МАРТ дойде и пролет пука, сладко бебче вече гука!

• 12 477
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Ами вода с малко захар пийва по малко!То казват ,че еако е гладно пие жадно вода иначе няма нужда ако суче!Ама тези гъбички ме изумиха за една вечер излязоха вчера ги нямаше!Всеки ден ново двайсе #CrazyПоне сега малко се успокои и заспа , че снощи бая побудувахме с тези колики!Честито на всички новообебили се майки!

# 196
Desito m, и ние имахме гъбички и мазахме с дактарин-или с марля увита на пръста ми му мажех цялата устна кухина, или с клечка за уши с ограничител, намазана с дактарина. за 2 дни минаха, трябва да мажеш и всички биберони, които му даваш с дактарин, както и гърдите си, ако суче. Хубаво е да се продължи лечението, след като видимо отминат гъбите, защото Марти след това пак почна да се плюнчи много, чак  пяна му излизаше от устата, както когато му се появиха гъбите.

# 197
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Привет на всички със и без тумби! Hug
И пак ЧЕСТИТО на всички мами, коитопрез последното денонощие са гушнали малките си слънца Hug

Аз тази нощ почти не спах Tired. близо 2 часа съм крепила залъгалката в устата на Муцун, че да не цвърка, ама резултата е почти едно премахнато хранене за тази нощ. Не е ял от 1 до 6.30 Crazy, което си е истинско постижение, защото моят син, не знам дали съм ви споменавала, както не можеше да си изпапа манджата в началото и нямаше силички дори да заплаче, така се превърна в страшен гладник и се буди под часовник за таз важна процедура и не си ли получи веднага шишето наказва майка си и всички останали с пронизително и оглушително врещене Peace
Аз сега като ви чета ималко се позачудвам... вашите деца не се ли будят средно на около 3 часа за ядене? И, ако не сте махнали ядене не трябва ли да се падат по 8 на денонощие? Чета ви тук, че давате по 7, което значи, че или ви се будят на по-големи часови интервали бебоците, или сте махнали едно хранене?! А иначе за грамажите - съгласна съм с Роси Peace! Мисля, че трябва да се предлага повечко, пък колкото изяде детето Peace Аз забърквам 130, за да му остане около 100 - 110( колкото знам, че трябва да яде сега) в коремчето след като повърне 2-3-5 или 10 пъти ooooh! Бих му забърквала и по повече, но той не винаги изяжда и тези 130, та засега толкова, а ако го видя, че започва да търси още, след като е измуцкал дозата си, ще му дам и още.. само да не стане прасчо Crazy

# 198
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
момичета, много милипсвате. Нямам нет вкъщи, сега прескочих до брат ми. Кърмим се, коликите са поносими. Стимулирам кърмата с чайчета ,ядки и т.н.  С много подсечено дупе сме.  На всички обебели се - честито. Ще гледам да се включа пак. Целувки

# 199
момичета, много милипсвате. Нямам нет вкъщи, сега прескочих до брат ми. Кърмим се, коликите са поносими. Стимулирам кърмата с чайчета ,ядки и т.н.  С много подсечено дупе сме.  На всички обебели се - честито. Ще гледам да се включа пак. Целувки
дениииииииииииии да се появяваш скоро чу ли.Муцунка каза ефективен лек за подсечено дупе цинкова паста с дефламол в съотношение 1:1,нашето е подсечено,но явно не много защото от 3 намазвания с тридерм-а поотмина сега ще я следя и ако се наложи ще забъркам цяр-а на Муца

# 200
дениииииииииииии да се появяваш скоро чу ли.Муцунка каза ефективен лек за подсечено дупе цинкова паста с дефламол в съотношение 1:1,нашето е подсечено,но явно не много защото от 3 намазвания с тридерм-а поотмина сега ще я следя и ако се наложи ще забъркам цяр-а на Муца
прочетох за дупето ще пробваме още утре

# 201
И ние се храним по 8 пъти през три часа, вечер преди 10 часа , може да откара и 4 часа, но нощем си ги наваксва като се буди през два  Mr. Green. Коликите ги бориме с еспумизан, за сега съм доволна пък да видим  ooooh!. От два дни имаме зелени акита и аз не знам защо, някой има ли опит с този "цвят" на акото???

# 202
  • Пловдив
...От два дни имаме зелени акита и аз не знам защо, някой има ли опит с този "цвят" на акото???
Като бяхме на консултация питах точно за това. Според доки, цветът на акото няма значение. Важното е да се изхожда  бебчо Peace

# 203
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мацки, аз мйа пропуснах да ви кажа, че от снощи съм болна. Зверски ме боли гърлото, а от обяд май почнаха и малко цифки да текат ooooh!
Голям Муцун е болен от 3 дни, ама все викаше "споки, настинал съм", а сега, ако го обвиня, че ме е заразил, ще каже сигурно "да бе да, и ти си настинала"... #2gunfire
Не знам какво да правя с Муцун сега, да дам ли нещо профилактично, изобщо има ли какво да се даде на толкова малък беб?! Абе настръхвам при мисълта да ми се разболее #Crazy

# 204
ех, че ми е хубаво като ви чета. Ами ми липсвате....
Благодаря много на Мини за моралната подкрепа със СМС-и.   bouquet

Аз утре мисля за първа разходка с количката. Иначе сме се климатизирали- излизаме пред блока на ръце, ходихме у баба на гости.

# 205
Бебчетата в албума са страхотни сладури. Пу-пу. При първа възможност ще кача снимки и на нашия грозник  thumbsup

# 206
  • София
Отчет  Peace  Whistling ooooh! Crossing Arms

Пчеличке, Манго давайте да прелъстяваме......то пък това  нашто не се издържа  smile3514

# 207
Отчет  Peace  Whistling ooooh! Crossing Arms

Пчеличке, Манго давайте да прелъстяваме......то пък това  нашто не се издържа  smile3514
Мишчице, аз така родих 1ден преди термина. Цял ден лежане, вечерта след вечеря ме почнаха контракциите и до сутринта родих. Така че не  унивай.

# 208
здравейте и от мен.
Вчера бяхме на преглед за един обрив около пишето.
Първо започна да се изрива около пъпчето , после около ластиците на крачетата.
Смених памперсите , но нищо не помогна.
Изписаха ни някакво правено кремче против подсичане и почти ни мина.
Качили сме около 1200гр, и съм много щастлива.
На 3-ти трябва да ни поставят противохепаптитната ваксина, но били свършили и ще чакаме до 18-ти .Просто нямам думи, но детенце да е здраво!
Попитах и за въпросната пентаксим.Мисля да я слагам.Обясниха ми , че е доста по добра от другите две (дтк и полиомоелит), защото полиомиелита била умъртвена  ваксина и не крие никакъв риск за здравето на бебо.
Отделно има и  умъртвен щам на някаква инфлуенца , която причинявала бронхити и пневмонии, което може би е добре , имайки предвид , че нашия батко мъкне какви ли не вируси от детската градина.
Ох , ако Ви кажа какви сенки са ми излезли под очите.Чувстам , че започвам да се преуморявам  Tired, само да не се изнервя! CloseКак е при Вас?

# 209
  • plovdiv
здравейте,
днес бяхме при педиатърката.Мъника е наддал.Изписаха ни3.320сега сме3.750Правихме контролно кърмене и се оказа,4е бебка изсмуква само 55мл,което и е малко.Сега ще се дохранваме с 50мл АМ.Не е ли много 105мл за бебе на 13 дена?

Общи условия

Активация на акаунт