Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 985
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
А за детската книга на Алиенде - Перла суперкученцето, имате ли наблюдения?

# 166
  • София
Препоръчайте ми книги от Колибри.
Харесах 2 и от тук:
https://www.colibri.bg/bg/p/promo#promo1

В Ориндж този код еднократен ли е до 25ти?
БЛАГОДАРИМ

# 167
  • Beyond the stars
Сетих се, че Колибри издават любмия Харлан Коубън и не издържах. Добавих и книгата на Радина Червенова, скоро засякох презентация и ми се стори интересна. Плюс “Загадката на стая 622”.
И мисля да не отварям повече Bowtie

# 168
“Загадката на стая 622” не е най-добрата книга, която са издали и съм чела, но ако изключително много харесвате автора, спокойно може да не взимате под внимание това. Лично аз много повече харесвам други техни издавани автори, писала съм по-назад из темите точно по такъв въпрос (за препоръки) и сега няма да се повтарям.

# 169
  • Варна
Тази година има много намаления. Голямо изкушение е, а аз съм слаба.

# 170
Сетих се, че Колибри издават любмия Харлан Коубън и не издържах. Добавих и книгата на Радина Червенова, скоро засякох презентация и ми се стори интересна. Плюс “Загадката на стая 622”.
И мисля да не отварям повече Bowtie

На мен ми хареса Загадката...не знам защо доста хора не я одобряват, но аз си харесвам като цяло Жоел Дикер.
Радина я гледах в интервю в което каза, че книгата я е писала по време на Ковид, когато я изоставя мъжът й, но твърди, че не е биографична.

На Колибри този път е най-голямо намалението, на Озон е 15- 20%  и то избирателно

# 171
В Озон има на Артлайн някои книги с по-голямо намаление, но наистина е избирателно, има с 40%, дори и на 80% (в последното - предимно комикси).

# 172
Озон и Артлайн са едно и също. Иначе имат добри отстъпки - на мен ми харесва Брансън сандерсън

# 173
  • Beyond the stars
“Загадката на стая 622” не е най-добрата книга, която са издали и съм чела, но ако изключително много харесвате автора, спокойно може да не взимате под внимание това. Лично аз много повече харесвам други техни издавани автори, писала съм по-назад из темите точно по такъв въпрос (за препоръки) и сега няма да се повтарям.

“Загадката на стая 622” беше между другото. Жоел Дикер ми хареса с “Истината за случая „Хари Куебърт“ и съм започнала в Storytel “Книга за Балтиморови”.

fenyx някои техни издания са традиционно много намалени всеки път.
И аз съм фен на Брандън Сандерсън от техните.

# 174
Точно на Сандерсън сега има пак с добро намаление - напр. Летописите 😉.

# 175
  • Варна

-10% за ВСЯКА ПОРЪЧКА с промокод 24MAI
Валиден от 24.05 до 26.05 включително.

https://bookspace.bg/?mc_cid=5686167fd3&mc_eid=a39c340f31

# 176
Благодаря за кода от store bg
Взех с него от поредицата - защо, какво, как  на фют.
112лв платих от 143лв редовна, спестих 31лв, ако може да се брои за далавера с тези скъпи книги, но 20% от тези няма къде да докарам другаде

Харесах крушата от Колибри, ще помисля

Скрит текст:

# 177
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази година има много намаления. Голямо изкушение е, а аз съм слаба.

И аз така. Всяко лято чета по много книги,защото децата са във ваканция и нямам по 3 часа шофиране всеки ден,насам натам.
Сега разглеждам Колибри,но книгите,които съм си наумила са на други издателства.

А за панаира, организирате ли си групови срещи примерно панаир + кафе?

# 178
  • София
Никога не съм чела да е имало такова предложение, а би било много готино. 😀

# 179
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз съм ЗА Simple Smile Ако се организирате, ще дойда.
Много обичам панаири и после клюки в Росиче . Smiley

Общи условия

Активация на акаунт