МАРТ дойде и пролет пука, сладко бебче вече гука!

• 12 461
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Аз знам, че ако са зелени акитата, бебчо е охладен...ама това може да е частен случай  Simple Smile
Муцунка, и аз така се психясвам с Вики да не се е заразила от кака й...още сме с хрема и вече незнам  Crazy

Момичета, стискайте ми палци утре да си върна половината сърчице  Praynig

# 211
Честито на zk77 да е живо здраво и бързо възстановяване!
 ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ МАМИ АКО СЪМ ПРОПУСНАЛА!
Да се отчетем и ние от първия  преглед
за 37 дни сме надали 1 кг. вече сме 3,600кг. и 51,5см
ето малко снимки от Грета
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=1

# 212
Здравейте аз съм Даниела и съм мама на малката Ивана  родена е на 03.02.07 година роди се на термина. Тежеше 3800 и беше висока 55см.       

# 213
zdraveite,malko i;ax problemi s kompa.NA 22.03.07 RODIX MOMICEN4E 2.850 -  48-SM.SEGA WREMETO LETI I DOKATO SE OBARNA MINAL DENQ.NIKOL SE KAZWA.DA I KOLIKITE NI PO4NAXA.

# 214
  • Пловдив Белащица
Първо щъркелови вести:
Мама Zanda Ksurik е родила днес в 15:10 часа бебе Максим 3 кг. Праща поздрави на всички мартенки.

Честито бебче Петър на мама qk77.
Честито бебче на мама Aneliika 1.
Нека двете бебчета растат много здрави, обичани и умни.

Аз както забелязвате няма да имам подарък за татито днес  Mr. Green. Утре съм на доктор да видим как стоят нещата с води, плаценти ... и да решим кога ме прибират. Иначе имам ужасни киселини вече 3-ти ден, май не се е смъкнало бебчето надолу, ами се е качило нагоре.

Та кои останахме в крайна сметка да се бройкаме? Май само аз и Мишчица, Пчеличката не я мярнах днес?!

# 215
Честито на Занда ,добре дошли на новите мами!!!  bouquet

# 216
EXO,AZ NE SAM NOWA.AKO MOJE DA KORIGIRATE OTPRED TERMINA MI BE6E NA 17.03 A RODIX NA 22.03.MOMICEN4E-NIKOL 2.850-48SM.S KAKWO LEKUWATE KOLIKITE.NIE I JALTENICA IMAME WAOB6TE LUDA RABOTA.

# 217
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мацки, аз вече съм яко цифлива. Sick И главата ми се носи и гърло ме боли, а да не говорим колко ми е мъчно за Муцун, който не съм гушкала от предната вечер. ooooh! Майка ми ме изгони от собствената ми спалня и ме прати да спя в хола... Crazy Влизам в стаята му само с хирургическа маска - абе циркът е пълен. Дано да не съм му лепнала вирусчето досега, а иначе днес следобед давахме осцилококцинум профилактично, утре пак ще дадем - така каза педиатърката му. Малко се позачудих, че му дадохме цяла доза, но хайде кажете и вие, които си имате по 2, ако сте давали от него по колко точно сте давали?!

# 218
Тука съм Манго, не съм тръгнала да раждам Crossing Arms Просто времето навън е супер и излизахме с моя мъж да свършим малко задачки. И докато се вредя да седна на компютъра, докато прочета какво сте писали днес, и то при вас станало вече утре Tired Поне вече съм спокойна, тъй като знам, че ако не родя до 4-ти, ще влизам в болницата. Някак си по-сигурна се чувствам като знам какво следва, в случай, че девойката ми й се стои на топло още Crossing Arms
Сега да действам с честитките, че доста са се натрупали от вчера насам baby_neutral

Честито на мама morgause малка сладка Емма  bouquet
Честито на мама Dobrina78 малка щерка Сара Елизабет  bouquet
Честито на мама qk77 малък мъж Петър  bouquet
Честито на мама Даниела малка сладуранка Ивана  bouquet
Честито на мама Aneliika1 малка принцеска Никол  bouquet
Честито на мама Zanda Ksurik малък юнак Максим  bouquet
Да са ви живи и здрави слънчицата и да изпълват с топлина живота ви оттук нататък Hug

# 219
Здравейте, момичета.
 Честито на всички майки с бебета.
 Успех на всички чакащи,чакаме заедно с вас вашите сърчица.
 Муцуна, оправяй се бързо, че да си гушнеш сладурчето, същото пожелание да си гушне Деничка отпращам и към Зайо.
 Абе, момичета, какви са тези режими, бе. Мечта далечна ми се струват на мен. Нашият гъсеничко сам си определя режима и всеки ден съм изненадана.  Mr. GreenКоето не е точно така, де, има някакви рамки все пак. Обаче тъкмо онзи ден се похвалих, че вече се буди само веднъж на нощ, за да яде и от два дни се буди по 2-3 пъти. Тъй че вече само си мълча. Laughing
 Иначе бебчо има млечница. Довечера сме на лекар, да видя какво ще ми изпишат да го мажа и дано се оправи бързо, че да не го боли устичката.
 За водата - Гено не пие вода, не иска. Аз му предлагам след ядене, уж да си поизмива и устата, ама той я плюе с едни такива физиономии, сякаш му даваш отрова.
 За подсичане го мажа с един вазелин за бебета на CVS или с кремчето на Мустела. Ама от вазелина съм по-доволна, да ви кажа честно, хем беше супер евтин.
 Ами това е от нас. До скоро вече в новата тема в пълни редици. Simple Smile

# 220
Добро утро, мацки! Аз май го закъсах с кърмата Cry Снощи два пъти се цедих и резултата 70 мл и 80мл. Тази сутрин още по зле - 60мл. А по схемата май вече трябва да яде по  100 мл на хранене или ? Как дохранвате вие? Сега чакам да стане по нормално време и да звънна на педито. Има ли смисъл да пробвам временно да давам и от двете гърди newsm78.

# 221
Добро утро и от нас
zlp, според мен има смисъл да даваш и от двете, защото така ще стимулираш да дойде повече кърма. Освен това имай предвид, че Наско може да изсуче повече, отколкото ти можеш да изцедиш с помпата. Пий и повече течности и още утре е възможно да започнеш да "произвеждаш" повече кърма. Има и чайчета, които ако не помогнат, поне няма да навредят. Ако си решила да кърмиш, не се отказвай толкова лесно. Е, ще видиш какво ще ти каже и докторката де.

# 222
Здравейте момичета.
 zlp, ти защо искаш да дохранваш? Аз доколкото разбрах бебето е наддало добре, а това, че на въпросното пробно кърмене е изяло само 55 мл, ами това си е чиста глупост според мен. Нали на следващото сукане може да изяде 150 примерно. Ти всеки път  еднакво ли ядеш? По този въпрос има страхотни статии в кърмаческия, хич не се връзвай. Аз, като ги прочетох много си промених мнението закърменето и притесненията покрай него. В крайна сметка най-лесно е да се даде добавка ако опрем до нея. Продължавай да настояваш да кърмиш и ако бебчо не е нервен, пълни си памперсите и си наддава добре защо да даваш добавка.
 Иначе ние бяхме не преглед днес, заради млечницата на бебето. Изписаха ни някакво приготвена течност да му слагаме в устата, а и клотримазол за моите гърди, че да не си прехвърляме заразата. Наддал е 950 гр и е здравичък.
Хайде сега чао, че да ходим да спим, докато можем. Laughing

# 223
Момичета, хич и не ща да дохранвам Sad Затова се наливам постоянно с течности и не спирам да дъвча. Таня, но за съжаление е нервен.  Разбира се, че няма да се откажа толкова лесно, но не ми се ще и да стои гладно детето. Но въпреки това, каже те  ми защо повръща - хубаво уригнат и връща и то не малко количество newsm78

# 224
Абе Вили и другите дето се цедите...защо се вманиачавате толкова над това мляко newsm78 Ако бебчо изкарва 2-3-4 часа без проблем, значи му стига...ми то и аз ако почна да цедя сигурно нищо няма да изцедя след нея, за разлика от 1 вия път когато цедях промишлени количества. Но сега и гърдите рядко са ми напрегнати. Това не означава че на беба не й стига. Мисля си че тя си регулира млякото - като почне да цока повече, повече мляко ще се образува....изобщо не се цедя...гади ми се още от първия път.

И сега ЧЕСТИТО НА ЗАНДА!!! ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ ТОЗИ МЪЖ, ДЕТО ХИЧ НЕ БЪРЗАШЕ ДА ИЗЛИЗА И ОТТУК НАТАТЪК ДА Е ПРЪВ ВЪВ ВСИЧКО!   bouquet

Вили, сега прочетох...защо даваш само от 1та...аз си давам от двете, като може от втората да цокне съвсем малко, но я давам. От едната давам, само когато е насъбрала много мляко и докато омекне, тя се е наяла...я си давай от двете и не се занимавай с цедене, ами го давай на бебчо да го изцоква.
Спокойствие и силна храна  Wink това ни трябва

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 10:41 от zayo

Общи условия

Активация на акаунт