Спешно имам нужда от съвет.Премахване на пигментни петна-Притеснение

• 408
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!Петък си направих процедура за премахване на пигментно петно.Момичето беше различно от миналия път и ме попита дали при предишните посещения съм получила зачервяване,аз й отговорих,че не съм и тя използва лазер,който беше малко по-болезнен от миналите пъти.Веднага след процедурата третираното място почервеня ,но не са се появявали някакви мехури или гной.Притеснявам се за цвета,защото днес е трети ден-неделя и цветът е все още тъмен,не усещам болка ,но се притеснявам дали това нещо ще избледнее и дали ще ми остави белег.Ще приложа снимка

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 23:49 от Petrovadaria

# 1
Къде е това? На челото ли?
Имах там упорито петно и го премахнах с мазане с масло от ший и то най-евтиното, което тогава имаше на пазара.  Просто около месец  се мажех постоянно, а после продължих от дъжд на вятър. От години не ми е ставало.
Трябва да разберете от какво се получава при вас. Може да е хормонално, може от слънцето.
Външното изстъргване, няма да реши този проблем, а и е доста агресивно за кожата.
Според мен след около седмица зачервяването при вас ще се успокои, явно имате чувствителна кожа.

# 2
Къде е това? На челото ли?
Имах там упорито петно и го премахнах с мазане с масло от ший и то най-евтиното, което тогава имаше на пазара.  Просто около месец  се мажех постоянно, а после продължих от дъжд на вятър. От години не ми е ставало.
Трябва да разберете от какво се получава при вас. Може да е хормонално, може от слънцето.
[/quote

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 23:50 от Petrovadaria

# 3
О,  родилно петно е друго. Няма да стане с мазане.
Аз помислих, че е от онези, които излизат от слънце или хормони.

Общи условия

Активация на акаунт