🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 31 347
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Едното изписване е вярното, Фло, другото е грешно, но няма значение, защото смисълът е важен, а той се разбира.

Имаме фраг Kissing Face https://x.com/i/status/1929623143825477974

Ешреф: - Каза да дойда. Дойдох.
Кадир: - Ще си понеса наказанието, или имам и друг избор.
Ешреф: - Какъв е той?
Кадир: - Предателството ти настрана, но това, че ме взе за глупак - много ме натъжи, Кадир. Не е ли така, Супи?
Ешреф: - Каква е темата?
Чийдем: - не ѝ разбирам какво точно казва... нещо като новите начала, но не съм сигурна
Ешреф: - Още една любима тема.
Чийдем: - Предателство.
Ешреф: - Защо ме продаде?

# 692
Кате, много благодарим, че ни превеждаш лично, експресно и професионално! И безплатно! Heart

Най-после разбра!

# 693
Едното изписване е вярното, Фло, другото е грешно, но няма значение, защото смисълът е важен, а той се разбира.

Имаме фраг Kissing Face https://x.com/i/status/1929623143825477974

Ешреф: - Каза да дойда. Дойдох.
Кадир: - Ще си понеса наказанието, или имам и друг избор.
Ешреф: - Какъв е той?
Кадир: - Предателството ти настрана, но това, че ме взе за глупак - много ме натъжи, Кадир. Не е ли така, Супи?
Ешреф: - Каква е темата?
Чийдем: - Предателството
Ешреф: - Защо ме продаде?

Благодаря Кате Hug

Малеее , избухна бомбата гръмнааа със всичка силаааа... 💥💥🤯😱😱🫣🫣😡
Ешреф е Ураган ! Толкова е ядосан и наранен и бесен че направо изкърти вратата с един удар. Убива те с поглед. Защо ме продаде и предаде Нисан ? Вече е убеден и знае със сигурност тайната й. Чийдем му показа нещо на телефона но не видях добре какво беше и Ешреф изригна.... Милият не искаше да понесе такава болка и се бунтуваше и може би си е затварял очите за някой неща , но се привърза и влюби и вече е твърде късно.  ❤️‍🩹 И Кадир също ще си понесе наказанието.

# 694
Преводът е изцяло любителски, Фло, професионалните са ми много по-добри, но са на съвсем други езици Stuck Out Tongue Когато има субтитри е много по-лесно, защото се вижда какво казват, иначе не всички са с ясна дикция...

Феми, Чийдем показа на Ешреф снимка на Нисан със Сердар. Другото го виждате... Само че защо на мен ми се струва, че когато разбива вратата, жилището на сестричките е вече празно Rolling Eyes

# 695
Кате, на мен ми изглежда професионален. Смятай професионалните ти какви са! Stuck Out Tongue Winking Eye

Май не става въпрос за работата й с комисарката. На снимката е мъж. Може би снимката е от същата серия, с какво е облечена Нисан на нея?
Дирекция по религиозните въпроси?

# 696
Дирекция по религиозните въпроси?
На турски е Diyanet, което звучи съвсем близко с Ihanet (предателство), което в действителност казва, ама изкуственият интелект още не е надобрял толкова Kissing Smiling Eyes

# 697
Трябва да идва на уроци при теб. Smiley
На мен ми излизат автоматичните субтитри, там го видях, както си разбрала вече.
Ешреф видя нещо/някого в жилището. Поне погледът му е такъв.

# 698
Ешреф видя Нисан там е и нея тръпки я побиха като му видя погледа и вече знае че е разбрал. Да не си му пред очите и на мястото на Нисан и Кадир в тоя момент. Наказанието ще е страшно но няма да ги убива убедена съм особено пък Нисан.
Тя онази комисарка това й е целта и отмъщението.
На Ешко му капе кръв от сърцето. Но ще разбере мотивът й. Нисан трябва спокойно и насаме да му обясни без лъжи. Досега с нищо не му е навредила и предала и продала.  Дори и записът не предаде.

Може и наистина да няма никой в къщата и така да е сглобен объркващо. Нисан и Сердар защо са се срещали извън полицията. Това е вбесило Ешреф. Кой знае какво му е наговорила още Чийдем и нагласила нарочно така нещата.

# 699
При по-внимателно гледане на фрага, къщата не е празна. Най-вероятно не ни баламосват и Ешреф вижда плачещата Нисан. Дали няма да е застанала до прозореца и небрежно погледът му да се плъзне към детската ѝ снимка с Афра Joy Ама много бомби наведнъж ще станат Misc BombMisc Bomb

# 700
А, как ще я убие? Няма. Той Тахир толкова се мъчи да убие Фара /по поръчка/ и сърце не му даде. Джан пък прости на Санем почти веднага.
Тъпо ще е да разбие толкова ефектно вратата и да не намери никой вътре. Smile

========================================================================

Комисарката този път не му изпрати снимката, а лично му я показа. И разговорът им е странен.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 23:56 от Florale

# 701
Всичко върви по плана на комисарката - Ешреф се влюби в Нисан и сега тя ще му разкрие, че е информатор на полицията ... Трябва лично да види победата си Smiling Imp Рюя си я пази за десерт явно.

Братовчедът Самет е рожденик, Демет не е с празнуващата компания, но за сметка на това са си пуснали нейната песен Revolving Hearts

# 702
Да не е оглавила музикалните класациите вече? Grinning  

С нейния запис какво направи?

# 703
Привет!

Да финала на сезона, ще има доста бомби за избухване и трудности за Ешреф и Нисан. Страхувам се да описвам как виждам за напред  взаимоотношенията им, защото на този етап изглижда много трудно за постигане Satisfied

Не мисля,че Ешреф ще се почувства предаден от Нисан, но ще е хубаво да му споделя повече.

# 704
Със сигурност ще има някаква раздяла. Нито едно дизи не може да си позволи главните герои да са просто влюбени и заедно. Всички истории завършват до момента, в който не чуем "и заживели щастливо", което обаче в никакъв случай не се показва на екран. Другият вариант е да се избере трагичен край, който оставя зрителят с едно неприятно чувство тип "ама защо ги ручахме жабетата" толкова епизода. Има и компромисен трети вариант - отворен край, покрай който феновете да се изпокарат чия теория е най-вярна Joy

Междувременно имаме резюме за 11 еп и снимки:

Ешреф респектира всичките си врагове, като убива Нусрет. Кадир, който разбира сериозността на ситуацията, чувства, че маската му е на път да падне. Когато идва моментът да се изправи срещу Ешреф, той осъзнава, че това е последният му шанс да подреди всичко.

Нисан е готова да направи признания, но знае, че щом поеме по този път, няма да има връщане назад. За да се отърве от Чийдем, тя трябва внимателно да изиграе картите си и да подбере добре какво да каже. От друга страна, Чийдем, чиято обсебеност от Ешреф е достигнала своя връх, се готви да преобърне всичко с главата надолу. Ешреф, който вече не може да търпи предателство, ще направи неочакван ход, който коренно ще промени отношенията му с Нисан.

Общи условия

Активация на акаунт