Отговори
# 720
Наздраве с айрян.

# 721
Наздраве за нашето момче и новата му приятелка!
Да са живи и здрави, и много щастливи!
В Х е страдание...
Някои плачат неудържимо, искат си Афра, а други подскачат от радост...
Да си призная честно - аз съм от вторите. (не ме замеряйте с камъни, моля)

Цитат
📸| #MertRamazanDemir е бил забелязан да се целува в Бодрум, според турските медии. Това е новата му приятелка. (Газете Magazin, Magazin D, Onur Aydın-Habertürk)

# 722
Ох боже мили в Х има още хора които мислят ,че е приятелка на Ясир. Ама вие сериозно?

# 723
Ох боже мили в Х има още хора които мислят ,че е приятелка на Ясир. Ама вие сериозно?

Лошо нещо са маниите. 🫣

Всъщност не са виновни блогърите, че лъжат, то вярно че това им е работата. Вината си е изцяло на тези, които им вярват. То бива, бива да си толкова наивен, ама...😏

# 724
https://www.instagram.com/stories/timucinguner/36738115684922348 … u2nTORniiXu35pmrg

МАЙКО!

Не аз повече няма да коментирам...Особено накрая ръцете хич!

# 725
Привет момичета.
Радвам  се за Мерт. Никога не съм очаквала,че ще се ожени за Афра или това не ми е било мания.
Радвам се,че ни дадоха букет от емоции в Чапкъна, пресъздадоха страхотни  моменти от фурор до психо атаки на героите си. Хората по света ги обикнаха, но те никога не заявиха никъде, че са задно, ще се женят или  каквото и да било друго. Изживяли са своето и сега продължават напред. Към  нови проекти и нови любови.
Да му е честита новата любов на Мерт, сладкиши.

# 726
Мюге твърди ,че връзката е от 2 месеца.
Този Доукан пък където ги е заснел казва ,че още ще има утре. Новината специално за Канал Д ,че той тяхен репортер.

Сладко архивче с похапващ Мерти на сета на Учител

https://x.com/_Fatimah_7776/status/1943043373356421155

Не разбирам едно какъв отчет трябва да даде Мерт? На кого? Нима трябва да живее според правилата на 'феновете" си? Трагично смешно е всичко ще бъде с когото и където поиска.Живота си е напълно негов това дали ние му одобряваме приятелките си е НАШ проблем.

# 727
https://www.instagram.com/stories/timucinguner/36738115684922348 … u2nTORniiXu35pmrg

МАЙКО!

Не аз повече няма да коментирам...Особено накрая ръцете хич!
Диди, ти няма да коментираш, но Бирсенката веднага е пуснала видеото с коментар:
#MertRmazanDemir беше видян с приятелката си в Бодрум. Новини @dogukanrisvan / MagazineD

# 728
Живи и здрави...
Аз чесно казано съчувствам на хората които" страдат" и хейтят Мерт. Мисля, че са доста нещастни и самотни личности..Не е нормално да бъркаш реалността с въображението, което имаш за хора които дори не познаваш.

# 729
Страшен хейт се лее да не коментирам ,че четох коментари в които пак намесват
МЯ да се съберяла с него и тн. Те пък решават от нейно име какво да прави..
Просто плашещо нещо е фенството понякога.

Нейсе ще си изчакаме новостите аз не харесвам Мерт с това с коя ще е мисля ,че пределно съм го казала същото важи за всичките ми любимци.

Погрома на Джихан :Вижда обесен баща си с табела - изменник / предател

# 730
Аз много харесвах Мерт  Я. и Афра, имаха красива връзка, която завърши трагично и грозно .  Било каквото било, да не дава господ да се събира с някой от двамата .Щом е свършило и е имало раздяла, драми, просто това не е бил човека за теб.
Всички са млади и зелени, вярвам, че най-доброто им предстой.

# 731
И аз бях така ,но после и към него изстинах може би феновете му повлияха повече от колкото неговото поведение не знам.В Х не е за обитаване днес. А Доуканката като пусне целия материал не ми се мисли.
Аз много харесвах Мерт  Я. и Афра, имаха красива връзка, която завърши трагично и грозно .  Било каквото било, да не дава господ да се събира с някой от двамата .Щом е свършило и е имало раздяла, драми, просто това не е бил човека за теб.
Всички са млади и зелени, вярвам, че най-доброто им предстой.

# 732
Мисля, че феновете и приятелите му реагираха доста остро. Имало е неща, за които  е отнесал хейт и  от мен. Ако бъдем обективни и неговата ситуация не беше никак лека. Била съм в подобно положение,трудно е  да понесеш двоен удар от близки хора. Аз продължавам да следя и тримата с кеф, като преди. Хората се събират и разделят, при тях е публично, но това нищо не променя. Хора са, грешат, обичат, страдат..

# 733

Тази твърди че е Зейнеп внучката на Гюлса
Твърди че има връзка с нея и се разделят по някога.🤣
Абе ако ще и Девата от Гурделупе да е 🙄

И това от Госип

Винаги исках да направя това днес видях МРД с две момичета и едно момче в Акяка.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 00:41 от x BlackRose x the guardian team :)

# 734
Един и същи сценарий се повтаря с популярни сериални двойки от години. Тъжното е, че нещо, което е носило положителни емоции на феновете и ги е обединявало накрая завършва с разединение и безсмислени нападки. Аз винаги съм апелирала за обективност и ще продължа да го правя. Феновете на нашия Мерт не са по-бели от тези на другия, нито пък на Афра. И от трите страни има по едни и същи неадекватни индивиди и нормални фенове. Затова човек трябва да си изгражда обективно мнение на база на факти и логика, а не на чужди внушения и собствени желания. Даже и да не му харесва, че истината е такава. И ако любимците ни сгафят или не ни хареса нещо в поведението или играта им в някакъв момент, да си го кажем. Сляпото хвалене до небесата или защитаване при всички положения, като че ли сме им майки, нито прави нас по-големи фенове, нито пък тях по-големи артисти или хора. Винаги така съм разбирала фенството. Така че и сега реакциите са ми много преувеличени и безсмислени. Не знам какво друго трябваше да направят Мерт и Афра, за да покажат, че не са заедно (отследвани и в различни държави), та сега да има такива драми и да им се търсят сметки... Но както и да е. И това ще отшуми. Ще дойдат други и пак отначало. Simple Smile Затова ние да си гледаме и да си коментираме сериалите и играта на актьорите. Другото е абстрактно.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 09:36 от JessyG23

Общи условия

Активация на акаунт