къщата на Елиф. Изобщо. всичко, което имаш като данни за обектите на Елиф и Йомер  (защото другите момичета са по-големи фенки на Керим и Фатмагюл  и за тях се готвят, докато аз, честно казано, мисля, че повече бих се развълнувала да стъпя на място, видяно в "Черни пари и любов").

Общи условия

Активация на акаунт