Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 273
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Аз не разбрах препратките към САЩ каква връзка имат с поскъпването на книгите у нас, което е абсолютен факт. В САЩ говорим за огромен пазар, тук и в сгушена книжарница (каквото и да е това) ще продават книги на корична цена. И да, алтернативи съществуват, но те пак не променят факта, че книгите доста  поскъпнаха.

# 646
  • София
Така е, аз съм запланувала да взема от есенния панаир само две книги "Магът", която е 45 лв. и "Никога не трепвай", която е 30 май. Дано има намаления.
Книгите на Дейвид Уолямс бяха по 18-20 лв., да.

# 647
Ох, доскоро книги за 30 лв бяха сред по-скъпите... Междувременно в първия сайт, който отворих виждам Магът на английски за 16,90 лв. Наистина ли причината е само в скромните ни тиражи?

# 648

Значи правилно си спомням, че цената не беше нещо драстично ..
А на корицата няма отпечатана твърда цена (доста удобно:) )

# 649
Така е, аз съм запланувала да взема от есенния панаир само две книги "Магът", която е 45 лв. и "Никога не трепвай", която е 30 май. Дано има намаления.
И аз съм хвърлила око на "Магът"( само тези 800стр. малко ме смущават😄) в момента в сайта на Колибри е с 20% но с доставката не е ок .

# 650
  • Beyond the stars
Здравейте, някой знае ли издателство “Давид” дали имат някога отстъпки? Тъкмо бях решила да поръчам почти всички книжки на Евгения Войнова и гледам от днес с нова цена от 25.00лв на 28.00лв., а не са никак малко.

На Панаира на живо евентуално, онлайн никога не съм засичала.
Освен безплатна доставка от Ozone, че от нейния сайт си е към 7лв.

# 651
Фаулз е особен, тежък автор .. Преди 20+ години прочетох всичко от него, което имаше преведено : "Ларва", "Мантиса", "Абаносовата кула", "Колекционерът" .. Сега мисля, че нямам нерви за "Магът" Sad , но ще очаквам вашите мнения за книгата Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 10:08 от Happy Mijjj

# 652
  • София
Здравейте, някой знае ли издателство “Давид” дали имат някога отстъпки? Тъкмо бях решила да поръчам почти всички книжки на Евгения Войнова и гледам от днес с нова цена от 25.00лв на 28.00лв., а не са никак малко.

На Панаира на живо евентуално, онлайн никога не съм засичала.
Освен безплатна доставка от Ozone, че от нейния сайт си е към 7лв.

И на панаира нямат отстъпки, следя ги. И в озон никога не съм го виждала намалени или да участват в някаква промоция.

# 653
Не, нямат Simple Smile Политиката им е, че цената им е справедлива и толкова Simple Smile Ако имаш познат с отстъпка в озон можеш да ги вземеш 15%, иначе няма Simple Smile

# 654
Не, нямат Simple Smile Политиката им е, че цената им е справедлива и толкова Simple Smile Ако имаш познат с отстъпка в озон можеш да ги вземеш 15%, иначе няма Simple Smile
Какво значи познат с отстъпка? Когато е имало кодове, те не са важали за тези книжки. Иначе с две ръце ги препоръчвам - текст, илюстрации, качество на самата книга...

# 655
Някой знае ли,защо книгите на Дейвид Уолямс сега са с такива цени? Видях о сторе бг,че варират между почти 29 лева и малконад 37 лева...Откога са тези цени?Мислите ли,че докато не преминем изцяло на евро,ще виждаме толкова завишени цени в лева?

# 656
Какво значи познат с отстъпка? Когато е имало кодове, те не са важали за тези книжки. Иначе с две ръце ги препоръчвам - текст, илюстрации, качество на самата книга...

Означава да има лична отстъпка  в сайта на Озон. Аз съм клиент група "Злато" и имам 10% отстъпка на всички книги, скоро ще мина в горната група където е 15%

# 657
Ооо, благодаря, дори не знаех, че има такива нива, но аз така или иначе съм бронз и нямам отстъпки.

# 658
  • София
А тези нива се даваъ на профил след натрупана сума от поръчки ли?

# 659
А тези нива се даваъ на профил след натрупана сума от поръчки ли?
Да

Общи условия

Активация на акаунт