Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 934
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Бард все още са с много изгодни условия с 40 лева минимален праг за безплатна доставка. Всичко идва от куриерите, защото вдигат цените.

# 76
  • в сърцето на един мъж...
Вчера ми излезе, че Ера преиздават няколко от книгите на Крис Картър, които бяха с изчерпан тираж и уж разглеждах, та си поръчах това, което ми липсваше от серията, а покрай нея и още няколко Simple Smile Имат намаления в момента.

# 77
И аз поръчах от Озон - една на Сандерсън за майка ми, както и някои дреболии за допълване, за безплатната доставка - за мен.

По принцип преди и аз четях Сандерсън, но откакто той се либерализира, приключих с него. Книгата е Пътят на кралете 1, но не е лимитираното издание с по-готиното оформление, защото аз не се интересувам от книгата, а майка ми - от оформлението. Гледам, че вече са приключили с промоцията - вчера я поръчах за 27, а днес е 45...

# 78
# 79
# 80
  • Бургас
В Била пак са пуснали книги на Сиела. Вече са по 7лв.
Жалко, че си купих книгата на Дейв Грол на редовна цена.

# 81
В Озон също има доста книги на Сиела на 7 лв. Може да са същите, защото бях снимала ето това в нашата Била и книгата на Хариет Тайс е на 7 лв. и в Озон.

# 82
💥„Илион“, "Олимп" и/или „Хронобандити“ с -38 % отстъпка!
👉https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=357
Опитваме да породим интереса на младите към големите автори и към шедьоврите на научната фантастика, затова преиздадохме отдавна изчерпани класики като: „Градът“, „Резерватът на таласъмите“, „Пощальонът“, “Самите богове“, Немезида“... a в последната година „Хронобандити“ и прекрасните „Илион“ и "Олимп" на Дан Симънс. За да продължим с нашата мисия, имаме нужда от покрепата на всички почитатели на жанра. Споделяйте и препоръчвайте! Ние пък ще направим предложението неустоимо с – 38 % отстъпка.
Изберете поне 1 книга и я получете с 38% отстъпка!

# 83
Хваща и книжки..

# 84
💥Майкъл Крайтън, кралят на технотрилъра.
👉https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=114
Често се колебаем какво ни се чете: документална/научна литература или хубав роман. В такива моменти почти винаги прибягваме до Майкъл Крайтън. Възпитаник на Харвард  и Кембридж, авторът винаги е апелирал към критично отношение спрямо „фактите”. Затова романите му често противопоставят различни гледни точки, имат богати научни препратки и съчетават развлекателното с образователното.
❗Изберете поне 2 книги и ги получите с 30% отстъпка!

# 85
  • Бургас
В Била пак са пуснали книги на Сиела. Вече са по 7лв.
Жалко, че си купих книгата на Дейв Грол на редовна цена.

Днес пак ходих да пазарувам и видях, че са заредили още доста, сред които и от тяхната поредица на Джани Родари с твърди корици.   Прекрасни подаръци за деца (които четат).

# 86
☀️ ПРОМОЦИЯ! ☀️
🎉 Отстъпки от -20% до -50% от 08.05 до 07.06 (включително) в онлайн магазина ни тук - www.miranda.bg
✨ СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ на книги тук - https://miranda.bg/products/specialni_otstupki/
🎁 ПОДАРЪК флумастери BIC при поръчка на книги от раздел СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ.
🚛 Безплатна доставка при поръчка над 80 лв.

# 87
  • Враца
В Озон при поръчка на книги за над 60лв получаваш книга подарък

# 88
  • в сърцето на един мъж...
Издателство Асеневци

3 причини да ни искаш в пощата си
🔥 Ще споделяме промо кодове само за абонирани.
😎 Ще те информираме за книги, даваме препоръки за четене, но и ще те забавляваме.
🖊️ Ще надникваш "зад кулисите" при създаването на бъдещи наши заглавия. (В края ще откриеш жокери.)
Знаем, че обичаш книги. Затова ти даваме ексклузивен промо код само за теб за 10% допълнителна отстъпка на вече намалените книги в нашия сайт. Избери сред книги с 25%, 50% или намалени цени 5 лв. Кодът важи до 18 май.
c0ij-zr0amr-kdp1

https://asenevtsi.com/?mailpoet_router&endpoint=view_in_browser& … mNTYzNTgiLDE0LDBd

# 89
  • София
Отивам на сайта на "Асеневци" да видя какво предлагат и ме посреща....това :
Защо бе, хора????!!! Imp
Не само, че не ги искам в пощата си, ами няма и да поръчвам от тях! Отврат!

Общи условия

Активация на акаунт