🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 29 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Мъжът от първата снимка познаваме ли го?

Тази коренна промяна в отношенията към по-лошо или по-добро? Аз ги чаках да ходят на онази сватба.

# 706
На първата снимка са Ешреф, Якуп и още един от сираците, не му помня името, но отговаряше за черната книга на организацията...

Разкошна е Нисан тук Heart Eyes

И Ешреф Blue Heart

Първо грозденцето - за сиренцата и шампанското ще трябва да почакаме Kissing Face

Movie Camera https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1929841470749409563/video/1

Кога успява да прелети от Ешрефни до Сердар с това костюмче?

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 13:22 от super_katia

# 707
Не можах да го позная от тази му страна.
Гроздето и друг път сме го виждали, предизвиква ги нещо Демет. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
Eşref Rüya

Епизод 11, Трейлър 2

„Предателството настрана, Толкова ме боли, че си мислиш, че съм глупав“

- Каза да дойда, дойдох.
- Каквото и да е наказанието ми, аз ще го приема или има друг вариант.
- Какъв?
- Освен твоето предателство, бях разстроен, че ме смяташ за глупак, Кадир, нали, Супи?

- Какъв е проблемът?
- Нови начинания.
- Още една от моите любими теми.
- Предателството.

- Защо ме предаде?!

Ох каква сладка и голяма черешка и подарява и отглежда в голямата зелена градина  в имението. Прилича ми на черешка това може и да не е. Също прилича и на бижу.
Това се случва преди разкритието иначе нямаше да са на вечеря при Ешреф и да я гледа нежно и да е спокоен и да има романтика на свещи.  

Паралели еп 9 и ЕП 11.  

Ешреф побесня, като раздразнен и наранен ЗВЯР след като видя снимката с Нисан и Сердар . Не би трябвало чак така да реагира. Той с Кадир реагира бурно, но беше от ревност , но тук направо изкърти вратата с един удар. 😱  Мисли, че го е предала й кой знае какво му е наговорила и Чийдем и извъртяла нещата. Този път му показа лично снимката може и някой запис да му е пуснала не като преди да му я  праща по телефона. Тя я следи и я снима тайно. Ще е чок зор ще е  да говорят спокойно и комуникират. Тя има какво да му разкаже. Не го е предала и навредила и нищо не разказала на полицията. Записът, който направи с Ешреф за убийството потъна някъде и забрави, като досието. Направи й лично признание на Чийдем и е дошъл момента да го използва само така ще се оневини. Тя мисли и за най близкият си човек Афра и това я спира досега.  

Ще омекне Биг Бос , но трябва време. Ако разбере в края на 13 . че това е Рюя - Нисан и види детската й снимка с Афра ще е ШОК за всички. Hushed Но ще е уникален и силен финал и  рейта ще литне... Още една бомба ще избухне. Чаатай , както умее да те жегва и играе с очи ще и плачем.😭 И за Нисан също ще е голяма изненада. Искаше ми се и не само аз съм така да имаме още една целувка 😘 истинска и желана от двамата само така ще бъде потушен Огъня отвътре, който изгаря Ешреф 🔥🔥❤️‍🔥 така коментират в мрежите.

Най новата двойка ,която предстои да се сформира АфРук
Готини и сладки са. Харесват ми. Пу ,пу ! 😍  Но и при тях едва ли ще е всичко безоблачно. Гюрдал какво ще ги прави останалите завоевания няма лесно да се отърве. Започва да ревнува Джерен и ще има сблъсъци. Имаше клипче изтекло пред хотела и идва полиция и му слагат белезници. Джерен от муз.  група  също присъства. След всичките главоболия Ешко ще трябва и с това да се разправя и измъкне брат си .  Някак си не мога да ги възприема, като любовна двойка Гюрдал и Джерен . Rolling Eyes Неджип е по възрастен , а тя му стои, като дъщеря до него . Младичка е.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 17:00 от femmi2

# 709
Гроздето и друг път сме го виждали, предизвиква ги нещо Демет. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да видим какво ще се случи със семките този път JoyFlowers Grapes

# 710
Кате , това грозде ли е аз го помислих за черешка ..

Клипчето е СтрАотно Heart Eyes

Вече изписват името Ешреф Тек и по плочките на улицата . [/b]

От Дома на Нисан

#EşrefRüya в Amazon Prime днес, 31 май: 1-во място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Турция, 1-во място в общото класиране и 1-во място сред представленията в Саудитска Арабия, 1-во място сред представленията в Египет и 5-то място сред представленията в Обединените арабски емирства.

# 711
Феми, съжалявам, че като някоя даскалица ще те поправя, но снимката не е от дома на Нисан, а на Ешреф и плодът не е череша, а грозде. Ако увеличиш малко снимката, съвсем ясно се вижда чепчицата и двете останали грозденца на нея Nerd Едното го е хванала Нисан, другото е на преден план Wink

Тримата пак са в екшъна Sunglasses

Пуснаха и снимките към 11 еп. на клипче, има 1-2 нови:

# 712
Аааа , няма нищо след като е нужно ще ме поправиш.
То се вижда че е грозде, като се вгледаш и увеличиш фотото , ама първо го оприличих на черешка.
И не знам що си помислих и написах ,че фотото зад кадър е от Нисан.

"Когато кажем ЕшСан това засилва вълнението още повече"  

Джентълмен опитващ се да бъде романтичен , когато е намерил и сбъднал своята мечта.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 16:59 от femmi2

# 713
Радвам се, че не си докачлива, Феми HugHeart

И Демет се включва с плодовата салата Stuck Out Tongue Winking Eye : "Малко черници, малко череши и бащината прегръдка."

Татко Синан явно ѝ е донесал плодове от градината му Heart Exl

# 714
Кате Hug ти определено имаш отношение и усет към хората и е приятно да се комуникира. Но се е случвало и да съм докачлива. Няма проблем да приема да ме поправи някой  след като съм сгрешила и критики приемам стига да са обосновани.  Аз съм Огън зодия и съм с  рогата напред и доста  емоционална вероятно си забелязала това в изказа и отношението ми. То и в реала съм така. Директен човек съм и не понасям лицемерието.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 19:32 от femmi2

# 715
Катето е златно момиче! Heart

Каквото ни сервират, не отказваме: Joy

От рубриката: С нея/Без нея:

# 716
Ще ме накарате да се изчервя Blush Ей сега дружно ще врътнем едно съчетание с обръчи и бухалки People DancersPeople DancersPeople Dancers Важното е, че имаме цял ансамбъл златни момичета, а не само индивидуалистки Stuck Out TonguePeople Dancer

Градация Misc Zzz https://x.com/i/status/1929924641717358910 Nature Zap

Тайният дневник на Чийдем Stuck Out Tongue Winking Eye https://x.com/i/status/1929648304985719182 Феми, имам малко подозрения, че го е конфискувала от тебе Kissing Heart

# 717
Опасна е Joy конфискува всичко и не иска да го дели. Мъжете кръшкат ,  но дори и рядкост да са има такива, които обичат лудо и изпепеляващо само веднъж! Платонично или не. Дори и жените си имаме такива болезнени любови.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 21:48 от femmi2

# 718
Мафиотите хоро ли ще играят или анкарски кючек? People Dancers

Heart

# 719
Тъпани и зурни виждам, Фло, ще е нещо в народния регистър Smile Не знам дали ще попаднат случайно на сватбена процесия, или само ще я изсценират, за да направят засада на племето Thinking

Общи условия

Активация на акаунт