Инсиминация

• 674
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Не е тази която ми каза за отрицателните тестове говорих с д-р Ковачева

# 16
  • София
А изобщо беше ли на преглед, ехограф...?

Виж, това, че не казваш и може би си мислиш, че с един Дуфастон е окей(дуфастон е синтетичен прогестерон и най-ужасният), залъгваш само себе си. Излагаш на риск бременността и пак казвам - лъжеш само себе си.

# 17
  • София
Още повече, че прогестероновите препарати, какъвто е и дуфастонът, се приемат само по схема и се спират само по схема.

# 18
Има ли някоя от вас ,която на ден след инсеминация и се е появило кафеникаво течение...на какво се дължи

# 19
Днес ми е 8ми ден след инсеминация...а ми излизат много пъпки по лицето...на какво се дължи?

# 20
  • София
Вероятно от хормоните.

# 21
Момичета ,след неуспешна инсиминация...има ли проблем да се отиде на 3 ден от мц за проверка за задържане на фоликули?

# 22
  • София
Няма проблем, но преди инсеминациятя нямаше ли тригер, който да спука фоликулите?

# 23
Те ми я направиха на 2 спукани фуликула ...но нали се ходи на проверка  преди следваща процедура...

# 24
  • София
Ако почвате веднага процедура - нека лекарят прецени. Понякога, когато е било сигурно, че са извадени или спукани всички фоликули, не съм ходила на втори или трети ден, а направо почвах естрофема и отивах между 7-ми и 10-ти.

# 25
Момичета...ще правя 4та инсеминация  при д-р Персенска ...искам вашето мнение за нея...има неща ,които аз не си ги обяснявам....

# 26
Здравейте...веднага ли след 4та инсиминация се кандидатства във Фонда .. ?

# 27
Здравейте...10 ден (днес  се сетих,че са минали )след 4та инсиминация съм ...събудих се с подут корем...вече незнам да чакам мц или да се надявам...😇😊

Общи условия

Активация на акаунт