🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 29 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Донякъде серията не ми допадна, имаше гафове, които въобще не бяха замаскирани или деликатно вкарани. Сцената Ешреф когато вижда някой в огледалото за задно виждане, следващия кадър вече стреля, спасява Нисан извежда я и дават сцената как се е подготвил с пистолет и разбира , че са неговите хора , които си разменят колите.  Тази сцена със смяната на колите можеха да я дадат в по-различен нюанс или друга музика.
Но пък Гюрдал се оказа наблюдателен, огледа първо Джерен и после като си тръгваше се усъмни в дрехите и се досети какво се случва. Ърмак дали няма да гаджосат с този новия в колата.
Имаше и хубави сцени.

От предната подсказка май само едно познах, че двамата ще седнат и ще си говорят нормално.

Новата е много забавна и ще е интересно.
Един ще плаче , друг ще гледа тъжно и жена ще е доволна от резултата. Мъж ще бяга да спасява любимата си, сега този емотикон с двамата души ми е странен, защото се отнася или за комисарката и вярното,но страхливо кученце или Ешреф и Нисан, които се изправят пред злата сестра .Ще има отмяна. Сестрата няма да е доволна, че Нисан я е излъгала.
Следващите емотикони са ми интересни - ще има огън, някой ще се нуждае от кръв и шевове, защото ще е ранен, дали из гората ще ги гонят пак или просто ще избягат.
Ще има тъга, но ще хвърчат искри някой ще изпитва съжаление и сърцето ще му бъде разбито. Около домът на Нисан отново ще има погледи,  и някой ще погледне с други очи другия.  Някой ще подслушва и това може би ще бъде комисарката. Някой ще е гневен и ще атакува и защитава, а пък момичето ще изпита искри на любов.

На кратко обобщено :  ако намушкането е истина за всички, но Ешреф се е подготвил предварително. (първо го дадоха да слиза по стълбите, демек е очаквал да се обади или е намерил начин да спаси Афра, а после ѝ посочи къде - там вероятно е имало нещо подготвено и измислено по-рано ) Нисан го оставя там на площадката, а той им дава време да тръгнат, след което ще тръгне след тях, за да ги открие и спаси Афра. При появата му най-вероятно сестрата няма да е доволна от блъфа и нищо чудно да опита да рани Нисан по късно.  Тук идва и моментът когато Нисан отново ще спасява Ешреф, а през цялото време тя ще съжалява и ще се обвинява.

Замислих се днес като гледах серията за разказвачът , може би няма да е фатален край и никой няма да умре, нищо че говори в минало време. Вероятно го разказва като приказка на деца в сиропиталището. Или поне така ми се иска

# 31

Тук се разкарваше с пистолет в ръка, не изглеждаше да е ранен.

Добро утро ! Много луд и зашеметяващ и емоционален епизод дори не можах да заспя бързо още не мога да се освестя. 
Така е тук се разхожда с пистолет в ръка и не изглежда ранен здрав и прав е са със същите дрехи, като сцената в парка с ножа. 
Той беше подготвен затова нахъса я показа й точно нерде да го намушка и за обаждането също беше подготвен сякаш чакаше да му позвъни и да почнат играта.
Загадка е това... Дали Нисан нацели правилното място... трепереше ,няма опит в това за пръв път го прави.  Чийдем се ужаси като го видя намушкан и ще хукне.  Тя как се озова там съм изпуснала. Знаеше ли за тая среща ?

Ето ги Кадир и Ешреф и Нисан 

Е - Не може да я караш и да е при теб

К  Причината ?

Е - Просто не може !

# 32
Навсякъде имаме зелени стрелкички, даже и осмица сме чукнали Heart Eyes

# 33
Навсякъде имаме зелени стрелкички, даже и осмица сме чукнали Heart Eyes

Ухаааа , ето това е сила!💪👏👏👏👌💥 Дори и осмица имаме в тотала. Конкуренцията я отвяхмееее. Повечето дизита са надолу с червено. Ще се научат комшиите да оценяват различния похват и качеството.   Епизода си заслужава и дизито. Глупости от сорта че имало риск да спират проекта, пък не знам какво някой вярвали изобщо на това още?  

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 16:42 от femmi2

# 34
Никой от нас не е в кухнята на сериала, за да знае как точно стоят нещата с епизодите, рейтинга, хонорарите на актьорите и т.н. Каквото и да твърдим ние, ще прилича на философския спор от типа колко дявола могат да се съберат на върха на една игла Hands V

Знаем, че цифричките, които виждаме са силно относителни. Системата с пипълметрията е доста остаряла в контекста на дигиталната среда, в която живеем, но явно още не са измислили по-добра разменна монета за отношенията - ти на мен пари чрез реклами, аз на теб съдържание и гледаемост TvMoneybag В сцени като тази със срещата на Сираците и племето на Нусрет ага се видя, че размахът на продукцията е много голям и внушителен, но накрая някой трябва да плати високата сметка. Много пъти сме засягали парадокса, че дизитата се целят в международните пазари, обаче за да стигнат до тях, първо трябва да се харесат на турците, а през годините ножицата на интересите им сякаш все повече се разтваря Scissors

Както и да е, да се насладим на момента Kissing FaceCocktail

Последната сцена може да не е съвсем по вкуса ни и ние да не разбираме романтиката точно така, но турците имат по-различно светоусещане. Дано са нацелили правилните им копчета Video Game

Паралели Bulb

# 35
Flowers HibiscusFlowers TulipКате, мерси за новата тема!
Може ли някой да ме ориентира къде мога да гледам новия епизод от снощи, поне с руски субтитри, знам, че българските няма да са излезли още толкова скоро.
Нямам търпение да гледам!

# 36
Беа, ще те изненадам, но имаме вече български буквички - благодарности на екипа, за което Hands Pray
Епизод 4. https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 4cVDZF0fGbnG.html

Pushpin Закачила съм на заглавната страница и линк към всичко, преведено до момента, т.е. всички епизоди Sunglasses

Кажи после на чай или на уиски ще си след края на епизода Kissing Heart

# 37
Ехеее, браво бе! Не знам кой е екипа, ама аферим, машалла! Да са ви живи и здрави ръцете! Yellow HeartFlowers HibiscusAnimal Kissing CatAnimal Heart Eyes Cat

Много благодаря, ще докладвам като го изгледам!

# 38
Малко снимки:

Междувременно Бесте е у Демет:

# 39
Демет/Нисан: Heart

Сетих се за Фара, която намушка Бекир, а Тахир я намери, изключителна беше на фона на Реквиема на Моцарт!
"Станах убийца.
Отново."

# 40
Фара накрая наистина стана убийца, да видим Нисан до къде ще стигне Kissing Smiling Eyes

От админа на Ешреф Рюя, който се оказва, че преди е водил профилите на Птичката Animal Hatched Chick

От стилистката Нурол Йонен:

Твърди се, че сцената, в която Якуп баба и Нусрет ага се изправят лице в лице е една от най-мащабните през последните години. Сцената е заснета от екип от 200 души на пристанище Пойразкьой.

# 41
Админът е с много висок рейтинг сред феновете! Smile
След като го обявиха за цар, сега:
"Senin adminliğine kurban beee😂"

Сигурно не ни пуска нищо, за да не разберем дали е намушкан Ешреф.

# 42
Админът преди час ни пита дали има чакащи фраг https://x.com/esrefruyatv/status/1912946376834531658
Аз обаче си мисля, че тази седмица може и да е само един. Яхнаха вълната и могат да си го позволят. Така ще ни държат по-дълго в тръпнещо очакване, без да са ни разказали 2/3 от епизода до сряда Sunglasses

Още от стилистката Нурол:

Логично би било злата Шлиферка да прибере Нисан в буса, за да я заведе при Афра, а комисарката да спаси Ешреф Bulb Не знам дали ще повика бърза помощ, или ще звънне на неговия си доктор, който го закърпи и при първата престрелка. Ако му няма номера, евентуално на Ърмак да се обади, въпреки че в участъка ѝ се отяде нещо Thinking Обаче така ще стане малко подозрителна как точно се е озовала на мястото... Кашата е забъркана Stew Този път раняването е на обществено място и може да има други свидетели.

Снима се. Локацията изглежда е на футболното игрище Soccer

# 43
Аз не вярвам, че го рани.
Гледам сега с превод серията, комисарката казва на Нисан: "Никой никого няма да убива. Хайде да помислим какво можем да направим".
Нали след това са при Афра и Нимет, Ешреф е насочил пистолет.

# 44
Бързо включване- знаех си, че ще ме зарадвате с бг превод!:revolving_hearts: Sparkling Heart
Катенце, благодаря за темата! Gift Heart
Залягам над епизода, че нямам търпение (до обяд все ще го изгледам Simple Smile).

Общи условия

Активация на акаунт