Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 250
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
Аз мислех, че са спрени изданията на MinaLima (така бях чела преди време), та изобщо не ми дойде на ум за тях.
За щастие поне тях не ги събираме, че щеше много да ни олекне бюджета за книги с тези цени.
Иначе изданието на "Хари Потър и ордена на феникса" с илюстрациите на Джим Кей половин година го дебнах, докато го намеря някъде на промоция.
Единствено и само store.bg го намалиха на 24 май с кода им за 24% отстъпка.

# 691
Поредицата не е спряна, само илюстраторът е друг вече.

# 692
Не ми се мисли догодина като излезе новото илюстровано издание на Хари Потър на каква цена ще е то, при положение, че "Ордена на феникса" беше 70 лв.

"Орденът на феникса" не е излизал, поне не от МинЛима. Стигнаха до трета част и сега щафетата е поета от нов илюстратор. Първите две части бяха по 70 лева, третата беше 90. Сега очаквам "Огненият бокал" да е поне 100. Детето има подаръчен ваучер от братовчедка си и заедно с моята малка отстъпка ще видим колко ще доплащам 🤕 Както казах всичко ще си стане двойно леко, леко. От догодина за следващите книги вместо по 60-70 лева, ще даваме по 60-70 евро 😢

# 693
Аз мисля да се ориентирам към амазон и четене на английски…просто не виждам друг вариант, не купувам малко книги на месец, а цените стават страшни.

# 694
"Орденът на феникса" не е излизал, поне не от МинЛима. Стигнаха до трета част и сега щафетата е поета от нов илюстратор. Първите две части бяха по 70 лева, третата беше 90. Сега очаквам "Огненият бокал" да е поне 100.
Да, това уточнихме по-горе - аз говорех за първото илюстрирано издание - това с илюстрациите на Джим Кей. Те на български излезнаха до 5-та книга, след което Джим Кей се оттегли и сега и те продължават с нов илюстратор.

А като стана дума за Амазон - миналия месец взех от немския Амазон на детето поредицата на Корнелия Функе "Мастилен свят" на английски на промоция за 3 евро трите книги. У нас е издадена на български само първата книга и то на цена 20 лв.. Другите книги не знам и дали ще ги дочакам, а на какви цени ще са не ми се и мисли.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:17 от _Mishlence_

# 695
Аз от тези на МинаЛима /не помня коя част/ я взех с някакъв код от Сиела и сега ще чакам новата да я намалят...когато и да е това. "Магът" и "Медноглавия демон" съм си набелязала, заедно с новата на изд. "Давид", ама тези цени ме спират. "Магът" е намалена в Колибри, но с доставката пак си става цифра. Все се заричам, че други няма да купувам
Имам две книги на издателството "Дакелче", които много използвам в работата и които ми се струваха скъпи като излязоха, направо ми беше съвестно...сега вече това си е абсолютно редовна цена - 35лв. И аз смятам, че от догодина ще докараме същата сума, но в евро...елитарна литература това е 🙄

# 696
Аз от тези на МинаЛима /не помня коя част/ я взех с някакъв код от Сиела и сега ще чакам новата да я намалят...когато и да е това. "Магът" и "Медноглавия демон" съм си набелязала, заедно с новата на изд. "Давид", ама тези цени ме спират. "Магът" е намалена в Колибри, но с доставката пак си става цифра. Все се заричам, че други няма да купувам
Имам две книги на издателството "Дакелче", които много използвам в работата и които ми се струваха скъпи като излязоха, направо ми беше съвестно...сега вече това си е абсолютно редовна цена - 35лв. И аз смятам, че от догодина ще докараме същата сума, но в евро...елитарна литература това е 🙄
Аз именно когато имаше намаление и също така доставката бе безплатна се възползвах да си поръчам някоя и друга книга ,която в друг случай в близкото бъдеще не бих си закупила,защото е далеч от възпожностите ми.Когато видях цените на някоя и друга книга,която надвижаваха цените от които се оплакваме(сиреч са между 40-55 лева)си казах ,че може това са  единични случаи и ,че надали това ще стане нещо обичайно...Сега  като гледам,обаче малко се стряскам,че може би,това би могло до някаква степен това да стане...

# 697
Сиела, озон
Освен любим продукт твоята доставка може да ти донесе награда.

От 18.08 всяка пратка през BOX NOW ти носи участие в голямата томбола, направи поръчка и просто попълни формата
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckJ0Mnun-CB-oSPyQIE8qP … zWnlH5cQ/viewform
НАГРАДИ:
5х Комплект Fujifilm - instax mini 12 Bundle Box;
5х Прахосмукачка робот Xiaomi - Robot Vacuum E10;
5х Безжични слушалки Marshall - Major V;
5х Куфар American Tourister Rejoy Спинер 55 см.
На 15.09.2025 ще бъдат изтеглени победителите на наградите.

Поръчвай с доставка до BOX NOW и участвай за МЕГА награди!

# 698
Блажев е обявил в профила си във Фейсбук Есенната алея на книгата.

# 699
От Bookspace

# 700
Алея на книгата – София 2025
 СПИСЪК на издателствата ПО АЗБУЧЕН РЕД:
АВИС-БГ
Ай Ди Еф Академи
Академия „Знание“
АЛИТЕА
Алтера
АРТ „Дизайър“
Артлайн Студиос
Асеневци
АТЕА

БАРД
БГ Учебник
БЕНИТОРИАЛ
БИБЛИОТЕКА БЪЛГАРИЯ
Брайт Тойс
БТА
Буболече
Букохолик
Българска илюстрация
Българска история
БЯЛО БРАТСТВО

Вакон
Вижън Букс
Византия

Давид
Дамян Яков
ДУО ДИЗАЙН
Дъбови листа

Еделвайс
Еднорог
ЕКО КИДС
ЕМАС
ЕРА
ЕРГО
ЕРГОН
Ерове

Жанет 45
Жануа 98

ЗАМОНИЯ
Захарий Стоянов
Здравна академия „Белчеви“
Златното пате и Архипелаг
Знаци

ИБИС
Игроумици
Издателство Дакелче
Издателство на Зографкия манастир
Ина
ИНДЕКС
ИНЛЕ
Инфодар

Калпатару
Карти срещу българщината
КИБЕА
Киви
Клевър Бук
Клевърформс
knigodreshki
КНИГОМАНИЯ
Книжен център „Гринуич“
КОАЛА ПРЕС
Колибри
Кръг и Рижко
Кръгозор

ЛАБИРИНТ
Леге Артис
Лексикон
Лемур
Лира принт
Лист
ЛогоТера
Локус/Интенс/Инк

МАМА ЗНАЕ
Мармот
Милениум
МИРАНДА
Мусагена

НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ
Нов живот
Ом Намо Нараяна

ПАН
Панорама
Парадокс
Паритет
Педагог 6, Еклиптик, Ванчелино
Пепърмил Букс
ПЕРГАМЕНТ ПРЕС
ПЕРСЕЙ, ИЗИДА, КНИГИ ЗА ВСИЧКИ
ПЛЕЯДА
Полис
ПОСОКИ
Потайниче
Пощенска кутия за приказки
Православно издателство „Св. апостол и ев. Лука“
ПРОЗОРЕЦ
ПРОСВЕТА – СОФИЯ“ АД
ПУРКО

Ракета
Распер
Рибка
РИВА
Робертино

Светът на книгите
Сдружение детски издателства „Съзвездие“
СИБИ
Сиела Норма АД
Слънце
Софийска света митрополия
Списание 8

Таралеж
ТАТ Криейтив
ТИП-ТОП ПРЕС“
Трите ми прасенца
ТРУД

Университетско издателство „Св. св. Кирил и Методий"
УНИСКОРП

ФАМА І
Фото медия/ Simetro books
Фют
Хелиопол
ХЕРМЕС“

ШАМБАЛА
ШЯМ

7 лъча
AMG Publishing
Anegami Bookish Boutique
Angel Publishing
By Jackline
Carrot
Charly Wild
FOX book café
Handmade with us
НМR LOGOS BOOKS
ICU Publishing / Ай Си Ю
kostenurko
Marchella's Art
Noble star books/ Ноубъл стар букс
Orange Books
PALADIUM GAMES
Pro Book
Pro Book
TIMELINES/ ПЪТЕЧКИ
WISH MASH

⏱ Работно време на Алеята:
✅ Пон.–Съб.: 10:00–20:00 ч.
✅ Неделя: до 19:00 ч.

# 701
Ако на някой му трябва 5% код за книги в store, аз няма да го ползвам
Скрит текст:

# 702
  • Враца
Здравейте, появи ли се вече код за Сиела, както беше миналата година CielaPaket?

# 703
Задава ли се Алея на книгата в София през септември?

Ако някой разбере и за онлайн намаления при Сиела, да свирка, че да си ползвам кредити от Лоялната програма, хаха

# 704
  • Beyond the stars
Три поста по-нагоре е отговорът.
Сиела преди 1.11 не бих чакала нещо кой знае какво като общо намаление.

Общи условия

Активация на акаунт