Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 011
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Ако е дарк жанр, личните ми предпочитания са към гримдарк - Джо Абъркромби или Джон Гуин (макар че той не съм сигурна дали е точно гримдарк, но пак е доста описателен), въпреки жестокостта в книгите им пишат увлекателно и когато е съчетано и с умело чувство за хумор, комбинацията е много добра.

# 241
  • Варна
За Charly Wilde бях писала в една друга тема. Веднъж поръчах от техния сайт. Уж трябваше да е безплатна доставката. Вместо това въобще не гледат какъв адрес пише и пращат където им падне из града. Трябваше да плащам за пренасочване на пратката. После четох, че много хора имат същия проблем. Не смятам да поръчвам повече нищо от тоя сайт, колкото и хубави да са изданията им.

# 242
  • София
Аз също не съм им голям фен, бях почнала абонамент, но повечето им  книги не са по моя вкус и прекратих. Иначе с доставките не съм имала проблеми.

# 243
Нашумялата книга е по-мрачно роментъзи, може и към дарк да отива, аз съм я пробвала на английски и е доста скучна, според мен. Отделно, имената са преведени гениално - вместо Азриел - Азраил, вместо Диана - Даяна. Ясно ми е, че при тези имена замяната е възможна, но много ми се набива на очи.

Като казахте Абъркромби, някой дали е питал Колибри смятат ли да преиздават неговите книги, които те издават и са извън тираж?

# 244

Като казахте Абъркромби, някой дали е питал Колибри смятат ли да преиздават неговите книги, които те издават и са извън тираж?
Те ги преиздадоха и в момента са налични в сайта им. Без " Герои" и " Червена страна".

# 245
  • София
Знаете ли колко време имам да си взема поръчката от Колибри от магазина им?
Чудя се дали да не пусна до там, но не знам кога ще успея да я взема.
За съжаление не намерих такава информация. В Ориндж, например, дават 7-дневен срок. Може би когато ме известят, че поръчката е готова, ще има указан срок.

# 246
  • Beyond the stars
Аз също не съм им голям фен, бях почнала абонамент, но повечето им  книги не са по моя вкус и прекратих. Иначе с доставките не съм имала проблеми.
И аз така. Зарибяваха с оформление и джунджурийки, но книгите рядко ме  улучваха.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 19:51 от Вълшебство

# 247
Някой има ли наблюдение нали артлайн на място имаха повече % от обявените им в сайта??? Миналата година в сайта цените с намаление бяха с 5-10% по-високи, отколкото на панаира.

Много благодаря за подробния пост с голяма част от намаленията по шатри. Само за ЕМАС и Ера май остана да разбера с колко % са от тези, които ме вълнуват

ЕДИТ:
Аз преди много се впчеталявах от кутиите на Чарли. После обаче ми се стори, че големи боклуци взе да слага вътре към книгите, които не си заслужаваха цената. А и не всяка книга ми е по вкуса, та и аз се отказах нещо.

# 248
Взех си Гордост и предразсъдъци за 5 лв - имам я, но мисля, че моята е много опърпана (препрочитах я преди около 2 години, може и да са 3).
Може би ще взема и Майстора и Маргарита за 10 от тази колекция, защото я харесвам, а не знам къде е моето копие.

# 249
От къде ги взе, pppqqq?

# 250
Продават се при вестниците - излязла е само една.

# 251
Здравейте. Дали ако направя поръчка от Сиела с доставка до Бокса има шанс да я получа до ден два, или пак се бави много?

# 252
Взех си Гордост и предразсъдъци за 5 лв
В кой вариант на изданията е - има различни издания на тази книга, с различни преводачи, тук на кого е превода?

# 253
"Гордост и предразсъдъци" е първата от поредица със списание Биограф, после ще са по 10лв другите класики

# 254
Точно - тънка торица (мисля, че имаше подобно издание с дебела). При нас не се купуват много - видях на няколко места, а и в павилиона, от който я взех имаше повече екземпляри.

Общи условия

Активация на акаунт