Лекари в Бургас -4

• 21 574
  • 376
  •   1
Отговори
# 360
Може ли да споделите впечатления за д-р.Ватева и др.Замов и двамата кардиолози в Бургас,за преглед на възрастен с хипертония и множество придружаващи заболявания,кой от двамата е по-добър специалист.

# 361
  • там, където ми харесва
Добър кардиолог д-р Конярова

# 362
Добър кардиолог д-р Конярова
Д-р Домусчиев препоръчвам.

# 363
Домусчиевне е за проблемни. Конярова, може би Ралев.

# 364
  • Бургас
Може ли да споделите впечатления за д-р.Ватева и др.Замов и двамата кардиолози в Бургас,за преглед на възрастен с хипертония и множество придружаващи заболявания,кой от двамата е по-добър специалист.

И двамата.

# 365
Съпруга ми е доволен от д-р Конярова, от Ралев - не. Проблемът му беше хипертония.

# 366
  • Бургас
Домусчиевне е за проблемни. Конярова, може би Ралев.
Още един глас за Домусчиев.Конярова и Ралев-не!

# 367
Аз не препоръчвам Домусчиев за хора със заболявания и други здравословни проблеми.

# 368
  • Бургас
И при Домусчиев съм ходила и при Замов.
За Домусчиев се чака много. Леко странен беше прегледа. Повече разказваше за разни случаи през годините му. Препоръча ми филм, който задължително да гледам. Щял да ме накара да размишлявам за много неща. Не си спомням кой беше филма вече.
За самият ми здравословен проблем - лечение не ми предписа. Съвета му беше да живея по-спокойно.

За Замов, той работи и в отделението. Искаше да ми прави коронарография, при което Гогов не беше съгласен, понеже  бях под подходящите години а и оплакванията, които имах, не бяха за това изследване. Само холтер ми сложиха.

Не бих повторила преглед при нито един от двамата.

# 369
Дайте препоръка за добър очен лекар за възрастни, който не предлага веднага операция.

# 370
Дайте препоръка за добър очен лекар за възрастни, който не предлага веднага операция.

Заповядайте, точно затова ходя при нея. А също така и компетентна, внимателна, мила, обяснява и не претупва. Единственият очен лекар с титла Доктор в града:

https://superdoc.bg/lekar/konstantina-kancheva

# 371
  • Бургас
Къде днес (петък) може до се отиде на гастроентеролог по спешност. Дали има към някоя болница ако се наложи хоспитализация.

# 372
  • Бургас
И при Домусчиев съм ходила и при Замов.
За Домусчиев се чака много. Леко странен беше прегледа. Повече разказваше за разни случаи през годините му. Препоръча ми филм, който задължително да гледам. Щял да ме накара да размишлявам за много неща. Не си спомням кой беше филма вече.
За самият ми здравословен проблем - лечение не ми предписа. Съвета му беше да живея по-спокойно.

За Замов, той работи и в отделението. Искаше да ми прави коронарография, при което Гогов не беше съгласен, понеже  бях под подходящите години а и оплакванията, които имах, не бяха за това изследване. Само холтер ми сложиха.

Не бих повторила преглед при нито един от двамата.

Именно,д-р Домусчиев не предписва да ви тъпче с лекарства ,ако не е необходимо!

# 373
Избягвайте Мерсинков - очен лекар в Оксиком. Работи вяло и непрофесионално, не дава смислени отговори на въпроси, а се заяжда с пациенти и говори надменно. Учудвам се от позитивните му резултати в супердок.

# 374
Избягвайте Мерсинков - очен лекар в Оксиком. Работи вяло и непрофесионално, не дава смислени отговори на въпроси, а се заяжда с пациенти и говори надменно. Учудвам се от позитивните му резултати в супердок.

И аз не съм доволна от него, както и от други лекари там. И аз се чудя на какво отгоре им е славата.

Общи условия

Активация на акаунт