Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 439

• 35 554
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Днес повече на сянка...
И гифче от вчерашното мероприятие, на което е присъствал Енгин.
В гръб, познахте ли кой стои до него...

# 631

Може и на морето.

Сещам се за комисар Йомер и любимите му "симит-пейнир-чай".

Е-ми, готини са!
Рекламират за Ютуб! Да гледаме всички серии.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:36 от Марта_49

# 632
  • Пловдив

Дааа, Енгин в сторито си пусна това видео с Афра.
Двамата ни канят да гледаме всички епизоди в YouTube  канала на Go Türkiye.
Ето линк - епизодите следват автоматично - ние ги имаме преведени вече: https://www.youtube.com/watch?v=YDU80w0e7Xk&list=PLwmooDpEwEXJKQ … 3SaLkvXwf&index=4

# 633
  • Варна
Привет, момичета Yellow Heart

прекрасни са Heart Decoration харесват ми един до друг

ето една от забележителностите, добре, че имаше светещи букви на нея АКМ,
та я намерих снощи и я разгледах, много готино, но друго си е на светло Smirk

Atatürk Kültür Merkezi (AKM), İstanbul'da Taksim Meydanı'n
https://www.dailysabah.com/arts/ataturk-cultural-center-part-of- … ence-reopens/news

той е близо до другата забележителност Галата Порт/ круиза където беше спрял/ - там съм ходила Simple Smile
може би пак ще ги изгледам търсейки нещо друго, за което да се хвана ..
в еп. 6, там където подписаха договора, не знам къде е ?

# 634

Днес повече на сянка...
И гифче от вчерашното мероприятие, на което е присъствал Енгин.
В гръб, познахте ли кой стои до него...

Mарияна, не видях някой да е отговорил на загадката ти. Може ли да ни дадеш жокер или.... отговора направо?

Иначе, що се отнася до рекламния минисериал на Енгин и Афра, аз лично го гледах много, и много, и много пъти  (разбира се, не само по желание, но и заради работата по превода), но изобщо не ми омръзна. Приятно ми беше да гледам както Истанбул, така и двамата главни герои и тяхната история. Мисля, че се е получило симпатично и приятно за гледане филмче, което пътуващите с турските авиолинии (само като един пример) ще гледат с удоволствие. Аз самата пътувах два пъти по 12-13 часа съвсем наскоро с тези авиолинии, които се хвалят  като рекордьори в Гинес по броя на страните, до които имат полети. Да, Turkish Airlines  летят в момента до най-много страни в света (123 пред Катар с 89). А това означава, че нашият любимец и той ще "лети" на толкова много места по света и  ще рекламира родината си.
Много добре се вписаха в ролите си и Енгин, и Афра, според мен.  Нейната красота и неговият неповторим чар, както и талантливото им изпълнение  със сигурност ще се харесват масово.

# 635
Буркина, аз помислих,че въпроса е риторичен ,то е ясно кой е до Енгин - г-жа Дурак ,неизменното присъствие 😂

# 636
Буркина, аз помислих,че въпроса е риторичен ,то е ясно кой е до Енгин - г-жа Дурак ,неизменното присъствие 😂

Ааа, добре,  мерси😂, значи да не се мъча да виждам нещо друго и да виня ЕГН-то и качеството на очилата си 😂 😂 😂

# 637

Е-е, че без нея накъде?
Като снимаха рекламните филмчета, беше плътно там. Направо как някъде не попадна в кадър /от масовката/.

# 638
  • Пловдив

Клик в/у линка - за да чуем гласовете им: https://x.com/_denizsever/status/1937913439210639613

Енгин: Нашият минисериал се излъчва...
Афра: по YouTube канала на Go Türkiye.

До Енгин е г-жа Дурак.

# 639
Привет.
Благодаря за превода и труда ви, още вчера изгледах всички на едни дъх. Нямах време да ви благодаря. Flowers Sunflower
Сполучлива е  работата на Афра и Енгин. Прекрасни клипчета. Излъчване един до друг, харизма, талант и красиви картини.

# 640
# 641
  • Пловдив

В пресата: https://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-ve-afra-saracoglunu … bulunur-mu/247814

СЕРИАЛЪТ "ИСТНАНБУЛ, МОЯ ЛЮБОВ" НА ЕНГИН АСЮРЕК И АФРА САРАЧОГЛУ Е В  YOUTUBE! МОЖЕ ЛИ ЛЮБОВТА ДА СЕ НАМЕРИ С ФОРМУЛА?

Проектът, който ще прикове милиони към екраните им: Сериалът „Истанбул, моя любов“ на Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу е в ефир! Може ли любовта да се намери с формула?

Събирайки двама гиганти от света на турските телевизионни сериали, Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу, дългоочакваният 10-сериен минисериал „Истанбул, моя любов“ се срещна със зрителите в официалния YouTube канал на Go Türkiye. Със своята спираща дъха история за поставяне под въпрос на истинската любов с изкуствен интелект и очарователните си гледки към Истанбул, сериалът вече се превърна в най-обсъжданата тема в социалните медии.

В Златния век на дигиталните платформи и сериали, започна излъчването на още един съвсем нов проект, който вълнува зрителите. Подготвен от турското промоционално лице Go Turkey, с участието на Енгин Акюрек, който има международна фен база , и изгряващата звезда на последно време Афра Сарачоглу , минисериалът „Истанбул, моята любов“ беше пуснат в YouTube с всичките 10 епизода. Проектът обещава да бъде повече от просто сериал, а кинематографично пиршество, което разказва на света за Истанбул.

Любовта и изкуственият интелект лице в лице: Сюжетът на „Истанбул, моя любов“
Сериалът се фокусира върху въпроса: „Любовта съвпадение ли е или може да бъде програмирана с перфектна формула?“ Интелигентният и иновативен предприемач „Истанбул“, изигран от Афра Сарачоглу, е идеалистичен герой, който вярва, че любовта може да бъде програмирана с приложение за изкуствен интелект. Харизматичният и скептичен бизнесмен „Тан“, изигран от Енгин Акюрек, оспорва тази идея.

Когато пътищата на двамата се пресичат, се прави голям залог: Истанбул твърди, че с изкуствения интелект, който е разработил, може да помогне на Тан да намери истинската любов само за три срещи. Така започва безмилостната борба между технологиите и емоциите.

All-Stars: Актьорският състав е ослепителен
Докато великолепната хармония на Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу в главните роли се обсъжда още от първите трейлъри, актьорският състав на сериала включва и успешни имена като Ясемин Кей Алън и Илайда Акдоган . На режисьорския стол сяда Озан Ачъктан, който си е изградил име с филмите и сериалите, които е режисирал .

С участието на Очарователен Истанбул
Сериалът, както подсказва името му, е почит към Истанбул. Снимките са проведени на най-емблематичните места, които съчетават историческите и съвременните аспекти на града. Докато публиката проследява историята на героите;

* Към великолепието на двореца Чираган,
* Към модерната текстура на Галатапорт,
* Към енергията на Каракьой и Бейоглу,
* И отново ще бъдете изумени от уникалната гледка към Босфора.

Социалните медии са в бедствие: Първите коментари са тук!

С излизането на всички епизоди от сериала едновременно, буря от „Истанбул, моя любов“ завладя социалните мрежи. Бяха направени хиляди коментари, особено хвалещи химията между Енгин Акюрек и Афра Сарачоглу. Зрителите оцениха кинематографичното качество на сериала, модерната история и успеха в представянето на Истанбул.

Този проект има за цел отново да превърне Истанбул в център на привличане на потенциални туристи, особено в Европа и Близкия изток, като формира един от най-важните елементи на глобалната дигитална промоционална кампания на Go Türkiye.

И така, какво мислите? Ще успее ли Тан да намери любовта на датите, избрани от изкуствения интелект? Отговорите и много други ви очакват в 10-епизодния сериал „Истанбул, моя любов“, който се излъчва безплатно в официалния YouTube канал на Go Turkey .

# 642

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден!
Сянка, вода и да цитирам Тахир “Спокойно! Без напрежение!”
☕🍧🍺

# 643
  • Варна
Привет Blush

не мога да не повторя Two Hearts

Клик в/у линка - за да чуем гласовете им: https://x.com/_denizsever/status/1937913439210639613

Енгин: Нашият минисериал се излъчва...
Афра: по YouTube канала на Go Türkiye.

Енгин е прелест, кой каквото иска да мисли и говори Stuck Out Tongue Winking Eye

Не съм я гледала никъде Дениз Байсал
Гугъл казва - Г-жа Фазилет и нейните дъщери, Разследване и др.
Но май няма главна роля ...
itshristina Yellow Heart сподели ако имаш наблюдение

# 644
И аз за първи път я чувам. Надявам се че партньорката до Енгин ще е достатъчно добра. Последната и роля беше в сериала Kalpazan ,но беше спрян на 8 серия защото нещо не се разбраха с канала.

Общи условия

Активация на акаунт