Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето ми отказва да се храни от гърдата?
Как мога да помогна на бебето си с колики?
Защо бебетата хъркат с нослетата си и какво да правя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето ми отказва да се храни от гърдата?
-
Как мога да помогна на бебето си с колики?
-
Защо бебетата хъркат с нослетата си и какво да правя?
Хъркането на бебетата с нослета може да бъде нормално, особено при смяна на позицията. Важно е редовно да почиствате носните им проходи и да се консултирате с педиатър, ако имате притеснения относно това поведение. Ако бебето повръща, консултирайте се с лекар за съвет относно подходящите храни и лечение.
-
Как мога да облекча болката в кръста по време на бременност?
-
Как да се подготвя за кърмене след раждането?

И главата ми се носи и гърло ме боли, а да не говорим колко ми е мъчно за Муцун, който не съм гушкала от предната вечер.
Майка ми ме изгони от собствената ми спалня и ме прати да спя в хола...
Просто времето навън е супер и излизахме с моя мъж да свършим малко задачки. И докато се вредя да седна на компютъра, докато прочета какво сте писали днес, и то при вас станало вече утре
Поне вече съм спокойна, тъй като знам, че ако не родя до 4-ти, ще влизам в болницата. Някак си по-сигурна се чувствам като знам какво следва, в случай, че девойката ми й се стои на топло още 

Снощи два пъти се цедих и резултата 70 мл и 80мл. Тази сутрин още по зле - 60мл. А по схемата май вече трябва да яде по 100 мл на хранене или ? Как дохранвате вие? Сега чакам да стане по нормално време и да звънна на педито. Има ли смисъл да пробвам временно да давам и от двете гърди
.
Затова се наливам постоянно с течности и не спирам да дъвча. Таня, но за съжаление е нервен. Разбира се, че няма да се откажа толкова лесно, но не ми се ще и да стои гладно детето. Но въпреки това, каже те ми защо повръща - хубаво уригнат и връща и то не малко количество
това ни трябва