🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 609
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 020
  • # супернатурална #
Grinning "Камерно интелигентна"! Ши йъ убидиш. Освен, ако не го приеме за комплимент. "Ндаа, тчака е"

# 1 021
По-скоро Мартина щеше да бъде иместена на номер 3. Но не съм убедена, защото Косара и Мартина са един тип визуално, а Мартина има по-лековато и по-сексуално присъствие, с което допада на Мартин. Косара е като пробит сал - ма'а подгизнала и без особена игривост или гъвкавост.

В началото слагах Даниела, Мартина и Косара под общ знаменател, защото ги имах за комично предобрили с "подобренията" жени на средна възраст.
Сега Даниела ми изглежда състарена, скована и дистацирана. Мартина, като не броим просташките й изцепки навремето, ми е симпатична и като визия и като човек, с който леко се общува и има чувство за самоирония. За Косара бях учудена, че е на 27 г., но на визия я харесвам, освен това, че е доста отпусната за моя вкус и също се изцепи просташки на два пъти.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:20 от Не се сърди, човече

# 1 022
С Мартина се общува леко? Може би, ако е станала от правилната страна на леглото. По двете сестри крещеше като пълна селяндурка, преди още да са казали “здрасти” - само защото влязоха в къщата. На Йоана отказа да подаде ръка и се обърна демонстративно. Покани Алекса да спи при нея, но каза, че Анета не е добре дошла. Злобичка си е Мартина.

# 1 023
Аз съм убедена, че когато не интригантства и клюкари, Косара чете Джейн Остин в оригинал. Нямъ как дъй иначи.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 12:11 от *stella

# 1 024
Интересното е, че Мартина е 1 г по-голяма от Даниела, а изглежда все едно е на 25 години. А Даниела пък изглежда, като жена, близо до 40-те. И двете са се пипали, обаче като застанат една до друга, все едно имат едно десетилетие + разлика във възрастта.

# 1 025
С Мартина се общува леко? Може би, ако е станала от правилната страна на леглото. По двете сестри крещеше като пълна селяндурка, преди още да са казали “здрасти” - само защото влязоха в къщата. На Йоана отказа да подаде ръка и се обърна демонстративно. Покани Алекса да спи при нея, но каза, че Анета не е добре дошла. Злобичка си е Мартина.
Е да де, това имах предвид под просташки изцепки. Хайде, мутренско поведение.

# 1 026
Така е. Имах предвид, че на Мартин му е лесно с нея, сега във формата, защото тя е съгласна на всичко, ако той поиска.
Имам чувството, че и тройка ще му предложи, само и само да задържи интереса.

# 1 027
Косара според мен не харесва Васил, даже неприятно ѝ стана вчера с целувките. Езикът на тялото- затворена стойка, извърнала поглед дръпнатостта, всички крещеше, че не иска да го целува. Но иска да пичели момичето, трябват жертви. Далеч по-голям фалш и преструвки виждам в нея, отколкто при Даниела. Не че Васил е за харесване, най-неприятен ми е от тримата.

# 1 028
Странно, че не се получиха дилеми, нито от страна на ергените, нито от момите. Уж Косара беше харесвана от тримата, но сякаш по-скоро някакво за спорта и по визия.
С Косара се получи малко странно. Беше момиче на Виктор, който нямаше грам интерес към нея. Мартин я поиска и тогава Викчо се сети, че не я дава. После влезе и Васил и реши да вземе най-харесваната. Получи се така, че всеки иска играчката на другия, наистина за спорта.

Аз мисля, че Мартин наистина имаше интерес към нея и, ако тя му беше обърнала внимание, Даниела можеше и изобщо да не стигне до него.

Мартин е преситен, презадоволен син, плейбой, бохем, но в никой случай не е тъп, прост или жена не видял през живота си, че да задържи Косара като тръпка.
Тя няма силата за качествен диалог , няма маниерите на дама с всичките тънкости в общуването.
Мартин иска хем някой да го хапе, но и да го привлича, жената да бъде загадка и желание. Косара има визия на първо четене, но оттам насетне като впрегне едносричните си отговори в битов диалог обикновено касаещ трети лица, натрапчив диалект   , неадекватни мимики...
Има поведение на дунда, на която еднократно можеш да се навиеш да задоволиш капризите, ако си закъсал откъм женско внимание льохмак, но на батко Мартин такива са му "готвили по пет" както казва Мара Отварачката.
 Ни'къф шанс за заек откъм тоя храст!

# 1 029
Косара, за да се държи така с ергените - или навън не е приключила връзка, или е започнала връзка, или е там за реклама на самата себе си и популярност.

# 1 030
Васил Joy

Скрит текст:

Не знам защо го жалиме толкова този Мартин, ако си тръгне с Даниела. Тя е за жалене, не той. Той ще е примерен и добър първите няколко месеца, докато още носи розовите очила, но като започнат да му звънят по телефона аверчетата, че го чакат в бара, няма да издържи дълго да си стои вечер вкъщи с любимата. Ще държи, държи, пък като скъса синджира и като хукне, та няма да могат да го приберат от заведенията. Ако двамата изкарат година ще е много. Тя едно парти с него едва устиска, не вярвам, че ще издържи да е постоянно така. А той си е така - каза го над 100 пъти, че бохемския живот е неговия живот. С такъв мъж трудно се живее.

# 1 031
За мен Елвира имаше тооолкова празен поглед и туповата хилене , че физическите и данни минаха на втори или трети план.😬

# 1 032
Хареса ми вчера Даниела колко беше ясна и категорична, когато Мартин я подпитваше има ли връзка навън. Той го увърташе през девет планини в десета, а тя директно заяви - ако ме питаш дали съм обвързана - не съм и бившите ми партньори знаят, че са бивши. Няма шикалкавене, двусмислици и номерца. Може да е всякаква, но ѝ свалям шапка за това, че е открита, директна и ясна.

# 1 033
  • Обран бостан ;)
А на Мартин панталона му е най-опънат, когато има парти, много алкохол и много мацки около него. Без значение какви - то след 2-тата бутилка шампанско всички му се виждат красиви

Шшшт. Тихо , че Даниела ни чете и освен на палатка, ще го сложи на сух режим . Wink

# 1 034
Интересното е, че Мартина е 1 г по-голяма от Даниела, а изглежда все едно е на 25 години. А Даниела пък изглежда, като жена, близо до 40-те. И двете са се пипали, обаче като застанат една до друга, все едно имат едно десетилетие + разлика във възрастта.
Аз съм убедена, че Даниела не е на 32. То не е само от корекциите, кожата и изглежда по-стара, вече има бръчки под очите, тялото и не е на 32 годишна нераждала жена. Визуално изглежда на 40+, а застане ли до Ферай, още по-възрастна. Мартина ми изглежда на около 36, но при нея идва от кубиците и интервенциите по лицето.

Общи условия

Активация на акаунт