Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 635
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Аз явно съм имала късмет с Ориндж, само 2 пъти съм поръчвала и всичко беше наред!
Но основно си поръчвам от Озон, защото са ми най във всяко отношение - цени, отстъпки, обслужване, следене на статус и с Ози-Бот-а им често си пиша, разбираме се Grinning

Търсейки една книга ме препрати на сайта на Гнездото, има доста намалени книги и пакети (по 2-3 бр), но повечето са популярна психология, ако някой му е интересно.

# 361
Относно Ориндж -  направих поръчка на 25.05, две от книгите бяха предстоящи, с дата на издаване 03.06, току що получих известие от Спиди, утре чакам поръчката.

# 362
  • Варна
Относно Ориндж -  направих поръчка на 25.05, две от книгите бяха предстоящи, с дата на издаване 03.06, току що получих известие от Спиди, утре чакам поръчката.
Значи и моята трябва да дойде скоро. Аз имам една книга с дата на издаване  03.06. Моята поръчка също е от  25.05.

# 363
  • в сърцето на един мъж...
Да се надяваме, че и моите ще дойдат скоро Simple Smile

# 364
  • София
И аз днес си получих книгите от Колибри, на 25 май направих поръчка и вчера получих съобщение по вайбър кога ще мине куриер да ги достави. Хубаво, че съм хоум, защото момчето мина 3 часа по-рано от обявеното. А в сайта им нищо не пише, само номер на поръчката и книгите. Голям плюс, че бяха добре опаковани и няма щети, както и намалението им тогава.

В бележката към поръчката изрично бях написала, че предпочитам да ме известят по имейл или Вайбър, когато поръчката ми е готова за взимане, защото по време на работа не мога да отговарям на телефонни обаждания. Познайте дали получих имейл. Laughing

# 365
  • Варна
Сега получих съобщение че книгите от Ориндж са в офис на Спиди. Ориндж даже не пратиха съобщение, че са ги изпратили.

# 366
И аз имам известие от Спиди за втората ми поръчка от Ориндж, че си използвах 10-те лв . В сайта им последните ми 2 поръчки са със статус "Нова"🙂.  Миналата поръчка я бях отбелязала че е за подарък но не дойдоха в рекламната им торбичка,бяха метнати в кашона и това е. Цяло чудо ,че нямаше щети. Днес ще видим как ще е.

# 367
Сега получих съобщение че книгите от Ориндж са в офис на Спиди. Ориндж даже не пратиха съобщение, че са ги изпратили.

При мен по същия начин. Днес сутринта дойдоха, след като им написах гневен мейл. И след него, ни вопъл, ни стон, но поне са ги изпратили.

# 368
  • София
Според сайта, как се разбира кога е в Книжарница?
Статуса си стои НОВА... (Нямам мейл)
Питах дали може две от книгите да ги анулират - не можело...

# 369
Пробук на сайта имат оферта- вземи 4 книги, плати 3.

# 370
ДНИ НА АКАДЕМИЧНАТА КНИГА
 25% отстъпка на всички издания на Университетско издателство
3-9 юни 2025 г.
 В нашите книжарници и онлайн на www.unipress.bg

# 371
Моята поръчка от Ориндж дойде днес, направена е на 24.05. Много добре опакована. Доволна съм.

# 372
Значи да не се надявам моята поръчка от Orange, направена на 3-ти, да дойде скоро.

# 373
Значи да не се надявам моята поръчка от Orange, направена на 3-ти, да дойде скоро.

Панаира мина, може и да стане по-бързо. Моята дойде след 10 дни, ама беше по време на панаир.

# 374
Да, преди малко получих известие от Спиди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт