Отговори
# 120
  • София
Браво мацки! Много сте хубави с новите коси!
Соня, обеща нещо, ти си знаеш, само напомням!!!

# 121
момичета ПОМОЩ!!!Мила не е яла от 15.00часа и сега само ревее като види шишето.може ли да е някаква алергия към млякоо

# 122
Въх, Софи, как ти завидях за наградата!!!

За най-фешън мама номинирам Мина, Ивиче и Клюки  Grinning

Днес сменям стратегията: изкъпахме я преди малко,,,сега ще я храня и дано заспи....

# 123
Здравейте и от нас..!!!макар и по никое време!
Не съм ви чела, че нещо не съм на кеф Cry Cryпаднах в дупка сякаш...
МЕРСИ ЗА НАГРАДАТА, ех да беше с мен, ЗЛо нямаше да ме докосне #2gunfireама не е... Tired

Аз се клепах досега с миризливия мехлем на баба Доц. Тонкин, тази дето ми го даде за косопада, ама той така смърди, че имам чувството, че Дани се обрина,...под бузите..Дали е от това или защото повърна...ОХ НЕЗНАМ..НАПРАВО МИ ПИСВА ОТ ВСИЧКО!!! ИДЕ МИ ДА ХВАНА ГОРАТА!!!
Желая на всички лека и спокойна нощ..ЦУНКИ ПО дупаците на ..котараците!

# 124
НОМИНИРАМ ЗА феШън мами!!
Лайтблу, Гадамер, Мина, Клюки, Пам

# 125
Здравейте и от нас  bouquet
Дълго време нямахме интернет в вкъщи и както виждам много съм изпуснала Sad... но ще наваксам. Мойта Йоаннка е прекрасно момиченце Embarassed лубовта на мама и на тати Rolling Eyes Laughing. Разтем(6 400kg, 52см.), крещим вече с цяло гъро и искаме все повече и повече внимание Crazy Ето и малко снимки и от нас, та най накрая и ний да се покажим http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2510143

# 126
момичета ПОМОЩ!!!Мила не е яла от 15.00часа и сега само ревее като види шишето.може ли да е някаква алергия към млякоо
Андреа беше веднъж цял ден така,като видеше цицата и почва да реве,много се изплаших водих го и на лекар и нищо му нямаше-12 часа  без да яде от 7 сутринта  до 19:30 вечерта Shocked,но иначе си беше спокоен не беше нервен,просто си е направил един разтоварващ ден мъника,но така ме изплаши... Thinking veselinka ,а твоя бебок иначе спокоен ли е,само като му дадеш шишето ли мрънка?Успех и дано всичко да е ОК newsm10,пиши!Лека нощ!Честито и на месечковците днес!  love001  love001  love001А ето и от нас снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45116&photo=92

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 23:31 от myrena

# 127
Добра вечер на всички!  Hug

Деничка, да знаеш, че съм леко обидена. Аз също получих номанация за най-надарена мама, ама не си ме отчела! Naughty

Днес гледам пак сте изписали няколко страници, човек не може да ви насмогне. Crazy Аз едва сега успявам да се добера до компютъра.
Дарито е със запек, при това много сериозен.  Sad Помогнахме си, но доста време се наложи да изчакаме, а акото й беше твърдо като на голям човек.  ooooh!

Сега отивам да я приспивам, че след малко ще започне вече много да се сърди. По-късничко може пак да се отчета! Peace

Спокойна, релаксираща вечер и само спящи бебоци!  Heart Eyes

# 128
И най-накрая заспа като е яла много малко за около 7 часа само 120 мл АМ. А иначе, Myrena, тя е изключително спокойна, даже веднъж се бях притеснила, че спи по много, но мамите във форума ми казаха да не развалям детето  Joy .Ще видя дали ще с събуди посред нощ прегладняла.

На всички поелавам лека и спокойна нощ и да прегърнете/целунете своите дечковци!

# 129
  • sofia
Да се отчетем от днешната консултация - 9 250 и 71 см
Айде лека нощ, че днес ми беше нещо напрегнат ден

# 130
Да се отчетем от днешната консултация - 9 250 и 71 см

Леле, големи сте, за чудо и приказ!!!

Дани се обрина,...под бузите..Дали е от това или защото повърна...!
Karil, може да е заради повръщането. Имам една приятелка, с много повръщаща мома (до 10 бодита и дрешки на ден стигат) .. и имаха обрив под брадичката - ако не й сменя дрешките веднага - от влагата направи този обрив.
Деничка, да знаеш, че съм леко обидена. Аз също получих номанация за най-надарена мама, ама не си ме отчела! Naughty
Жени, абе номинациите са за забавление... Ако дори и една се сърди - по-добре да не ги правим! На мен пък ме напушва на смях, как Мина и Роня ме номинират през категория... най-накрая мога да участвам в конкурса "най-номинирана мама"  Heart Eyes
Лека и поспалива нощ ви пожелавам.
Клю, Тали, много сте готини  Peace

# 131
Хайде да се отчета преди да съм се пренесла в царството на Морфей  newsm53

Тали и Клюки...много ми харесахте с новите прически  4470
Веси, много сте големи бе  #Crazy БРАВО на детето и на мама  Hands Clap
Д-р.Дженд, Страшна сладуранка е Аля  Simple Smile

Теа също не се обръща съвсем от гръб по корем, но пък как се опитвааааа  newsm32 Успява да се обърне на една страна и аха да се обърне на цяло ииии...губи интерес.
Ние днес до 19.00 ч. бяхме навън, но последните два часа ги прекарахме в Сити центъра.

Да ви се оплача ... сутринта и двете ми гърди бяха пак на буци  cry ДОбре че Теа сука мощно, че да ми се оправят.Явно ми се е увеличила кърмата ли  newsm78

ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ НАЙ-РАНОБУДНИ МАМИ  newsm51

Сега отивам да лягам, че умирам за сън  newsm46 А и като гледам Теа как блажено спи с вдигнати над главата ръчички, съвсем ми се иска да се гушна при нея  smile3524

Лека и спяща нощ, мили мами!   sleepuu

# 132
Жени, абе номинациите са за забавление... Ако дори и една се сърди - по-добре да не ги правим! На мен пък ме напушва на смях, как Мина и Роня ме номинират през категория... най-накрая мога да участвам в конкурса "най-номинирана мама"  Heart Eyes
Съгласна съм, Вени, ама напоследък ми прави впечатление, че всеки мой пост се подминава, каквото и да напиша, все едно досаждам! Не е приятно. Няколко пъти дори съм си казвала, че ще спра да посещавам темата, защото ми е някак обидно. Наясно съм, че няма начин да съм сред отбора на сприятелените мами, поради простата причина, че не се познавам с никой лично, но все пак ..
Между другото това ме гложди отдавна и ето, най-накрая си го признах.
Както и да е, може би вината е в мен.

Само да вметна, че Дари също още не се обръща и задължително още утре ще пробвам съвета на Мишенце! Иначе когато си играем се опитвам да й покажа как трябва да го прави, ама май не й се нрави особено.
Софи, Дари се завива през глава от много време насам. Каквото и да направя, не действа, та си я оставям. Освен това си хапе апликираните слончета.  Crazy

Днес останах повече от изумена. Все съм чела за разни изтрещели майки, които хранят децата си с какви ли не боклуци, ама чак пък толкова. Shocked Как ви се вижда глътка кафе и парче Република с кокос всяка сутрин на 7 месечно бебе?  #Crazy

За най-фешън маме, освен всички номинирани, добавям и Карил.  Peace

Лека нощ и сладки сънища!  Heart Eyes

# 133
Мами лека нощ и от мене! Hug

Вижте какви полезни съвети за дрешките четях досега

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/83/63/

# 134
veselinka и Моника ми прави такива номера и накрая днес отидохме на лекар и той каза че много я боли стомаха и да спра всичко що е различно от кърма, дори и еспумизана. Топло на коремчето и това е.. каза че за 3 дена ще намалеят болките и че ще започне да папка нормално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт