🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 354
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 2 100
Яна също беше много хвалена тук , основно поради липсата на корекции ( явно голяма добродетел) , но се видя , че не е много-много в час.

# 2 101
Яна също беше много хвалена тук , основно поради липсата на корекции ( явно голяма добродетел) , но се видя , че не е много-много в час.
Корекциите по принцип са разтегливо понятие. Всички имаме такива. Дори носене на брекети, избелване на зъби, боядисване на коса и т.н. са корекции… Променяме природните си дадености. Явно това с филърите вече минава към тази категория. Няма лошо. Всеки си има глава на раменете, да си преценява. Аз лично нямам нищо против жените с корекции, но много от тях зверски прекаляват. Даниела е прекалила със скулите, АМ с бюста, почти всички - с устните. Бях гледала един подкаст с Беба от Биг Брадър, в който обясняваше, че в някакъв етап представите ти за умереност се размиват и трябва да се допиташ до хората до теб кога да спреш… Сигурно е права.

# 2 102
Яна единствено я дадох като визуален пример, но иначе тя определено имаше някаква муха в главата:)

# 2 103
проксима, това за баджака даже не го помня.
Цитат
Гледаш я една такава отнесена, а като нищо ще те вкара в случка.
-> 100%. И после ще стане амакактака.

Страхотна е! Дава толкова разнопосочни сигнали, че всеки вижда различен образ в нея.
 Мислех я в началото за по-зряла, все пак актриса, по-разчупено отракано уж съсловие, а тя така хлътна по тоя дечо, че и  го напъва обяснения да ѝ дава откъм взаимност...
Ръката на баджака явно е била само предварително разработен етюд в главата , без никаква връзка с натюрела ѝ.  Движи  каретата с космически наставления.
Ако нейната стратегия е в папка, сигурно ще е озаглавена План хаос.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 22:08 от проксима

# 2 104
  • София
От трите останали викторианки Клавдия е най на център - вярно, изместен център, но Бранимира хич я няма в картинката, а Любомира е приятелче, с което можеш да… се напиеш или да си упражняваш целувките / белким поне единият се научи/ 😉
Коя ще целуне Викито?
Ако е Брани, ще си изтрия всички мисли за него, които от куртоазия дори не съм ги споделяла 😳. Ако е Клавдия, то явно тя го е награбила, а той миличкият си е броил за своя точка 😉

# 2 105
За мен 100% е Клаудия. Няма шанс Бранимира да го целуне, освен ако не се спъне и не падне върху устните му.

# 2 106
  • София
Защо да са затворени? Има басейн и градина.
Ако може да плува под вода, чудесен начин за изолация и защита от лоша енергия - мъжка, женска… все тая 😉

# 2 107
За мен 100% е Клаудия. Няма шанс Бранимира да го целуне, освен ако не се спъне и не падне върху устните му.
Самоцитирам се, защото ми дойде друга идея в главата. Може Виктор да целуне Бранка, тя да се дръпне и на церемонията да му върне розата. А, дано. 😁

# 2 108
  • Пловдив
Допитах се до Гугъл, коя беше Яна 🤦🏽‍♀️ това момиче, може би беше прекалено наясно какво иска /деца и т.н./, изглеждаше скромна и чак наивна /не в най-добрият смисъл за мен/. Явно Виктор постъпи мъжки с нея, защото за себе си знае, че иска деца, но не е готов - ако чака някога да стане финансово стабилен /както той се изрази/, никога няма да създаде деца, отделно, че малко или много му шарят очите - иска една, уж всичко точно...но се иска и другата, пък и следващата. На партита се прави на 🤐 - просто му се живее и колкото по-бързо го осъзнае, толкова по-добре. На 30-35, ако сега си поживее може и да се насити на този живот и наистина да помисли за сериозна връзка.

# 2 109
Самоцитирам се, защото ми дойде друга идея в главата. Може Виктор да целуне Бранка, тя да се дръпне и на церемонията да му върне розата. А, дано. 😁

Оо ми да бе! Може като каза на Мартин, че вече го е настигнал да има предвид не втора целувка, а отказана целувка.

# 2 110
За корекциите и аз да кажа - и Ивка бейби и Мартин извинявайте, ама зъбите сигурно някой еднорък некадърен зъболекар им ги е правил - контактите на горна с долна челюст са лоши...толкова че фъфлят по един и същ начин двамата. Горната челюст е твърде напред спрямо долната....
Ей туй зорлям да си докараш дефект..не го разбирам.
Да бяха питали Благо при кой си прави зъбака TrollfaceNerd

# 2 111
Е, как?! При Ванко Blush

# 2 112
Лоши са, защото явно са имали проблеми със захапката преди това… Брекети си трябват, не фасети - че и става по-хубаво, но не им се занимава 2 години да правят зъби.

# 2 113
Лоши са, защото явно са имали проблеми със захапката преди това… Брекети си трябват, не фасети - че и става по-хубаво, но не им се занимава 2 години да правят зъби.

Ми ей тва е..акъл се иска.
Не само боц боц клэц клъц...
Акъл кат нямааааш....
Е ся са по-добре ли? Не се ли виждат в огледало....близки нямат ли да им кажат...изобщо кой е тоя стоматолог така да ги направи??? То не е професионално най-малкото...ег@ти....ядосах се Bowtie

# 2 114
Ми да ходи Мартин при Рълев да му изработи по-добри зъби Grin

Общи условия

Активация на акаунт