рокаджийчета малки и големи

• 27 571
  • 484
  •   1
Отговори
# 60
Според мен малко преиграва. Това, че е звезда не би трябвало да го прави чак толкова надут. Що като идва Глен Хюс не само разреши да го снимаме, ами дори стоеше и позираше на концерта и постоянно се здрависваше с хората от сцената... Просто ми се вижда в повече всичкото това - това искам, онова не искам...

# 61
ето и едно поздравче ,е доста по различно като звучене от Ричи Блякмор ,но пак е супер  http://www.vbox7.com/play:4bf87dc3

# 62
ето широк избор Hugа може  на почти всичко Laughing www.pro-rock.net

# 63
Мама ло, с това пророк ме подсети за една случка с мой приятел - Отива момчето да си купи Про рок, но лелката на репа казва - Пророк няма, останала ми е само Врачка и Лечител  Mr. Green

# 64
Мама ло, с това пророк ме подсети за една случка с мой приятел - Отива момчето да си купи Про рок, но лелката на репа казва - Пророк няма, останала ми е само Врачка и Лечител  Mr. Green
   разсмя ме от сърце Joy

# 65
И ние довечера отиваме с мъжа ми. Sunglasses Laughing

На мен ще ми е за втори пътSimple Smile

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 17:22 от Winny

# 66
Концерта беше супер. Само дето малко закъсня Ричко, ама какво да го правиш... Охраната се гавреха с народа и събираха мобилни телефони и апарати. През целия концерт щъкаха и доприбираха техниката. А най-голямата гавра беше, когато едно момче си вадеше дъвка, а един от старците идва при него и го пита - ти с апарат ли ще снимаш. И момчето като подскочи... Не, че и хората не си го просеха. На най-отдалеченото място захванали да снимат със сапунерки, а сцената просто се не види от там. На всичкото отгоре едни мижави светкавици засветкаха, дето не им вършат работа за 2 метра пред тях, не пък за 200... Та взаимно се лъжеха Simple Smile
Иначе за самия концерт - хубаво беше, но можеше и по-добре. Щом бебето ми реши, че съм го завела да му пеят приспивни песни и почти не ме е ритало...

# 67
И да допълня, че "пианистът" им е супер! Впечатли ни! Накрая пяха Smoke on the Weter, Black Night и този път на помощ на Кендис се пиртекоха мъжете ( освен мъжа и)  и стана доста по-добре. Много и е сладко гласчето не става за рок просто... Naughty
Имаше и една кориозно комична случка... посредата на един инструментал през сцената пред Ричи и компания мина един.... заек! Shocked ( човек маскиран като заек). Според мен някой се избазика просто, защото Ричи го попогледна очудено, но не реагира повече. Нямаше никаква връзка с името на парчето или това преди и след него. Надявам се да изтече отнякъде обяснение по въпроса. Но беше смешноSimple Smile)
Ричи си отвори устата и нещо влезе в диалог по дено време с Кендис, това покрай представянето на песните. Толкова се втрещи народа ( и аз естествено), че не чух какво каза Laughing
Иначе сладко беше, но нещо първите 3-4 парчета слабичко дойдоха. В началото имаше и проблеми със звука. Но после го оправиха.
На първия или втория бис изпраскаха Одата на радоста и с компанията се майтапехме, че ни поздравяват за влизането в Европа ( което надали е било замислено)..
Рени78 е писала за апаратите. Снимки и не пробвах да правя с гсм-а.. Нямаше смисъл. Поизкуших се да запиша звук, но с тия "квестори" дето сновяха по пътеките реших, че няма да се справя.
Пред нас имаше и едно 4-5 годишно хлапе с родителите си, което се забавляваше многоSimple Smile
Еми, май това са любопитностите. Другото е за слушанеSimple Smile
Айде и поздравче:
http://www.vbox7.com/play:bbc3c390

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 09:35 от Winny

# 68
Дааа, бях забравила за зайчето (то бая заек си беше  Mr. Green ) А иначе за приказките между Ричи и жена му нямаше как да се чуят при нас, защото първо, че тя говореше слабо, а той мънкаше (все едно моя мъж говореше  Embarassed ), а освен това пред нас имаше двама, които бяха дошли да се наприказват на воля. Направо толкова досадно... Но пък аз им върнах с пеене (а пея много фалшиво  Mr. Green ). Около нас имаше една жена, дето и двете деца си беше довела на концерта, но май им беше досадно и само тичаха напред-назад. Но пък имаше и други бременни, та се успокоих, че не съм единствената шашава Simple Smile. Виж обаче баби и дядовци имахме в изобилие  Mr. Green

# 69
Част от сценария било зайчето!
ето справка
http://www.blackmoresnight.com/moon_castle_pages/court_of_jesters/23.htm

# 70
На мен ми се видя тъмно сив заека Sad Ама и доста далече бях от сцената, та може от това да е било... Мен ме изкефиха светулките и когато пускаха светлините като цветя върху публиката пред сцената. Изглеждаше все едно плуват и от вълните се полюшват (това погледнато отгоре Simple Smile )

# 71
благодаря ви и на двете за споделените впечатления Hug  bouquet

# 72
аз не им благодаря... шото им завиждам...и се пукам през гърба от яд... #Cussing out

# 73
Мен ще могат и за Мейдън да ме уредят да влезна без вход, ама тогава ще ми е близо до термина, та ще ми се размине. Но половинката ще се отчете и за мен  Mr. Green

# 74
Мен ще могат и за Мейдън да ме уредят да влезна без вход, ама тогава ще ми е близо до термина, та ще ми се размине. Но половинката ще се отчете и за мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт