Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 7 422
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
И аз така редя отгоре в кутии. Другите са ми по шкафове или под леглото, което е с повдигащ механизъм.
След ремонта в къщи нямам отворени рафтове и библиотеки, всичко е прибрано. Така реших след като дълги години бършех прах в несвяст. А и книгите ми пожълтяваха като са на открито.

# 31
  • България
Такива кутии няма да ми стигнат.
Моите книги вече стигат тавана и добре че реших да покажа, виждам че днес съм изкривила едната колона и може да се случи нещо неприятно.

# 32
# 33
Празникът на буквите е 24 май, а празникът на книгите - цели 2 седмици този месец!

Почети малко повече по случай световния ден на книгата и намери перфектното заглавие сред повече от 18 000 книжни и 4000 електронни предложения с отстъпки от 23% до 80%.

И за капак - с безплатна доставка до Box Now.
   ОЗОН

# 34
Направих една поръчка към "Озон" Simple Smile
Доволна съм Simple Smile

Иначе по въпроса - опитвам се да се от-цункоквам, но е трудно Grinning

# 35
най-хубавото е безплатната доставка  до Box Now, естествено и намаленията

# 36
Ох не мога да намеря темата с това ново заглавие Joy
Ако някой ме търси - в озон съм и се опитвам да си сваля стойността на количката под 400лв Scream (започнах от 550...) Satisfied
Пусто, за себе си не трупам и купувам само, ако знам, че ще я препрочета. Иначе от познати и библиотеката. Но за детето книжки трябва да има Simple Smile

# 37
  • Разпиляна във въображението
Пак напълних ОЗОН. Утешавам се, че две от книгите са за детето, няколко игри и САМО една книга за мен. Но не натискам бутона за приключване и само оглеждам Любими.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 12:38 от Miriel

# 38
Само за себе си купих този път Simple Smile
Никакво дете, никакъв мъж Joy

# 39
Отчетох се с пет аз, но електронни. Радвам се, че са включени в промоцията, защото няма как да купувам хартиени. Това удоволствие е запазено само за специални случаи.

# 40
Само две си взех. Горда съм със себе си

# 41
  • София
Предприела съм предизвикателството "no buy year" (за който не знае - една година не си купуваш нищо различно от първа необходимост). Така че докато не прочета 50-тината си книги, съм пас. Действа ми добре, гледам по-трезво на вещите и книгите, и си водя списък за другата година.
Родителите ми като млади, бяха абсолютното цудоку - холът преливаше от книги, баща ми почти никога не съм го виждала да чете, майка ми - малко повече, но на фона на всички книги...
Мечтая да имам време да ги подредя и опиша всичките. Simple Smile

# 42
Не знаех че има такова предизвикателство ..аз също съм голяма книгохоличка надявам се да запаля и синът ми по четенето..въпреки че с тези екрани ...

# 43
  • Бургас
При моя син не се получи. Уж казват, че ако родителите четат, то и детето ще попие от тях. Ами не. Даже и Хари Потър не можах да го накарам да прочете.
Иначе и из имам нужда от списък, че вече на два пъти ми се случва да купя книга, която имам. От моите мании най-много намазва местната библиотека Grinning

# 44
Моето съм го почнала от рано, двете ѝ най-големи радости са да ѝ четем и да сме в гората. До кога - не знам. Но колкото-толкова. Аз обичам, брат ми - не. Шанс.

Бях сложила в количката новата на Габор Мате и първия Змей закрилник, но ще ги махна, защото относително скоро имам рожден ден и предпочитам да имам идеи като ме разпитват.

Общи условия

Активация на акаунт