Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 003
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Има обаче още нещо като допълнителен плюс при “срещата на живо” с книгата - може да се прегледа, дори поразлисти (стига да не е опакована във фолио) и да се види на момента за евентуални дефекти и при необходимост да се избере други екземпляр; докато при поръчка понякога, макар и рядко, може да се окаже изненада, но не от приятните след отваряне на доставеното да има например огънато ъгълче на книгата или нещо друго като дефект, което особено ако е за подарък да налага замяната ѝ.

# 151
Озон пуснаха "Онлайн панаир на книгата".
Като гледам повечето ми неща са на 20%, та ще прегледам Колибри и ориндж.

24% отстъпка и от store.bg, с код mlda-6gnxt2

Допълвам БД с box now в озон, 3лв в сторе.бг

#BGMammaЧете

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 16:47 от /Hope/

# 152
издателство „Обсидиан“!📚

От 24 май до 1 юни включително ви очакват:

✨30% отстъпка на всички книги
Всяко заглавие от нашия каталог ще е с 30% отстъпка. Независимо дали търсите най-новите книги на любимите си автори, съвременни класики или скрити съкровища, сега е идеалният момент да ги разгледате.
📚 https://obsidian.bg/shop/

✨над 50 специални предложения на цена от 10 лева
Селекцията ни от последни бройки на над 50 изключителни книги, достъпни на цена от 10 лв. и специално подбрани от нашите редактори.
📚 https://obsidian.bg/catalog/promo/

# 153
# 154
🔴🔴🔴СТАРТ на НАМАЛЕНИЯТА в онлайн книжарницата на ПРОСВЕТА! WWW.E-UCHEBNIK.BG

Ако не сте в София следващата седмица за Пролетния панаир на книгата, елате на 👉 www.e-uchebnik.bg 📒📙📕📘📗

Там ще намерите всички наши заглавия с 💥 20% ОТСТЪПКА!

‼️ Намаленията в онлайн книжарницата на ПРОСВЕТА стартират от днес, 22 МАЙ, и ще продължат до 10 ЮНИ 2025 г.

Разгледайте и поръчайте на 👉 www.e-uchebnik.bg

# 155
За store.bg код ли има?

# 156
# 157
Честит празник! Най-хубавият!

Хора, какво се правеше, когато не можеш да влезеш в Колибри? Нали сменяха.. Или да забравя за стария профил и да направя нов..

# 158
  • София
На специален щанд на пл. „Славейков“ всички посетители могат да получат едногодишни безплатни читателски карти с подаръци – книги за новите читатели.
от 11:00 до 16:00 часа.
https://www.libsofia.bg/event/561/stolicna-biblioteka-otbelyazva … -otvorenite-vrati

Предполагам Колибри нямат пик-ъп от книжарница (като Orange) ?

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 12:49 от Starrydream

# 159
  • Beyond the stars
Препоръчайте ми книги от Колибри.

От детските - енциклопедиите на Larousse, Невероятната история за гигантската круша.

Аз се чудя как да устоя на новото им илюстровано издание на “Портретът на Дориан Грей” . Разкошни илюстрации.

# 160
Мен не илюстрациите в това издание ме изкушават, а това, че било с нецензурирания  текст. Не знаех, че тази книга е била текстово орязвана - от сайта на издателите ставя ясно, че в това издание е първоначалната версия на книгата, след това е била два пъти цензурирана.

# 161
Днес в Благоевград в градската градина също ще издават безплатни читателски карти за библиотеката

# 162
На специален щанд на пл. „Славейков“ всички посетители могат да получат едногодишни безплатни читателски карти с подаръци – книги за новите читатели.
от 11:00 до 16:00 часа.
https://www.libsofia.bg/event/561/stolicna-biblioteka-otbelyazva … -otvorenite-vrati

Предполагам Колибри нямат пик-ъп от книжарница (като Orange) - някой иска ли да направим обща (в Сф) - 80+ лв?
Имат безплатно вземане от книжарницата им, но на мен не ми е удобна, та се чудя още дали да пускам поръчка.

# 163
Честит празник! Най-хубавият!

Хора, какво се правеше, когато не можеш да влезеш в Колибри? Нали сменяха.. Или да забравя за стария профил и да направя нов..

Прави си нов профил. Старите са в архива и не можеш да влезеш. Аз се наложи да питам за моя, защото бях закупувала електронни книги и исках да си ги сваля.

# 164
Препоръчайте ми книги от Колибри.

Аз си поръчах "Къщата на духовете" на Исабел Алиенде и "На изток от рая" на Джон Стайнбек, които излизат на доста добра цена с отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт