Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 966
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
💐 Използвайте промокод АЗБУКА на 20 и 21 май и вземете 20% отстъпка за книги онлайн на www.helikon.bg. Комбинирайте тази отстъпка с безплатна доставка за цяла България при поръчка над 69 лв. Да отпразнуваме заедно Деня на славянската писменост. Нека не спираме да четем и да ценим силата на словото!

👉 https://www.helikon.bg/books/

💝 Всички, които направят онлайн поръчка на 20 и 21 май, ще получат подарък персонален промокод за 15% отстъпка за следваща поръчка. Индивидуалният промокод важи на www.helikon.bg за секции Книги и Учебници. Промокодът не се комбинира с други текущи промоции, не се прилага за вече намалени продукти и продукти с фиксирани цени.

📣 Промоцията е валидна на 20.05.2025 г. и 21.05.2025 г. Важи за Интернет поръчки на www.helikon.bg за секции Книги и Учебници. Промокодът не се комбинира с текущи промоции. Не се прилага за вече намалени продукти и продукти с фиксирана цена.

# 106
  • София

Видях го от една влогърка, не съм го пробвала.

# 107
https://www.bard.bg/promo/

ИК Бард с промоции на определени автори, книги и стилове.

# 108
# 109
  • Пловдив
Ох а тези от озон дали ще пуснах някакво намаление... че скромно направих близо 300лв в кошницата и ме сърбят ръщете....

# 110
‼️ „За буквите“ от Черноризец Храбър 📜 Представяме ви ново издание на една от най-значимите творби в средновековната българска литература.

🦁 „Българска история“ продължава мисията си да съхранява историческата памет чрез издания с висока научна стойност и отличителен естетически облик – книги, които принадлежат във всяка българска библиотека.

📖 Настоящото издание обединява най-важните преписи на творбата, съвременен превод и богат научен коментар. Голямата заслуга за всичко това е на доц. Ива Трифонова от БАН.

Вижте повече на 👉 bulgarianhistory.shop/zbkv

# 111
Чакам ги и аз озон че и за 1ви юни имам да се отчитам ...

# 112
във фейсбук на озон:
📦 Кашонът се надува - ден 12-ти!
Кашонът продължава да се надува – днес добавяме още един мега подарък! 🎁 И предстои да съберем 17 продукта на стойност над 1000 лева.
Виж останалите видеа досега, за да видиш какво вече сложихме в кашона и следи каналите ни, за да видиш какво с какво ще го надуем и утре.
💬 Напиши “Пук!” в коментарите – под това, както и под останалите видеа с Кашонът се надува.
☝️ Колкото повече коментари, толкова повече шансове!
🎉 На 27 май един от вас ще спечели целия надут КАШОН!

# 113
  • София
Тези пък... Ей сега ще им следя постовете...
последният път от три книги едната беше все едно е седяла в жабката...
Чакам си панаира Blush

# 114
ами искахте от озон и засега това намерих във фейсбук профила им Simple Smile . сегашното им промо е до 22,05. така че 22 или 23.05 ще обявят със сигурност промоция на книги по случай 24.05

# 115
И аз се чудя дали тази година ще има промоции в озон на книги, за да изчакам с поръчката или ще са само на избрани и е по-добре сега да правя поръчка.
Набелязала съм над 20 книги , които са в количката. Simple Smile

# 116
Предполагам, че ще има, обикновено паралелно с панаир на книгата предлагат намаления и те.
В store има някои заглавия с намаление, пратили са ми тези дни мейл, но не съм разглеждала подробно, ако търсите нещо конкретно може да погледнете дали не попада сред намаленията им.

# 117
💥 BookTok манията е тук! 💥
📚 Любимите книги на TikTok на специални цени!

🔥 Ако още не си чел/а за:
💔 разбитите сърца
🗡️ фентъзи герои
💋 забранена любов
…сега е моментът!

🌪️ Грабни своята #booktok находка и се потопи в историите, за които всички говорят!

‼️ Само от 13 до 23 май в онлайн на hermesbooks.bg ‼️

🛒 Линк към промоцията:

https://hermesbooks.bg/knigi/booktok-senzacii.html

#booktok #книженмаратон #промоциянакниги #booksale #promotion #booksbooksbooks

# 118
Чудесно, тези бук-ток сензации тъкмо ще ме ориентират по-добре кои книги да избягвам 😀, с малки изключения от списъка, за мен са тъкмо това, което не искам да чета
Скрит текст:
(предимно избягвам роментъзи, опаковани в красиви корици и порезки, и често без добра редакция на превода, както се оказва според отзиви на прочелите ).
, извинете за отклонението, но не се сдържах 😀

# 119
pirin2019, не ти ли прави впечатление, че половината мнения в темата са твои? Да ни удавиш с постове ли ти е целта? И не само в тази тема!

Общи условия

Активация на акаунт