Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 7 420
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Е, айде сега. Много издателства и въобще големи онлайн магазини пращат кодове за намаления ако се абонираш за бюлетина им.
 Това си е стар маркетингов трик. Аз така от Колибри навремето получавах намаления преди да ги пуснат масово.
Абонирана съм в почти всички издателства и така получавам и новини какви книги са излязли.

# 91
  • Beyond the stars
Възмущението на дамата според мен е по-скоро породено от използваната меме картинка в маркетинговото съобщение.

# 92
Изток запад. ⭐ Открий най-търсените заглавия!
Нови и класически книги от всички области на литературата.
Поръчай сега с -20% намаление ⭐с ПРОМОКОД ⭐promo5⭐
https://iztok-zapad.eu/

🚛 Възползвай се от бързата доставка

# 93
  • в сърцето на един мъж...
Честно казано хич не ме бъркат меметата, важен ми е кодът за отстъпка Simple Smile Ако това е причината за възмущение, все пак.

# 94
💥"Аз, вещицата" X 3 с порезки само за 59,99 лв.!
👉https://www.bard.bg/promo/package/?id=93
🔥🌪️🌬️Запознайте се с Даяна Бишъп, потомка на първата изгорена на клада вещица и единствената в съвременния свят, която владее едновременно и четирите земни стихии. Неин равностоен партньор е Матю Клермон, експерт по генетика, красив като гръцки бог и също толкова опасен. Те ще се противопоставят на строго йерархизираната система на свръхестествените същества (вещици, демони и вампири), която не търпи вмешателство в средновековните си правила. Вземи поредицата, която успя да вкара в класацията на Goodreads: „Най-добра книга в последното десетилетие” два от всичките си три тома и върху която е базиран сериалът на HBO - “A discovery of witches”.
❗Спестяваш 30 лв.! Ще подивееш от кеф. Не пропускай!

# 95
# 96
  • Враца

Ибис вече са обявили намалението си за панаира на книгата, чакаме и другите издателства Simple Smile

# 97
# 98
🔥 40% ОТСТЪПКА И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 🔥 До 20 май или до изчерпване на количествата – книжен комплект с три от най-ценните български възрожденски книги!

Историята, езикът и знанието – събрани в три луксозни издания, подходящи за всеки български дом 🇧🇬

📖 „История славянобългарска“ – заветът на Паисий, ред по ред с оригинала;
📖 „Първа българска граматика“ – основата на езика ни, представена на съвременен български;
📖 „Рибен буквар“ – юбилейно издание 200 години – учебникът, който пробуди народа.

⏳  40% + безплатна доставка 👉 Вземете комплекта сега: bulgarianhistory.shop/km3

# 99
  • Враца

От Artline пуснаха 4 книги на цената на 2

# 100
🎪 Шатра №26! 🎪
Заповядайте на ПРОЛЕТНИЯ ПАНАИР НА КНИГАТА! От издателство „Миранда“ ще ви очакваме с много нови книги, подаръци, отстъпки и добро настроение! ☀️ Всички книги ще бъдат с отстъпки от -20% до -50%! Ще има и заглавия на изключително специални цени. 🎁 Очакваме ви!

# 101
Ориндж отстъпка до 30% на детски книжки
https://www.orangecenter.bg/landing/den-na-deteto/obrazovatelni- … nimatelni-knizhki
Хеликон

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 08:41 от CoCoMilk

Общи условия

Активация на акаунт