Декемврийски бебета - тема 2

• 20 197
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Сурови ли давате плодовете?

# 346
Аз да. До сега само крушата и ябълката съм попарвала.

Милена, на коя марка е пюрето?

# 347
Аз да. До сега само крушата и ябълката съм попарвала.

Милена, на коя марка е пюрето?

Оххх, от ДМ беше може би Холе 🤔 утре мога да мина от там, така и така трябва да и взема и ще проверя.

# 348
Мерсии. ❤️ Сякаш така ще ми е по-добре. Нямаме алергии от нищо, та се надявам и тя да няма.

# 349
Аз ги минавам на уреда за пара за 3 -4 минути и после пасирам. Сурови дадох круша и банан.
На дм марката има пюре ягоди с нещо(май бяха боровинки).
На хип има серия само с ягоди, боровинки и манго.
Редактирам: ето го пюрето

# 350
Марката на ДМ имат пюре с ягоди и Бебелан също, но не видях чисто, а винаги в комбинация.

# 351
Вчера му дадох да опита пюре с мляко и масло. Днес от супата на брат си, доста се кефи, та утре ще почвам и аз.

# 352
  • Пловдив
Момичета, защо бебето ми постоянно иска да се обръща по корем. През деня - добре. Но тя го прави докато спи и в просъница. Обръща се, почва да мрънка и трябва да я завъртам. По доста пъти на нощ…Ако го направи , докато е дълбоко заспала, продължава да спи и спи по корем. Иначе ме буди. Сложих възглавница до нея- дразни се, че не може да се завърти и почва мрънкане, преминаващо в плач. Ако се върти повече през деня, дали нощите ще са по-спокойни ?

# 353
Ох големи сладури са и ние сме така спи само на една страна и ако случайно се наклони една идея повече и хоп инстинктивно се завърта по корем 😃😃 после се стряска и започва да се чуди какво е станало, ако съм там и върна позицията заспива, но ако се забавя минутка и се събужда започва да рита с крачета и да иска да си играем после не може да заспи 🤭 много е сладурско наистина, но не е най-веселото занимание в 2 през нощта 😃🤭

Това със седенето повече по корем не знам дали би помогнало, ние сме по цял ден но корем и пак така става 🤗😅

# 354
При нашето бебе беше по същия начин както го описвате, период е, ще отмине, сега се научи и спи по корем. Научи се и в съня си да се върне по гръб.

quote author=Лятна буря link=topic=1767480.msg49885296#msg49885296 date=1750740541]
Момичета, защо бебето ми постоянно иска да се обръща по корем. През деня - добре. Но тя го прави докато спи и в просъница. Обръща се, почва да мрънка и трябва да я завъртам. По доста пъти на нощ…Ако го направи , докато е дълбоко заспала, продължава да спи и спи по корем. Иначе ме буди. Сложих възглавница до нея- дразни се, че не може да се завърти и почва мрънкане, преминаващо в плач. Ако се върти повече през деня, дали нощите ще са по-спокойни ?
[/quote]

# 355
Момичета, за профилактичните кръвни на 6м на гладно ли ги водихте да боцкат? И въобще възможно ли е това 😃
За София препоръки за лаборатория за тази цел?

# 356
Здравейте,момичета.Бебето падна от леглото ,порева няколко секунди и след това започна да се смее..а аз все още не спирам да плача…звъннах на педиатърката,тя каза ,че няма нужда да я водя на лекар…на някоя от вас случвало ли се е ?как процедирахте?

# 357
Не е възможно и няма нужда да са гладни и жадни

Момичета, за профилактичните кръвни на 6м на гладно ли ги водихте да боцкат? И въобще възможно ли е това 😃

# 358
Не е нужно да са гладни и жадни. То просто няма кал да стане. За събиране на урината има колектори, попитайте в аптеките.

quote author=bu2020 link=topic=1767480.msg49887984#msg49887984 date=1750782452]
[/quote]

# 359
Здравейте,момичета.Бебето падна от леглото ,порева няколко секунди и след това започна да се смее..а аз все още не спирам да плача…звъннах на педиатърката,тя каза ,че няма нужда да я водя на лекар…на някоя от вас случвало ли се е ?как процедирахте?
Спокойно, най-важното е да я наблюдаваш следващите 72 часа за нетипично повръщане, сънливост и зениците на очите. Ако ще ти е неспокойно и ще го мислиш, може да отидете на преглед. Ние ходихме в Пирогов, правиха й снимка, прегледа я ортопед, хирург и всичко беше наред. Само дето висяхме 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт