МАРТ дойде и пролет пука, сладко бебче вече гука!

• 12 350
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Зайо, и на мен най-омразно от всичко ми е цеденето  Sick  направо лошо ми става и съответно не го правя, а пък и моята бебка се буди напоследък на 4 часа и се надявам, че й стига папкането, пък и доста пораснала ми изглежда от изписването до сега ... тъй че гледам много да не се замислям и тормозя и по този въпрос, стигат ми останалите ежедневни тревоги и тревогички

# 226
Дребка пък още ми е с хрема и през нощта е ад, не може да диша горкото и изобщо не спи добре  Sad Няма надежда тази хрема да мине скоро, направо се отчайвам  Sad Вчера привечер спа 5 часа горкото от този нос не спи през нощта, от колики през деня и направо ... Crazy

# 227
  • София
Честито на ново обебеилите се мами. Пожелавам ви здрави и послушни малчовци, а на вас бързо възстановяване.
Докато изчета всико много бебоци се появили , явно бързат да са мартенчета Simple Smile

Муцунка, разбирам опасенията ти ... ние в къщи взичкои сме с хрема  Twisted Evil за беба беше най страшно 2-3 нощо не спа норамлно т.к. нослето и хриптеше.Сега през деня се позапушва но поне през ноща е спокойна. Акото й се беше променило жълто, но сивеещо и миришещо на кон.
Хомеопатията не давам, така че не мога да помогна.

За цеденето и аз съм така  Sick, но трябва да стимулирам ... взех и везна и явно толкова "много яде", Twisted Evil че едва отлепя за разлика - 20-25 мин на гърдите и после 10-20 г разлика РЕВЕ МИ СЕ. А седи спокойно на гърдите, дърпа, не реве 'щото няма, после с помпата и до 30 мл мога да издърпам newsm78

Някой беше питал какво е Вигантола: Това е Витамин Д, за да не развият бебоците рахит (омекват костите и белезите са изкривяване на крачетата "О" или "Х/К", броеница на гърдите). Едно време само на зимните бебета са давали, сестра ми има слабо изразена броеница родена е през април. С Мити го пихме май 1 г.
Зимафлор не давам а и не са ми казали да давам. На Мити му препоръча  педито като снана на 2 г., но аз искам да се консултирам със зъболекар.

# 228
[b]natal4eto, понеже сме на една дата, та реших да те питам на вас падна ли ви пъпчето? А как сте с храненето? Моята Ния суче по 5-10 мин максимум активно и после постоянно трябва да я тормозя за да я събудя  Thinking

# 229
Ха здравейте от нас с бебе Стефания, която почва да се осъзнава и индикира характер от сега.
Първо- честито на всички новообебени, да са им живи и здрави бебончовците и много да ги радват.   bouquet
Васе- да ти е жив и здрав татито и много да те слуша и да помага в отглеждането на беба. Не мога да повярвам, че още не й се излиза  ooooh!
Като гледам- май точно ще си се преместим в новата отчетна от утре, само дано нашите бремелинки се наканят да се обебят.
Аз да ви се отчета- ние сме 3530 и 49 см /аз си я премерих 52, ама карай/, наддала е 670 гр, което е точно средна стойност за кърмено бебе /по 170 гр на седмица трябва да качва, ако всичко е наред/. Така, че мила ми Вили- никакво дохранване  Naughty Егати- много лесно така- дохранвай, ми пари за мляко освен всичко друго. За мен кърменето е предтекст да не пуша, така че ще се постарая максимално дълго да кърмя, хем спестявам и откъм цигари и откъм АМ. Аз се пробвах да цедя- между 60 и 90 мл от двете, което означава, че бебето може да изсуче двойно на това количество.  Peace
Ами хубави празници, утре дано е хубаво времето да отидем на църква, много ми се иска, че лелчето ми щеше да е именничка утре- да запаля свещичка в нейна памет.  Cry

# 230
Моите слънца вече пътуват към София, надявам се скоро да си ги гушна  Hug Hug

# 231

Много се радвам  Hug

# 232
браво Зайко, ще си много щастлива за празника  Hug  bouquet

# 233
  • Пловдив Белащица
Ние определено ще сме априлско бебе.  Confused
Сега се връщам от болницата. Тоновете са супер, нито една контракция нямах за 20 мин, разкритие никакво, главата и тя високо. Единствено са ми понамалели водите, така че понеделник сутрин сигурно ще съм в болницата и ще ме мъчат някак си, ако случайно нещо не стане до тогава, ама не ми се вярва. Утре ако е хубаво времето, че тук от сутринта вали, ще хвана татито и ще изкачим тук един баир, белкем нещо стане  Twisted Evil

Зайо, много хубава новина.

# 234
  • София
 Peace Тука съм си още с дребен в корема  ooooh!
Снощи прелъстих мъжът, но дребния пак си е в тумбака  Crossing Arms Днеска ще го прелъстявам пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Манго и ние май така, като гледам. И аз днес сутринта бях на тонове, всичко е ок. До 4-5 ако не съм родила съм в болницата. А ужким имам 3см разкритие  newsm78

# 235
зайо много се радвам Hug
Аз за цеденето да ви кажа всичко е въпрос на навик,на мен не ми тежи ама никак,за разлика от първия път когато гледах Вики направо ми се ревеше с туй цедене,сега не и съм по-спокойна,не се шашкам като реве,абе верно било,че второ дете се гледа по-лесно,саааааааамо да са здравички Hug,току виж съм се навила и на 3,туй второто и на фигурата не ми се отрази влизам си в старите дрхи е малко са ми опнатки ама има някакви си 3 кила за сваляне Flutter

# 236
Ние определено ще сме априлско бебе.  Confused
Сега се връщам от болницата. Тоновете са супер, нито една контракция нямах за 20 мин, разкритие никакво, главата и тя високо. Единствено са ми понамалели водите, така че понеделник сутрин сигурно ще съм в болницата и ще ме мъчат някак си, ако случайно нещо не стане до тогава, ама не ми се вярва. Утре ако е хубаво времето, че тук от сутринта вали, ще хвана татито и ще изкачим тук един баир, белкем нещо стане  Twisted Evil

Зайо, много хубава новина.
е погледни и откъм хубавата страна ще си прекарате с тати празниците и ще изчакаш твоята си лекарка,аз не бих била спокойна ако раждах при друг лекар,не съм глезла,ама като гледам през колко безхаберни акушерки и докторки минах през престоя си в болницата,добре,че се уговорих пък и късмет извадих,че родих  и на другия ден доки замина за чужбина,та и ти като гледам късмет ще извадиш Hug,ще стискаме палци всичко да мине леко Hug

# 237
Peace Тука съм си още с дребен в корема  ooooh!
Снощи прелъстих мъжът, но дребния пак си е в тумбака  Crossing Arms Днеска ще го прелъстявам пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Манго и ние май така, като гледам. И аз днес сутринта бях на тонове, всичко е ок. До 4-5 ако не съм родила съм в болницата. А ужким имам 3см разкритие  newsm78
ха така възползвай се че после....,абе като стана дума я повторилите майчета колко време след раждането помислихте за секс,то не само мислене ми и действие де аз нещо нмямам спомени newsm78

# 238
Ще, ще  Hug Hug Hug много пъти. И да нацелуваш Деничка многооооооооооо

# 239
...,туй второто и на фигурата не ми се отрази влизам си в старите дрхи е малко са ми опнатки ама има някакви си 3 кила за сваляне Flutter

Ако знаеш как ти завиждам /благородно, разбира се/  ooooh!  аз имам да свалям цели 9 кг и нищо не ми става и това ми действа депресиращо.  #Cussing out искам да съм си като преди и да си нося дрешкитееееее. Е, като си погледна красавицата и всичко ми минава  Simple Smile , ама като знам как миналия път докато не спрях да кърмя и едно кило не свалих и ми се плаче  Sad

Общи условия

Активация на акаунт