🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 29 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Пепелче, Фарук се оказа много емоционален мъж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 46
Пепелче, приятно гледане Kissing Heart

Фло, тя комисарката хубаво каза, ама не ми изглеждаше като да има някакъв план. И емотиконите-подсказка към раняване сочат, но може да се откажеш права. Дизи логиката не се подчинява на общите правила и физичните закони Joy

Нурол днес е много щедра на снимки:

# 47
Да, тя и Нисан хич не бързаше и имаше настроение да си прави грим и прическа, за да избяга от хотела. Smile
Чакам продължението на мача Нисан срещу Мафията.
https://www.instagram.com/p/DIWklNOyS-1/?hl=bg Sweat Smile

Скрит текст:

=============================================================================
От Рут: Smiley
"Ето какво наистина се случи по време на заснемането на сцената:
Режисьор: Демет, готова ли си?
Демет: Да! 😙🔪
Режисьор: Екшън! 🎬
Nissan: 😠🔪"

Догледах сега финала на серията с превод и малко съм разколебана за раняването заради диалога между Нисан и  Ешреф.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 08:16 от Florale

# 48

Наздраве с Кралят и Кралицата. Така ги определят в соц мрежите заради успеха и химията  и творят и вдъхновяват.

Аз измислих друго... След като сме разколебани дали е истинско или уговорка намушкването с ножа след думите на Ешреф мисля че той ранен отива да спасява Афра. Първо го шият и му бият инжекция. Това показват и новите емоджита. Чийдем как се озова там и от нерде знае за срещата? Ако тя е измислила плана може и да е симулация... Ама тоя ужас в очите й говори друго. И какво ще обясняват на Ешреф като хукне да го спасява или ще стои там скрита и ще се обади за помощ.  

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 12:50 от femmi2

# 49
Междувременно имаме ново попълнение:

Актьорът Бурак Вега ще се появи в 5 еп. в ролята на Кязъм. Снимали са до много късно/ рано зависи как го погледнем. Локацията е футболното игрище до крепосните стени.

Има и няколко видеа от снимките вчера:
Скрит текст:
https://x.com/i/status/1912989008105472180 & https://x.com/i/status/1913014165490356291 от обясненията на режисьора по бойните сцени се разбира, че ще има пак стрелба и Гюрдал ще участва.

Операторите също се забавляват https://x.com/i/status/1913014428821258604

# 50
Animal Snake Така. Изгледах серията. Контрапродуктивно на сценария, породено от собствената ми липса на всякакво търпение и количествено натрупване на раздразнение по повод подобни сценарии от различни други сериали..през цялото време си казвах "Айде да я утрепят тази Афра, че да ни се махне от главите веднъж-завинаги, за да освободи времето на сестра си да се влюби в Ешреф".
После осъзнах, че вероятно звуча психопатно и аз. Nerd
Ама признайте си, колко точно ви дразни това малкото?
"Мяу-мяу, знам че всичко е заради мен" - пикла такава! Unamused

Самата Нисан и тя ме дразнеше по едно време, въпреки че е разбираемо невъздържаното ѝ поведение и тръшкането. Накрая също ме изнерви - човекът ѝ показа къде да го намушка, за да има най-малко последствия, тя отиде и го прасна право в средата на корема!

Онази татуираната квачка и тя! Баща ѝ каза да пусне момичето, тя отиде и си прави каквото си иска, голям праз да отмъсти за противния си брат!

Усещате ли как съм лекинко обострена? Animal Crocodile
И аз ако взема един пистолет, ни сираци, ни пришълци ще ми се опрат! SatisfiedSmiling Imp

Много ми е недостатъчна тази серия, не може ли две да дават на седмица поне? Animal Crying Cat Face

А този сладур така ми пасва, ама направо си е за мен - да дойде да говорим, аз ще го изслушам най-добре! Innocent Че и е обсебен от жена, направо по всички параграфи е идеален! Animal Speak No EvilAnimal Wolf

# 51
Беа JoyKissing HeartHands Raised Hands Wear Crown Един емотикон не стига. И мен ме дразни, като главната героиня започне да се кози, ама това си е неизбежно във всички дизита. Подкарали сме ги по устав нещата:

+ главните герои не се понасят, но са принудени от обстоятелствата да си общуват
+ всички виждат че се харесват, те обаче не се усещат
+ укротяване на опърничавата
+ някой влиза в болница (макар и нелегална)

Предстои да видим:
- първи трепети (кой ли ще се осъзнае по-напред)
- наложителна раздяла
- злодей, който се намесва и ревност до тавана
- още някой ще мине през болницата
...

Това включване, което клюкарите бяха споменали поне изглежда, че ще ни го спестят:

Днес ще имаме фраг:

Подарък от фенка - книга, която е написала и е подарила на Демет. Тя обещава, че с удоволствие ще си я прочете Nerd

# 52
От Демет:

"Докато бягахме от дъжда ни застигна градушка."
https://www.instagram.com/p/DIlOF53yHSv/?hl=bg

# 53
Винаги подкрепяща:

Честитка за рождения ден на фенка от Саудитска Арабия Tada

# 54
Гледанията на 4-та серия:

# 55
Фраг 1 еп. 5

# 56

Ваййй ... Чок Саджък ! Горещоооо и изпепеляващо във всякакъв смисъл на думата. 🔥🔥🔥🤯🤯🤯❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🫦🫦 Тия двамата жадуват да се целунат и награбат.  Дали няма да има опиянени от любов с вино и уискииии...  Като му разкопча ризата направо сърцето ми запулсира....  ♥️🔥🔥🔥🤎🤎🤎💚💚💚🖤🖤🖤🤍🤍🤍💘💖💖

Наистина го е намушкала Нисан видя се раната и затова го разкопча да види как е. Нямаше друг избор трябваше да го направи заради живота на сестра си най близкият човек и семейство. Ешреф знае това и самият той я нахъса и даде сили да го наръга с ножа. Нисан няма да забрави това цял живот.  

Кадирчо не мисли да се отказва от Нисан ,но няма да бъде негова. Ешреф няма да позволи ,нито тя изпитва нещо към него.  

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 23:08 от femmi2

# 57
"E: Ако бях на твое място, и аз щях да се мразя 😔💔
Н: Защо?
E: Аз съм лош човек.
Н: Видях те в сиропиталището. Ти не си лош човек.

Е: Какъв човек съм?
Н: Тъжен човек.
Е: Защо си помисли така? 🤨
Н: Има голяма самота в гласа ти 🥺❤️‍🩹"

# 58
Фло Hands Clap Допълвам превода на фрага с песента и останалите реплики:

Ешреф: - Ако бях на твое място, и аз щях да се намразя.
Нисан: - Защо?
Ешреф : - Защото нали съм лош.
Нисан: - Видях те в сиропиталището.. ти не си лош човек.
Ешреф: - Какъв човек съм?
Нисан: -  *Не се чува добре...
Ешреф: - Защо мислиш така?
Нисан: - В гласа ти има голяма самота.
Чийдем: - Много хора ще изгори. Ешреф ще иска да умре. Ще се моли да умре.
Песен: "Женски глас: Любовта ми нищо ли не струва? Оплете ме в лъжи. Мъжки глас: Прибирам се в къщи жив и здрав от войната. Вътре в мен е хаос, пея му приспивна песен, за да намалее, но напразно. Трябва да тренирам търпението си, трябва да каля желязото. Въпреки че е трудно, това е истината, която трябва да знам. Отново женски глас: Любовта ми нищо ли не струва? Оплете ме в лъжи. "
Чийдем: - Разследват те.. ако видят детските снимки на Нисан...
Глас: - Нисан и сестра ѝ искат да напуснат хотела.
Ешреф: - Пуснете ги да си ходят.

# 59
Песента е много тъжна даже в тон с фрага.

Благодаря за превода момичета Flowers Tulip

Нисан правилно го е усетила самотен е големият шеф и не е лош човек ,а добросърдечен.  Наказва, който заслужава сурово. 
Ешреф постоянно рисува своята мечта и измислен образ. Ох айде да види някоя снимка от миналото на Нисан и ще му светне лампичката или Нисан да види скиците му. Нямам търпениеее как ще разберат истината и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт