🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 30 860
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Очакваме с интерес продължението Coffee

Демет https://x.com/ohood9902380569/status/1929003277582004262

Фарук и Афра https://x.com/i/status/1928967378513039762

# 661
Голям тандем бяха годежарите, като истинска двойка.
Joyhttps://www.instagram.com/p/DKNxXr7oZ6K/?hl=bgJoy
Демет обаче го изпи това "кафе"! Smiley

За най-новите двойки съм пас.
Тази информация дали беше от админа?

# 662
Тези досиета ги виждам за пръв път аз, но може и да са пускани... при всички положения обаче с годините и възрастта на героите е пълно мазало... типично за всяко дизи Animal See No Evil

https://x.com/i/status/1928466622164922498 Notes

# 663
Поведението на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир на снимачната площадка се превърна в сензация!
Естествените моменти на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир извън снимачната площадка привлякоха вниманието в социалните мрежи. Специалното видео зад кулисите на Ешреф Руя за YouTube увеличи още повече интереса към сериала.

Забележителната продукция на Kanal D „Ешреф Руя“ е на дневен ред този път с искрените си моменти зад камерата. 15-минутно видео зад кулисите на сериала, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, режисиран от Улуч Байрактар, а сценарият е дело на Етем Йозъшък и Локман Марал, публикувано ексклузивно в YouTube.

Във видеото подготовката, естествеността и забавните моменти на главните актьори Чаатай Улусой и Демет Йоздемир на снимачната площадка са предадени на публиката пред екрана, а също така е разкрито как огромният продуцентски екип на сериала работи в хармония в интензивното темпо. Топлите взаимоотношения между техническия екип и актьорите се отразяват и в енергията на сериала зад кулисите.

https://www.sokgazetesi.com.tr/cagatay-ulusoy-ve-demet-ozdemirin … halleri-olay-oldu

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 14:47 от femmi2

# 664
Ешреф и Нисан танцуват:
"Не трябваше да ми даваш такава информация!"
От рускините: "Даже не представляю её реакцию, когда она узнает, где спит Эш😂😂🤣"

"Комисарката: Ешреф Тек се е влюбил....Забрави ли Рюя?
Ешреф: Да. Влюбих се. От първия път, в който видях Нисан, си изгубих ума. Признавам, че се влюбих. Не знаеш как започна да бие сърцето ми, когато я видях за първи път. Завъртя ми главата. Помислих си, че тази жена трябва да бъде моя.
Комисарката: Лъжеш. Защото не можеш да изпитваш нищо към никого, освен към Рюя.
Ешерф: И аз така си мислех. Но съм сгрешил.
Знаеш ли, и аз за първи път си го признавам пред себе си.
Комисарката: Ще те убия!
Ешреф: Защо?
Комисарката: Знаеш защо.
Ешреф: ...Направи същото като мен. Иди и се влюби в друг."

Как ви се струва признанието?

# 665
Ами, странно е, защото Eшреф прекрасно знае колко е обсебена Чийдем от него и с това признание само я насъсква срещу Нисан, която на теория не би трябвало да знае нищо за него и комисарката, нито за чувствата му към нея самата... нали са само шеф и служителка. И сам каза, че най-много трябва да се страхува от наранена жена, а той направо си я настъпва по мазола Rolling Eyes От гледна точка на Ешреф, Чийдем не може да направи нищо на Рюя, обаче на Нисан - да!

Включвания от Демет и от Ебрар:

-------------------- P.S.-----------------------

Снимката на Демет е от Бурса Pushpin

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 16:52 от super_katia

# 666
Демет дълга почивка ли има или качва стари снимки, това е от черешовия ден. Нали след няколко дни ще празнуват?
Аз го критикувах вече по темата, ама се чудех дали не съм несправедлива, прегледах по-внимателно превода.  На кой ли беше нужно такова признание?
Интересно е дали ще има целувка или нещо повече преди Ешреф да разбере някоя истина за Нисан - за финала на сезона трябва да има бомба.

# 667
Фло, страшен агент си Sunglasses Веднага разконспирира ансамбълчето на Демет от кой ден беше, иначе за локацията съм 100% сигурна Mag На Бурса ѝ казват "Зелената Бурса", в района има страшно много наши изселници, а те са си свикнали да имат градини Flowers Cherries

Признанието беше нужно на Нисан, за да започне да ръчка Ешреф да ѝ признае на нея лично какво чувства и тя да прави по-смели крачки към него. За мен ключово е какво ще говори с началник Сердар, защото няма как да натопи Чийдем, без самата тя да изгори по някакъв начин и тогава как точно си я представя тази връзка с Ешреф Rolling Eyes

Иначе в Истанбул се днес се снима в хотела:

Семейството на Джерен Бендерлиолу (Ърмак) я е посетило на сета.

# 668
Здравейте, момичета!

Рядко се появявам тук, но ви чета редовно и с интерес. Много ми допада начина, по който коментирате сериала. Вниманието, което обръщате на детайли, локация, мимолетни сцени и изражения е много любопитно.
А тази закачливост в постовете ви е завладяваща, толерантното ви отношение към съфорумки, актьори и екип, достойно за уважение.
Благодаря за специалния поздрав! Това дуо ми харесва. С хъс озвучават продукциите с Чаатай.

Пожелавам ви прекрасна първа вечер от новия месец Юни!

# 669
Много мило, Еми, благодаря ти HugHeart

Снимките продължават, както и папарашките видео клипчета https://x.com/DZ_65/status/1929194851871961548

https://x.com/taliaaamalia/status/1929220964232880449

И аз май не съм фен на новосформиращите се двойки Rolling Eyes

# 670
Еми, Hug Заради Демет е, много ни радва и сме в добро настроение, следим с удоволствие и подкрепяме всеки неин проект. Всички са добре дошли в Градината на Демет, Катето приветства и дава китка! Heart

Да си кажа за признанието на Ешреф пред комисарката.
Нисан си играе с огъня.
Защо й трябва да го ръчка да й се обяснява? Защо толкова настоява? Какво ще го прави?  Smile Как ще я изживеят тази любов? Човекът ясно й обясни - Рюя е с предимство, мафиот - връзка йок.
Бързо е размислила, нали и да беше последния мъж на света нямаше да го погледне, защото е убиец.
Освен това тя е агент на комисарката.  Дали не разчита, че Ешреф уж предателство не прощава, но пък жени не убива. Ей къде е комисарката, жива и здрава след злополучната й мисия.

# 671
Еми, Hug Заради Демет е, много ни радва и сме в добро настроение, следим с удоволствие и подкрепяме всеки неин проект. Всички са добре дошли в Градината на Демет, Катето приветства и дава китка! Heart

Скрит текст:
Да си кажа за признанието на Ешреф пред комисарката.
Нисан си играе с огъня.
Защо й трябва да го ръчка да й се обяснява? Защо толкова настоява? Какво ще го прави?  Smile Как ще я изживеят тази любов? Човекът ясно й обясни - Рюя е с предимство, мафиот - връзка йок.
Бързо е размислила, нали и да беше последния мъж на света нямаше да го погледне, защото е убиец.
Освен това тя е агент на комисарката.  Дали не разчита, че Ешреф уж предателство не прощава, но пък жени не убива. Ей къде е комисарката, жива и здрава след злополучната й мисия.
Фло, връщам се за китката. Без нея не тръгвам.
Признанието на Ешреф пред комисарката ми е много подозрително. Има нещо гнило тук. Ешреф не се изповяда пред Ърмак, нито пред останалите свои близки, а разголи душата си пред Чийдем.
Не вярвам, че единственото желание на мафиота беше да уязви и предизвика Чийдем, нито пък, за да предпази Нисан. Крои нещо нашичкият, ама какво ли...
Но Нисан ми хареса, възползва се от чутото и притисна Ешреф да си каже всичко, макар и завоалирано.
Обаче аз съм Тома Неверни, подозирам, че и Нисан крие нещо. Дали не се досеща, че самата тя е Руя?!
Охх, съвсем се филмирах - пиша сценарии и разигравам ситуации! Извинете ме. Hands Pray
Изчезвам...

# 672
Еми, веднага получаваш китка Flowers Hibiscus Даже няколко Flowers Cherry BlossomFlowers SunflowerFlowers Tulip Има логика във всичко, което пишеш Hands Plus1

Браво, Фло, много хубаво си описала ситуацията Hands Clap

Въпреки че Нисан май не разчита много, че Ешреф няма да я убие. След стрелбата по Атъф, каза на Афра, че това е единият вариант за изход, другият е да влезе в затвора и мисли за трети, но не разбрахме дали е успяла да го измисли Joy

На моменти изглежда, че Нисан действа стихийно и не обмисля действията си, но то всъщност винаги попада в някаква ситуация, в която никой не я пита какво иска, ами ѝ се налага да действа по определен начин... Нямаше как да не сътрудничи на Чийдем, защото единствения човек, който си има на този свят, Афра, щеше да отиде в затвора. Нямаше как да предаде записа на Ешреф на Чийдем, защото видя, че той има добро сърце и наистина помага на сираците + че искането на комисарката не е точно професионално, а лично. Нямаше как да спаси Атъф, защото с отпечатъците ѝ по пистолета отива директно в затвора, при това за убийството на длъжностно лице, кой знае каква присъда могат да ѝ лепнат. А така и Афра автоматично изгаря. Като добавим и, че се влюби Cupid ехей, работата стана сложна Nerd

Интересно ми е какво и как ще ни поднесе Етем в остващите 3 епизода до края на сезона. По всичко изглежда, че ще се простим с Якуп баба. Говори се, че актьорът, който го играе ще се включи в Al beni baba.
Скрит текст:

#AlBeniBaba
Водят се преговори с Луис Хофман, известен с ролята си в сериала „Мрак“, да се присъедини към актьорския състав на филма „Вземи ме, татко“ като любовника на Айча, Стефан, продуциран от KEM Yapım.

Хелена Зенгер, Розгар Аксой, Мехмет Йозгур, Мурат Серизли, Бахтияр Енгин, Мeджид Кoпeр и Бурак Комбертлиоглу също бяха представени.

Филмът разказва трогателната история на баща и дъщеря му и се върти около Назлъ, която попада в ръцете на терористична организация заради германеца, когото обича. Някои от сцените на филма ще бъдат заснети в Германия, докато други ще бъдат заснети в град Чорум.

Написан от Синем и Мустафа Услу (Алиа + Мюсюлман), режисиран от Ахмет Топуз (Карантина, Синьо изгнание, Мюсюлманин).

От тази снимка зад кадър с Чаатай, можем да предположим, че ще има ретроспекции. Какво ли знае Кадир за отношенията на Ешреф с Чийдем Thinking Тогава би трябвало още да не са имали дразги.

Пак ще си броим дните до сряда Kissing Face

------------------
Сега проверих, че според Наказателния кодекс на Турция, за убийството на държавен служител, обичайната присъда е доживотен затвор Grin

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 00:07 от super_katia

# 673
Шлиферите са голям хит в този сериал. Smile
Интересно ще е да разберем за Ешреф & Чийдем.
Това нали е филм, за турската киноиндустрия е фасулска работа - може и за една седмица да го направят, ако се напънат.

От Рут:
"Иска ми се да се бяхме срещнали при много различни условия"
Broken Hearthttps://www.instagram.com/p/DKW92r1yed4/?hl=bgBroken Heart

# 674
Рут е феята на страхотните клипчета Heart Eyes

Както винаги, Фло, ти си по детайлите, аз само нося фактология Animal See No Evil

Кадир и Ешреф в дъното снимат обща сцена Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт