Противозачатъчни

• 415
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте. При прием на противозачатъчни от година и половина, възможна ли е бременност, дори при поява на цикъл.Взимам ги редовно

# 1
Да

Все пак вероятността е много малка.
Нищо не дава 100% гаранция. Хората имат разтегливи понятия за "цикъл". При най-малкото съмнение - тест и лекар.

# 2
Не ми се вярва щом ги взимате редовно.
За ваше спокойствие направете си тест.

# 3
Имам предвид, че миналия месец ми дойде, този месец не съм имала полов контакт, но се запитах, понеже в момента съм в 7-дневна пауза, дали след като ми е дошъл цикъл миналия месец, да има и бременност, бях си правила и кръвен тест миналия месец, беше отрицателен, както и теста

# 4
Ако кръвния тест е бил след 11 дни от последния полов контакт и е бил отрицателен единствения начин да сте бременна ще е бъде вписан като гледващ етап в Библията .... намеквам за непорочно зачатие Simple Smile

Не сте бременна.
Но противозачатъчни, цикъл, тест - май не само кръвен и имате съмнения - леко към хипохондричен страх клони. Така ли е?

# 5
Ако кръвния тест е бил след 11 дни от последния полов контакт и е бил отрицателен единствения начин да сте бременна ще е бъде вписан като гледващ етап в Библията .... намеквам за непорочно зачатие Simple Smile

Не сте бременна.
Но противозачатъчни, цикъл, тест - май не само кръвен и имате съмнения - леко към хипохондричен страх клони. Така ли е?

Да, минали бяха, на 1-ви март полов контакт, на 18-ти март направих кръвния

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:34 от jivka78d

# 6
Еми ... ако сте бременна е само и единствено непорочно зачатие...

Ако нямате постоянен партньор, дори и да ползвате хапчета е добре да правите секс с презервативи.

# 7
Еми ... ако сте бременна е само и единствено непорочно зачатие...

Ако нямате постоянен партньор, дори и да ползвате хапчета е добре да правите секс с презервативи.

Много се смях, че ще я впишат в библията Simple Smile

# 8
Аз вярвам на хапчетата 100% но трябва да се приемат по схема без пропускане.

На мен ми препоръчват поради хормонални нарушения. Друг е въпросът, че не ги вземам редовно поради риска от рак. Освен това се сещам за жените с поликистоза, които приемат хапчетата цял един живот.
Та,... основателно ли е да се страхувам от рискът им да предизвикат рак?

Общи условия

Активация на акаунт