Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 976
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Отстъпката в Ориндж много ме изкушава. Имам 4 книги, планирани за Панаира, но там обичайно отстъпката е 20%, та тези 24 са една идея по-добри.
Обаче пък обичам и да ходя на Панаира, и така или трябва да си го спестя, или да ида и да си купя и непланирани неща, което означава допълнително изхарчени пари. Та сега съм в дилема кое ще ми излезе по-евтино GrinInnocent

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 17:27 от Морско_момиче

# 136
Морско_момиче,остави си най-евтината книга да вземеш от панаира а другите поръчай онлайн. Така и вълка сит и агнето цяло😁

# 137
На Панаира най-много съм виждала като отстъпка на всичко при Колибри - 30%, при някои издателствата (за Миранда се сещам) е имало и 50%, но на отделни книжки, повечето издателства са били с 20% и по-големите им намаления са били за някои остатъчни бройки от нетолкова търсени заглавия.

# 138
Аз още чакам за Озон, защото в Ориндж половината книги, които ги искам - просто ги няма. Накрая ще разделя поръчката на две…
Започвам да си мисля, че Озон май няма да дадат отстъпка тази година.

# 139
Те до вчера имаха друг тип отстъпка (с подарък книга при покупка над 60 лв), така че очаквам тези дни да се включат, или най-малкото на 26-ти, като почне панаира, дано само не е селективно за някои книги, ще видим.

# 140
  • в сърцето на един мъж...
Аз озон малко ги саботирам, откакто въведоха такса за спиди боксовете... Иначе преди това си поръчах от промоцията с подарък книга.

# 141
Препоръчайте ми книги от Колибри.

# 142
Здравейте! На минала  промоция си взех "Пилат" (по препоръка, още не съм я чела). Бях харесала от класиките с дебелите корици - "Извън Африка" и "Далекоизточни разкази".
Препоръчайте ми книги от Колибри.

# 143
Аз озон малко ги саботирам, откакто въведоха такса за спиди боксовете... Иначе преди това си поръчах от промоцията с подарък книга.

Еее аз очаквах , че подаръка с книгата ще го има и утре с промоцията, която ще обявят. Бях си набелязала едната, но здраве да е…

# 144
  • София
Ревюто ми за "Пилат":
"Книгата ми беше много скучна. Самата идея за различията във възприятията на младата и възрастната жена беше интересна, но имаше толкова много излишни неща. Стилът също не ми допадна. Липсваше ми пряка реч, не харесвам изречения по половин страница."
Никак не ми хареса.

# 145
# 146
  • в сърцето на един мъж...

Еее аз очаквах , че подаръка с книгата ще го има и утре с промоцията, която ще обявят. Бях си набелязала едната, но здраве да е…

Аз не обърнах внимание до кога е. Аз си избрах "Шест изпепелени рози", но видях, че е от поредица. Сега погледнах, обаче я няма като че ли промоцията.

# 147
Свърши вече промоцията с книгите подарък в Озон.

# 148
Празнична отстъпка за 24 май – Деня на буквите!

Отбелязваме 24 май с 15% отстъпка за следващата Ви покупка във всяка от нашите книжарници.

Отстъпката е еднократна и е валидна от 23.05.2025 г. до 28.05.2025 г. вкл.

Активирайте талона от Хеликон CLUB

От екипа на Хеликон

Отстъпката не важи за стоки, участващи в други промоции и кампании и не се комбинира с други отстъпки. Не е валидна за онлайн покупки на Helikon.bg

# 149
там обичайно отстъпката е 20%, та тези 24 са една идея по-добри
Сметни си разликата Simple Smile Ако книгите са на обща стойност 100лв 4% са 4 лв Simple Smile Пари са, разбира се, но аз лично аз за 4лв бих се разходила и бих си ги взела от издателите, ако имам времето Simple Smile
Но аз отивам със списък и не купувам спонтанно, даже обикновено не намирам всичко Grin

Общи условия

Активация на акаунт