🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 343
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
И според мен горната им челюст си е била "по-издадена", зъбите вероятно не са били подредени в наниз и не са фъфлили, и сега директно като са ги "наредили"...Лили е права трябвало е първо брекети. Сега евентуално логопед би им свършил някаква работа, но те нямат зор както се казва.

# 2 116
А..логопед....то дъвченето е зор при такъв дефект...ма хак да им е...

После разправяйте че тия с корекциите били умни...умни друг път....
Визирам един пост горе за Яна и че била естествена без корекции и това се считало за добродетел. Ами е ..донякъде.... добродетел.
Щото от коригираните сите са без акъл...

# 2 117
Зависи и от причината. Ако имах някакъв много крив нос, със сигурност щях да се оперирам. Чувала съм аргумента “Е, какво толкова, Барбара Стрейзънд има крив нов и е възприемана за секс символ”… Да, ама аз не съм Барбара Стрейзънд. 😁 Мисълта ми е, че ако някаква физическа даденост създава комплекс - няма лошо да се коригира. Но повечето от участниците са легнали под ножа без нужда - за да се впишат в някакво мечтано от тях общество. С усмивката е същото. Не виждам нещо кой знае колко фрапантно в усмивката на Мартин преди години, че да реши да си съсипе всички зъби и да сложи фасети.
Скрит текст:

# 2 118
  • София
Не беше ли Яна тази дето искаше да и пращат пари по Револют, за да отговаря на мъжете, които и пишат? Grinning

# 2 119
Клаудия ми даваше вид на артистична и бунтарка, но виждам точно обратното в мисленето й, дори на моменти ми се струва глуповата. От 3-те на Виктор, най-умна ми се струва Бранимира Grinning, колкото и да е опака и т.н., но може и да е, защото тя най-малко говори от тях и не се изказва толкова крайно по отношение на останалите.
Люба на мен с нищо не ми изпъква, като интелигентна също не я виждам, нито ми е миловидна, когато я наричат Бубето...

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 23:11 от BobbyDyl

# 2 120

Люба на мен с нищо не ми изпъква, като интелигентна също не я виждам.

С наглост, нахалство, клюки и скандали, ужасен вкус за грим, прически, дрехи, грозновата и нечистоплътна.

# 2 121
Той Виктор хубаво ѝ сви сърмите. Първо я изложи, че е нечистоплътна, после, че има мераци към друга, ама така ѝ се пада, заради нафуканото поведение и злоба.

# 2 122
Клаудия ми даваше вид на артистична и бунтарка, но виждам точно обратното в мисленето й, дори на моменти ми се струва глуповата. От 3-те на Виктор, най-умна ми се струва Бранимира Grinning, колкото и да е опака и т.н., но може и да е, защото тя най-малко говори от тях и не се изказва толкова крайно по отношение на останалите.
Люба на мен с нищо не ми изпъква, като интелигентна също не я виждам, нито ми е миловидна, когато я наричат Бубето...

Със сигурност Бранимира е най-умна от тройката на Виктор, тя първа в света откри ,че слона има пипало Joy

# 2 123
Да Grinning Любомира с този грим от последния епизод - светлосин и синя рокля и къдрава коса, ми се сруваше все едно е от кип на АББА, не че имам против тях де, даже ги харесвам, просто...много ретро вайб ми дойде. Иначе скандалите и клюките са основната причина, поради която не я харесвам.

На Бранимира изцепките .. да GrinningRolling Eyes , но просто така ми се струва.

# 2 124
Сигурно ще ви шокирам, но намирам Любомира за много хубава. Не е съвсем класическата красавица, но е интересна, нежна, с хубави очи и усмивка. Не знам, има нещо магнетично в нея.
Косара пък все повече ми заприличва на кон:))  както е груба и с този диалект, като почне и да кокетничи и гримасничи, е доста смешна.
И не мога да се начудя защо това предаване се казва ‘Ергенът’:)) то просто няма общо с предишните, това е друг формат. Разбирам, че са искали да  направят нещо по-различно, но все пак би трябвало да се придържат към основната идея. Тук нито има ‘борба’ за определен мъж, който по подразбиране трябва да е свръх харизматичен , готин, мачо и т.н, нито пък въпросните мъже опитват да опознаят всяка. На всичкото отгоре с тези предварителни срещу в София, те са си влезли с вече формиран интерес към определени момичета.  Най-вероятно са си общували в инстаграм и т.н. Един вид са си били предубедени и за останалите няма особен смисъл. А според мен ергените трябва да са ‘длъжни’ да излизат с различни момичета,  че даже и да имат интимност, защото просто такава  е идеята. Не знаеш дали няма да ти хареса и с някой друг, какво като си се насочил в началото:) може нещо друго да трепне като се понатискаш и поцелуваш с още 4-5. Или поне  да направиш разликата.

# 2 125
Любомира ми е направо грозна. Май е кофти и като характер.

# 2 126
Не виждам нищо хубаво в Люба, все едно някой и е издърпал скалпа с косата силно назад и цялата и физиономия с очите се е оцъклила и изопнала.
А захапката на Мартин и Ивка бейбито се водят дълбоки захапки, това е когато си стиснеш зъбите и горните почти скриват долните зъби. Първо е трябвало да проведат ортодонтско лечение преди да мислят за фасети или там каквито порцелани са си слагали.

# 2 127
И аз смятам, че Любомира изобщо не е грозна. Има излъчване, хубави очи, приятно слабичко тяло. Разочарова ме, че влезе в груповия махленски тон. Все пак има претенции да е от друга среда - артистична, интелигентска, но уви... Поведението на Клаудия не ме дразни - жива е, беснее чисто по младежки. Има емоция и огън в нея. А пък и все пак в тоя Ерген, както казва по - горе  Polikseni нещо хич не се спазват правилата - за това е и безинтересно. Няма съспенс. Няма флирт, Няма загадка и търсене. Така че я разбирам Клаудия.
Жалко също, че Синтия е извън всякакво внимание от сценаристите, защото зависи и от тях до голяма степен. А тя ми се струва умна и с чувство за хумор.
Роси извън това обкръжение, което е видно, че не е нейното, според мен е много приятно момиче и харесвано от мъжете. Ще си намери навън, изобщо не се притеснявам за Роси. В шоуто няма подходящ за нея, каквото и да си мисли тя в периода на снимки. А и в един момент доста от участниците престават да мислят реалистично. То си е малко като Биг брадър.  
Макар и призната за страшна красавица - Косара не ми е никак интересна. Плоска, предвидуема, ограничена - като нямаш основното: акъл и чувства - никаква красота не може да те спаси и прикрие вътрешната празнота.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 23:59 от Tilda.M.

# 2 128
Сигурно е изкоментирано вече, но в подкаста на Ивет, тя казва, че Клаудия я предупреждавала да не дружи Grinning с Роси, защото тя нямало да бъде харесвана от публиката и това щяло да се отрази и на Ивет, ако са приятелки.. такива разсъждения и опити да познаят мнението на зрителите..просто падам...
Роси приятна- неприятна, не знам какво трябва да направи, за да ги задмине по лош имидидж много от тях, пък и може би скоро ще си ходи и тя.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 23:56 от BobbyDyl

# 2 129
Ситуацията с Роси май е “като няма риба, и ракът е риба”. Не че е нещо кой знае какво, но е по-добре от Косара и сие.

Общи условия

Активация на акаунт