Жените без корекции

• 18 297
  • 518
  •   1
Отговори
# 30
  • София
То всъщност ботокса, филърите и бустърите, сложени по веднъж където трябва и както трябва, не личат въобще.

# 31
Според вас "демоде" ли са жените без корекции?
Не знам изобщо как да коментирам въпроса. Какво изобщо е модата? Мода произлиза от латински modus и означава норма, правило.
Модата е в един определен период от време и регион,  начин на облекло, прическа, грим, обезкосмяване, татуиране, поведение, бижута, аксесоари, стил на живот, които една част от обществото приема и прави.
Та в този ред на мисли, човек който не се асоциира с тази мода и регион му е все тая дали е по “нормата”.
Ще завърша с един хубав цитат особено валиден за модата в естетичната хирургия:  “Модата служи за прикриване на голите факти”

# 32
Според мен жените без корекции никога не са излизали от мода, не са били демоде, че да се завръщат сега. Прекаленото залитане по филъри, ринопластика, и какво ли не е изгъзица и патология, не норма. Мен само веднъж ме изкушиха по тази мода и си поставих филър в скулите за по-голям обем, дефинираност, чиста прищявка да пробвам как ще изглеждам. Харесах се, но разликата не беше нещо уау, а и да беше, не бих слагала филър редовно. Естествено е най-добре, филърите не се разграждат и мигрират.

# 33
Аз все още нямам, но бих се подложила към края на 40-те.
Имам позната с блефаропластика и се подмлади с поне 10 години. Нито е нелепа, нито тунингована. Преди изглеждаше добре, сега е направо мацка.
Нещото, което наистина не харесвам и никога не бих си сложила е гел лак.
Блефаропластиката  е чудесно нещо.

# 34
  • Melmak
За съжаление хората се пристрастяват към корекциите и някои прекаляват. Други сякаш се виждат в криво огледало и си режат грозно носовете, после приличат на Майкъл Джексън, ама мислят, че така са с някакъв статус в обществото.

Корекциите личат. Рядко ще има и филър да не личи. Масово се блъскат с някакви боклуци, които слагат и некадърно, особено в скули, брадичка и jaw line.

И при жени на възраст кожата става тънка, губи еластичност. В тези случаи като се опъват пак личи. И рязания нос личи. Но хората са слепи за това и си мислят, че изглеждат по-добре.

# 35
Според мен жените без корекции никога не са излизали от мода, не са били демоде, че да се завръщат сега. Прекаленото залитане по филъри, ринопластика, и какво ли не е изгъзица и патология, не норма. Мен само веднъж ме изкушиха по тази мода и си поставих филър в скулите за по-голям обем, дефинираност, чиста прищявка да пробвам как ще изглеждам. Харесах се, но разликата не беше нещо уау, а и да беше, не бих слагала филър редовно. Естествено е най-добре, филърите не се разграждат и мигрират.

При теб има ли миграция или е рано още? От чисто любопитство питам.

# 36
Личат, разбира се, разпознавам ги безпогрешно.
На някои дами им стоят приемливо, при други гротескно

# 37
Какво трябва да значи “демоде” в случая? Все едно да е демоде да си висок - тогава високите да си отрежат главите за да са в крак с модата ли? Всеки има право да изглежда или да се коригира както си иска и за всеки влак има пътници.

# 38

При теб има ли миграция или е рано още? От чисто любопитство питам.

Няма, обаче филърът си стои и не се разгражда, а аз съм активна. Какво е това чудо не знам! Бяха ми казали трайност година и половина, вече станаха две, и филърът си стои на 50% още от началния обем. Втори път няма да сложа, това е сигурно.

Моят не е сложен некадърно, защото го поставих при топ докторка, но все пак.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:27 от Анонимен

# 39
Какво трябва да значи “демоде” в случая? Все едно да е демоде да си висок - тогава високите да си отрежат главите за да са в крак с модата ли? Всеки има право да изглежда или да се коригира както си иска и за всеки влак има пътници.
Неуместно сравнение. Висок ставаш, защото такива са ти гените, а не защото си си слагал инжекции. (Е, има и операции за увеличаване на ръста, но това е друга тема.) А жените с корекции доброволно се обезобразяват и на всичкото отгоре така се харесват повече - до степен, в която се пристрастяват към корекциите (доказано) и прибягват до тях регулярно и все по-често. Това за мен са психични отклонения във възприятията. И да, наричам го обезобразяване, като говоря за по-"неинвазивните" и леснодостъпни процедури, ако мога така да ги нарека, извършвани в кабинет, без пълна упойка. На пръсти се броят жените, които познавам с правени устни и скули, които изглеждат естествено и добре. 99% са като излети от един и същ, доста изродски калъп. Иначе оперативните намеси понякога може да са сполучливи и незабележими. Блефаропласниката в повечето случаи, които съм виждала е такава. При ринопласниката в повечето случаи се прекалява, но съм виждала и премерени и хармонични корекции.
И другото е грима, което не е корекция само по себе си, но пак е метод да променим начина, по който изглеждаме. Гледат ме като полезно изкопаемо, понеже не нося грим. За последните 10+ години съм отнесла стотици коментари, граничещи с обиди, тип - защо не сложиш малко фондьотен, да ти си позакрият петънцата тука по кожата? Знаеш ли колко ще те "отвори" половин доза хиалурон, много свежо ще ти стане лицето? И подобни. Айде, мерси. Joy

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:13 от HoneyBee33

# 40
  • Бургас
За съжаление сред младите май са демоде жени без тунинг.  Моите наборки 50+ са масово без корекции, аз лично бих си направила блефаропластика само. Нямам против желанието да се коригират неща като огромни носове, щтръкнали уши и тн, но съм против млади, красиви момичета да се сдобиват с неестествени гърди, носове, скули или пък по-възрастни дами да си напълнят лицата с филъри и се надуят като пълнени пуйки

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 14:19 от bur02

# 41
  • София
Блефаропластиката понякога изглежда много странно. При Нина Добрев резултатът е вечно уморени очи, а наскоро ми попадна актрисата, която играеше Милена в бразилския сериал "От обич", ако някой си го спомня. И при нея  малко странни стоят очите, според мен. Слагам 2 снимки. Около мен има доста жени с корекции, кои по-видими, кои по-дискретни, признавам че в сравнение с някои понаправени наборки изглеждам по-уморена и повяхнала, но това е и до начин на живот, деца и лични грижи.

И като млада:

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 15:32 от Little Evil

# 42
Олеле, плашите ме Scream, мислех, че блефаропластиката е сигурна и полезна, планирам, когато му дойде времето да се възползвам от възможностите на пластичната хирургия, ако има нещо нужда. Разбира се без вманиачаване или ексцесии.

# 43
На фона на масовото "коригиране" на каквото и да е - цици, устни, вежди, носове, уши и т.н., жените без корекции ставаме малцинство, та хич не се чувствам демоде. Чувствам се био жена. Simple Smile

Аз изобщо не виждам масово “коригиране” около мен. Живея в Канада. Единствените “патешки устни” бяха на момичето, което ми прави педикюр, а то беше някъде от близкия изток.  Ако има жени с пластични корекции, то те са толкова дискретни, че изобщо не се забелязват, но поне в моето обкръжение няма такива.
Хаха, не виждаш “масово коригиране” именно защото живееш в Канада. Ела в България и се разходи до кой да е Мол и ще се нагледаш на корекции за години напред Joy

# 44
Не са демоде. Сега на мода идват жените с мустак - четох преди малко в нета. Така, че, колкото по-натурална, толкова по-модерна. Не знам онези със силикона и ботокса какво ще правят. Остави, че толкова пари похарчени на вятъра, но не знам могат ли да се махнат импланти и филъри. Може за компенсация да пуснат по-буйно окосмяване, че по-малко да си личи другото.

Общи условия

Активация на акаунт