Отговори
# 105
Еми, благодаря! Дрехите не са ми по вкуса, но Мерт е много готин и свеж, а думите му смислени и дълбоки. Дано има превод на цялото интервю.

# 106
Аз също рових за превод на интервюто, но не го намирам никъде.
Предполагам, че тези дни ще излезе.
Цитат
Името му е марка 😎 #MertRmazanDemir 

# 107
И аз споделям мнението на Снежето. Можеха и по-добре да го облекат това чаровно момче. Ама моди, какво да се прави. Simple Smile

# 108

Интересна фотосесия близка до душата на Мерт в намирам 🫶🏻

# 109
# 110

Още снимки чакаме HD 😎

Мехмет Юстюндаа на който също не вярвам е пуснал слух за Мерт Рамо че го мислят за ново лице за Мави или Чаатай
Нямам мнение по темата след Керем взеха Илкер за една реклама и колкото да го харесвах като актьор толкова не за модел.
Чаатай е модел по принцип но не знам колко има достоверност новина от този.

# 111
Диди, не вярвам новината да е достоверна.
Поне що се отнася до Чаатай. Той в реклами почти не се снима, а и Киво едва ли се е отказал от договора с Мави.
Но ще видим...

# 112

Научих, че някои уязвимости всъщност са силни страни. Емоциите, от които се срамувах и потисках, започнаха да се показват чрез героите. Актьорството е като странен и понякога уморителен начин да опознаете себе си.

Най-добрия абзац който видяхме😌
Еми ,Снежи благодаря за всичко споделено докато ме няма през лудата тръстика съм изпуснала важни детайли…😇
Моля за извинение!🤭

Диди, не вярвам новината да е достоверна.
Поне що се отнася до Чаатай. Той в реклами почти не се снима, а и Киво едва ли се е отказал от договора с Мави.
Но ще видим...

Не знам вече на какво може да се вярва в НГЛ се повишиха ,но погледнах ,че Джунейт не го следва защото той се занимаваше с тази работа поне до колкото помня от Керем и Серка.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 23:00 от x BlackRose x the guardian team :)

# 113
„MRD“ е марка 🚀

Цитат
Какво е това, Мерт, не знам какво да кажа, думите са неадекватни
Ти си великолепен, прекрасен, готин, харизматичен, отвъд великолепен, всеки един кадър ❤️🧿❤️🧿 

# 114
Не знаех ,че фотосесията обичта към природата и всичко изглежда женско и това да обичаш животните е женско...Някои хора от плюнки и сръдни се чудят как да бъдат актуални - ами не жалки са - както винаги.

Колежката ми Сиси гледа Чапкъна и пита кога ще има трети сезон на екрана в БГ ? Споменах ,че сериала приключи скоро с добър край.
И аз викам като решат от Лейдито няма да коментирам какво ми е казала относно сериала и партньорката му да не разбуня духове , но нарича Мерт момчето със слънчевите очи.Това момче излъчва слънчева енергия тя много вярва в енергията и казва ,че през екрана се усеща кой какъв е в реала понякога.Нали това са нейни възгледи ,но исках да ги споделя та и пратих да гледа Уфо ,че не знам дали ще гледа ШахМаран заради змийте дано не се подуе на финалната сцена. Жена с висше образование и години наред живяла в Гърция и Лондон. Да не коментирам как се зарадва за Бърбърито като и показах и разказах...

Снимката с заека колко пъти мога да я повторя да се уверя колко е " женствена"?

# 115
Диди, ама защо си губиш времето да четеш такива пошли и жлъчни коментари на фенки, изгубили реална представа за света и хората.
С усмивка подминавай и не им доставяй удоволствие да ги удостояваш с внимание.
Цитат
Интервюто на Март и думите му в списанието много съответства на снимките, начина на снимане, животните и т.н.
Чувствах, че списанието и начинът, по който беше фотографирано, наподобяват света на „Алиса в Страната на чудесата“.
Списание „Бягство от риалити“ >>
Достойна за уважение работа, хареса ми 🍎❤️
#MertRamazanDemir 

# 116
Диди, ама защо си губиш времето да четеш такива пошли и жлъчни коментари на фенки, изгубили реална представа за света и хората.
С усмивка подминавай и не им доставяй удоволствие да ги удостояваш с внимание.
Цитат
Интервюто на Март и думите му в списанието много съответства на снимките, начина на снимане, животните и т.н.
Чувствах, че списанието и начинът, по който беше фотографирано, наподобяват света на „Алиса в Страната на чудесата“.
Списание „Бягство от риалити“ >>
Достойна за уважение работа, хареса ми 🍎❤️
#MertRamazanDemir 

Скъпа имаме 4 групи чета ги за спам искам или не... ;д
Сега говорехме с баба и показах всички снимки споделяла съм колко много харесва Мерти. Заека показва дори ,че става за Мерт в страната на чудесата.Благодаря за колажа наистина е това! Само хора с естетика могат да разберат концепцията факт е ,че искахме по добро облекло ,но фотосесията е факт. Радвам и се бе!

Ако оттук беше дошла фотосесия щяха да изнасят всички с линейка всъщност

https://x.com/mrdupdates/status/1918005800833868042/video/1

Зад кадър на Чапко не виждан Мерти.

# 117
# 118
На мен 101 ми е готов ,но не съм го оформила още...

Я малко тон от 100

# 119

Общи условия

Активация на акаунт