Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 277
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Да, имаше и техническа грешка, Трес ми излизаше за 11 лева, тамън се бях зарадвала Grinning

# 631
Знаете ли на ozone.bg промоцията "купи 4, плати 3" до кога е? Утре ли е последният ден?

# 632
  • София
Знаете ли на ozone.bg промоцията "купи 4, плати 3" до кога е? Утре ли е последният ден?
В сайта пише:
* Книгата с най-ниска цена е безплатна, а за да е валидна поръчката, в нея не трябва да има дублиращи се продукти.
* Промоцията е валидна от 22.07. до 13.08.2025 г.
* Офертата не може да се комбинира с промокодове и допълнителни отстъпки

# 633
Благодаря много, Ивето_11!

# 634
  • София
В сайта пише:
* Книгата с най-ниска цена е безплатна, а за да е валидна поръчката, в нея не трябва да има дублиращи се продукти.
* Промоцията е валидна от 22.07. до 13.08.2025 г.
* Офертата не може да се комбинира с промокодове и допълнителни отстъпки
Може да се дублират.
Трябва да е до днес промоцията-питах ги предната седмица, понеже мислех да поръчвам.

# 635
Имам да поръчвам книги, обаче не искам да търся с еднаква цена - дали скоро ще имат друга промоция?

# 636
Само днес и утре:
Използвайте промокод ЛЯТО на 12 и 13 август и вземете 20% отстъпка за книги онлайн на www.helikon.bg. Комбинирайте тази отстъпка с безплатна доставка за цяла България при поръчка над 69 лв. С книга в ръка всеки ден от лятото може да се превърне в ново пътешествие!
👉 https://www.helikon.bg/books/
💝 Всички, които направят онлайн поръчка на 12 и 13 август, ще получат подарък персонален промокод за 15% отстъпка за следваща поръчка. Индивидуалният промокод важи на www.helikon.bg за секции Книги и Учебници. Промокодът не се комбинира с други текущи промоции, не се прилага за вече намалени продукти и продукти с фиксирани цени.
📣 Промоцията е валидна на 12.08.2025 г. и 13.08.2025 г. Важи за Интернет поръчки на www.helikon.bg за секции Книги и Учебници. Промокодът не се комбинира с текущи промоции. Не се прилага за вече намалени продукти и продукти с фиксирана цена.

# 637
Минах през "С книга на плажа" следобед - 2 книги в едната посока, 2 книги в другата. Има стандартни, но и по-големи намаления - от Персей например си взех "Дървото на Фолкунгите" за 5 лв, имаше и други находки.
От по-известните издателства има щандове на ICU, от тях си взех новата книга на Яп Робен по препоръки в съседната тема, Жанет45, Лемур, Хермес, Пепърмил бук, Знаци, Панорама, Унискорп, Бениториал, Ерове нямаха новата на Барбара Кингсолвър, няма и да я има в рамките на това изложение, но по-натам отново ще се появи. Доста щандове с детски книжки, които не следя от години, но за малките определено също има избор, както и събития на сцената.

# 638
  • София
Междудругото, Барбара Кингсолвър е загатната в инстаграма си, че пише нов роман. Wink

# 639
Клевърбук дали участват в "с книга на плажа "?

# 640
Озон
 Двойно повече четене на двойно по-ниска цена. Избери 4 заглавия, обозначени с промо етикет "Вземи 4 книги, плати 2", добави ги в количката си, а ние ще ти дадем 2 от тях безплатно.

* Промоцията е валидна от 14.08. до 01.09.2025 г. и важи за двете книги с най-ниска цена.
* Офертата не може да се комбинира с промокодове и допълнителни отстъпки.
* Ozone.bg си запазва правото да променя, допълва, разширява или преустановява по всяко време продуктите, участващи в промоцията.

# 641
  • София
Здравейте, някой знае ли издателство “Давид” дали имат някога отстъпки? Тъкмо бях решила да поръчам почти всички книжки на Евгения Войнова и гледам от днес с нова цена от 25.00лв на 28.00лв., а не са никак малко.

# 642
Здравейте, някой знае ли издателство “Давид” дали имат някога отстъпки? Тъкмо бях решила да поръчам почти всички книжки на Евгения Войнова и гледам от днес с нова цена от 25.00лв на 28.00лв., а не са никак малко.
Досега не съм попадала на намаление. Евентуално да купите книгата от Озон когато имат безплатна доставка.
П.П. Аз чакам новата книга 😉

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 10:38 от D_e_s_i_t_o

# 643
Книгите страшно поскъпнаха
Днес гледах на Дейвид Уолямс - станали са 29лв , което за детски книги е адски много.
На пролетния панаир купих две негови книги. Не помня колко струваха, но в никакъв случай не бяха 29 лв без намаление.
Една книжна приятелка наскоро си беше тук от Америка. И се чуди при тези цени и доходи как изобщо хората купуват книги в България...

# 644
Книгите страшно поскъпнаха
Днес гледах на Дейвид Уолямс - станали са 29лв , което за детски книги е адски много.
На пролетния панаир купих две негови книги. Не помня колко струваха, но в никакъв случай не бяха 29 лв без намаление.
Една книжна приятелка наскоро си беше тук от Америка. И се чуди при тези цени и доходи как изобщо хората купуват книги в България...
То,че в последните няколко години цените скочиха е така,но ми се струва,че общо взето при нас почти винаги е било малко или много така.Ползваме лев.Гледам,че средната цена в Щатите на книга с меки корици е 16 долара, с  твърди 20 долара и за предстоящи заглавия е около 30 долара.Нещата  варират.Преди време бях видяла,че някаква библиотека там(забравих къде)бе отделило кътче,където за символична цена да продават всякакви книги ,които са в добро състояние.Ние ,винаги можем да купуваме книги я от някоя група или от сайт.Факт е,че при такива сайтове за някои книги бая яко надценява цената,но съм сигурна,че по един или друг начин,рано или късно,човек би си намерил желаната книга на изгодна цена.Човек ,иска ли ,имали ли желание ,все нещо ще измисли,че да се сдобие и прочете желаната книга.Опцията с библиотеките е също на лице.Разбирам ,болката от високите цени и аз също се чудя откъде по-напред да почна,че  да мога да взема книгите които желая,преди недай си боже да излезат от тираж,ама ми е  супер неприятно и грозно,когато някакви хора държат сметка за това и подхвърлят меко казано хапливи коментари директно срещу други хора и се вайкат дори,когато книгите са с намаление...И това грозно поведение го наблюдавам сред нас.То навсякъде ще има недоволство,ама пък чак такова поведение,каквото ние го удряме не съм се натъквала до момента.Хората не биха спрели да четат книги,дори и ,аконе взимат от библиотеката или купуват постоянно книги.Електрония и аудио формата  е също добър избор,който ти се превръща в алтернатива.В Сащ има и малки местни  книжарници  от които човек може на  добра жена да си намери нещо.Това на мен ми липсва.Ние нямаме такива маки сгушени книжарници,а имаме места,които се водят такива,ама предимно продават материали за ученика и т.н.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 00:43 от sky of love

Общи условия

Активация на акаунт