Отговори
# 465
Да им  се роди живо и здраво Понякога така се получава, когато жената  се отпусне и се случва чудото.

# 466
Джихансссс

Да им  се роди живо и здраво Понякога така се получава, когато жената  се отпусне и се случва чудото.

Разбира се! Човек никога не трябва да губи надежда при такива неща даже и да лошо ще мислиш позитивно иначе няма как да се справиш със ситуацията.Ето ,че Господ ги е възнаградил.
В тази мисъл ще пусна тази снимка с Мерт и Тургут бей.

# 467
# 468
# 469
Ще пусна един среднощен Джихан и като стана ще гледам ако има новости.

Лека нощ!

# 470
Здравейте, момичета!

Малко късничко с кафето скачам, но ви нося и една статия от испанската преса. И понеже е дългичка, ще я постна на части.
Приятно четене!

Турският актьор Мерт Рамазан Демир размишлява безпристрастно за кариерата си и емоционалното бреме на славата.

Звездата от „Нов живот“ играе Ферит Корхан в популярния сериал на Antena 3.

Б. Морено
8 юни 2025 г. - 20:14 ч.
Мерт Рамазан Демир не се нуждае от грандиозни речи, за да остави своя отпечатък; той го прави на екрана с всяко свое участие. На 27 години и с близо десетилетие кариера зад гърба си, турският актьор се е утвърдил като едно от най-разпознаваемите лица в османската литература , както в родината си, така и в чужбина, благодарение на популярни проекти като „Нов живот“, където играе Ферит Корхан, сложен герой, белязан от семейната си история, сложна любовна история и също толкова проста вътрешна борба.

Още на 17-годишна възраст той знаеше, че иска да бъде актьор и се е движил през света на актьорството като патка във вода. Но това не е съвпадение; това е резултат от способността му да се потапя във всяка роля. За Мерт актьорството не е просто разбиране на героя, а това да започнеш да мислиш като него. Тази емоционална трансформация е за него душата на неговия занаят. „Понякога технически знаеш какво трябва да почувстваш в дадена сцена, но всъщност не го усещаш. Интуитивното свързване с този момент е повратната точка. Винаги се стремя към тази връзка“, разкри актьорът в скорошно интервю за списание L'Officiel Hommes Türkiye.

В този смисъл, и в случая с младия Корхан , Демир предпочита да подхожда към него с емпатия, а не с осъждане, стремейки се да разбере неговите противоречия и дълбоки мотиви. „Да играеш Ферит е като да опознаваш нов човек: всяка седмица той се развива и това ми позволява да изследвам различни емоционални аспекти“, каза той пред Elle Man Türkiye. От друга страна, Мерт описва героя си като някой, който действа импулсивно, воден от емоциите си и без да мисли за последствията. Тази характеристика го прави непредсказуем и страстен. „В момента е наранен и поради това взема грешни решения. Изгубен е и дезориентиран“, каза той в интервю за MTV Lebanon.

През цялата си професионална кариера Мерт е научил, че важното е да погледнеш навътре в себе си. Изпълнението, повече от витрина, се превръща в огледало. „Изкуството ме въздейства, когато ме кара да се запитам: „Защо това ме засяга толкова много?“ Ако събуди нещо в мен, което бях забравил или дори не знаех, че имам, то наистина ме трогва“, признава той в L'Officiel , добавяйки, че вярва, че „творчеството не е пространство за съгласие, а за размисъл“. Демир твърди, че едно произведение не трябва да се стреми да угоди, а да развълнува. „Това, което се прави с намерението да се хареса на всички, в крайна сметка се оказва празно. Интересувам се от това, което нарушава комфорта, защото истината не винаги е удобна“, обясни той категорично. 
Следва продължение...

# 471

Новости от Таро

Таро Емир Текин също беше на мача на Ролан Гарос в Париж...

Тези дни всички сме тъй особено ако сме навън... ;д

Еми Heart
Хубав ден!

# 472

Именно за да избегне установяването си в тази зона на комфорт, главният герой на „Шахмаран“ не избира ролите си на случаен принцип. Той процъфтява в предизвикателствата и търси герои, които се борят със себе си, които си задават въпроси за смисъла на живота или които просто са изгубени, защото именно тези конфликти разпалват интереса му. Отвъд емоционалния конфликт, който те провокират, това, което поддържа призванието му живо, е нуждата да продължава да изследва. „Ако поддържам любопитството си към живота, винаги се появява ентусиазъм. Избягвам да бъда там, където нямам какво да открия. Това е ключът към поддържането на страстта“, сподели той.

Въпреки интензивността, с която живее кариерата си, Мерт описва личността си като гъвкава и спокойна. „Не се вманиачавам в нещата; търпелив съм и вярвам в промяната. Не се тревожа за недостатъците си, стига да не наранявам никого“, обясни той пред Elle Man.

Талантът му го е отвел далеч и сега преживява един от най-хубавите моменти в кариерата си. Главният актьор в  „Öğretmen“  е един от най-популярните турски актьори и славата му продължава да расте. Относно цената, която това изисква, Мерт призна пред L'Officiel, че „понякога е по-изтощително да се излагаш на твърде много неща, отколкото да пропускаш другите. Ето защо съзнателно избирам да не бъда навсякъде. По-скоро бих пропуснал неща, отколкото да се чувствам сякаш винаги съм под зоркия поглед на другите.“ 

Мерт Рамазан Демир пленява не само с героите и личния си чар, но и с автентичния си поглед върху живота. Той със сигурност ще продължи да се развива и да ни изненадва с нови проекти, винаги със страстта, която го прави уникален.

# 473
# 474
# 475
Момента в който Джихан мина на черно изцяло.

# 476
Двамата с Таро трябва дали са се засекли на мача...

# 477
Сигурно Мире.

# 478
Усмихнат ден да имате, банда! 🙃✌️🍀

# 479

Общи условия

Активация на акаунт