Но пък Гюрдал се оказа наблюдателен, огледа първо Джерен и после като си тръгваше се усъмни в дрехите и се досети какво се случва. Ърмак дали няма да гаджосат с този новия в колата.
Имаше и хубави сцени.
От предната подсказка май само едно познах, че двамата ще седнат и ще си говорят нормално.
Новата е много забавна и ще е интересно.
Един ще плаче , друг ще гледа тъжно и жена ще е доволна от резултата. Мъж ще бяга да спасява любимата си, сега този емотикон с двамата души ми е странен, защото се отнася или за комисарката и вярното,но страхливо кученце или Ешреф и Нисан, които се изправят пред злата сестра .Ще има отмяна. Сестрата няма да е доволна, че Нисан я е излъгала.
Следващите емотикони са ми интересни - ще има огън, някой ще се нуждае от кръв и шевове, защото ще е ранен, дали из гората ще ги гонят пак или просто ще избягат.
Ще има тъга, но ще хвърчат искри някой ще изпитва съжаление и сърцето ще му бъде разбито. Около домът на Нисан отново ще има погледи, и някой ще погледне с други очи другия. Някой ще подслушва и това може би ще бъде комисарката. Някой ще е гневен и ще атакува и защитава, а пък момичето ще изпита искри на любов.
На кратко обобщено : ако намушкането е истина за всички, но Ешреф се е подготвил предварително. (първо го дадоха да слиза по стълбите, демек е очаквал да се обади или е намерил начин да спаси Афра, а после ѝ посочи къде - там вероятно е имало нещо подготвено и измислено по-рано ) Нисан го оставя там на площадката, а той им дава време да тръгнат, след което ще тръгне след тях, за да ги открие и спаси Афра. При появата му най-вероятно сестрата няма да е доволна от блъфа и нищо чудно да опита да рани Нисан по късно. Тук идва и моментът когато Нисан отново ще спасява Ешреф, а през цялото време тя ще съжалява и ще се обвинява.
Замислих се днес като гледах серията за разказвачът , може би няма да е фатален край и никой няма да умре, нищо че говори в минало време. Вероятно го разказва като приказка на деца в сиропиталището. Или поне така ми се иска