Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 969
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Предполагам, че ще има, обикновено паралелно с панаир на книгата предлагат намаления и те.
В store има някои заглавия с намаление, пратили са ми тези дни мейл, но не съм разглеждала подробно, ако търсите нещо конкретно може да погледнете дали не попада сред намаленията им.

Благодаря, ще погледна.

В Хеликон и в АМГ също има промоции, да знаете. ☺

# 121
Benitorial ще имат -20% от 26ти, предполагам и повечето издателства.

# 122
Обикновено по време на софийския панаир повечето издателства пускат и онлайн. Бениториал и Сиела обикновено са с по 20%. Артлайн миналата година имаха много добри намаления - до 40-45%.

# 123
# 124
За любителите на дамска проза - промоция от Бард Heart Exl

26 романа от най-четените автори на дамска проза. Сега с отстъпка от цели 40 %!
Даниел Стийл, Нора Робъртс, Мери Хигинс Кларк, Мариус Габриел, Тили Багшоу ... Зареди се с книги за лятото от  авторите, които обичаш и на които можеш да се довериш.  Избери поне две заглавия и ще ги получиш с 40 % отстъпка!

Изберете поне 2 книги и ги получете с 40% отстъпка!

https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=296

# 125
📲 Изтеглете приложението Хеликон Club и вземете 15% отстъпка за първата си покупка с кода от приложението!

💎 Хеликон Club е приложение за лоялните клиенти на физическите книжарници Хеликон. С него получавате достъп до ексклузивни промоции и топ предложения. Ще се радвате на специални отстъпки за рождения и имения ви ден. Може да закупите ваучери за подарък лесно с няколко докосвания и да ги изпратите на близки и приятели.
#BGMammaЧете

⬇️ Свалете още сега приложението Хеликон Club за Android или iOS!

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 01:06 от pirin2019

# 126
За деня на детето ОББ подарява 20% отстъпка  в магазини Комсед при плащане с карта обб. За онлайн поръчки използвайте код UBBANK20.

#BGMammaЧете

# 127

Била за 24 май #BGMammaЧете

# 128
  • в сърцето на един мъж...

За всеки 4 книги, които избереш плащаш само 2 - тези които са с най-ниска цена.
Можеш да се възползваш от промо условията безброй пъти в рамките на една поръчка.
Остава само още малко време – възползвай се до 25.05!
Можеш да се възползваш от промоционалните условия неограничен брой пъти в рамките на една поръчка. Кампанията се провежда в периода от 13.05.2025 г. до 25.05.2025 г. включително или до изчерпване на количествата.

# 129
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм си набелязала 4 заглавия за лятото и чакам Панаира на книгата - като в страната на чудесата се намирам на такива панаири и изложения.
Както винаги, ще подкрепя българските автори и предпочитам по-малки издателски къщи.

# 130
Намаление - 40% на всички книги на Колибри!

# 131
  • София
Точно идвах с тази новина. Ето това е истинско намаление. Даже и на новите книги като новата на Алиенде. Чудя се дали да правя поръчка, то с доставката малко се обезсмисля, но ако поръчаш повече е ОК. Аз и без това никога не минавам само с една книга. Flushed

# 132
Ориндж с 24%  отстъпка от 23 до 25.05
код БЛАГОДАРИМ

# 133

В Кауфланд от 23 до 25 има 25 процента намаление на книгите. Мисля, че са на издателство софт прес

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:22 от pirin2019

# 134
  • в сърцето на един мъж...
Ориндж с 24%  отстъпка от 23 до 25.05
код БЛАГОДАРИМ

Ей, много благодаря за информацията! Напълних кошницата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт