VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 34 990
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 840
Част от интервюто на Китаеца:  "В: Какви са плановете Ви след участието в шоуто? О: Да излетя в космоса."  hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това каде го прочете?

# 841
  • София
айде на сеира... но разказвайте всииичко

# 842
Калин ще спи с Катето Евро
Азис си облече нощничката. Деси му сваля изкуствената коса, която е закачена с фиби. Венета се оплаква че я боли главата от осветлението. Подреждат си дрехите по шкафовете.
Здравко се похвали че е повърнал.
Петя почти не я дават. Ей сега се мерна за малко и се зарадва на книгите които Здравко носи в багажа си.

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 00:33 от klamerche

# 843
Това къде го прочете?
            В страницата на ВБ. Ето и нещо, което след свободно изразеното заявление в ефир на Азис относно поста 'Министър на културата', вероятно няма да ви позволи да мигнете изобщо тази нощ  Joy. Из интервюто на Росица Новева-Зографска:

"Б: Най-голямата Ви мечта? О: Да стана президент на България."

Следващия кабинет е сформиран  Peace.

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 00:37 от MechoPuh

# 844
След като шкафовете бяха заети от дамите, гласът ВБ се обади че и под леглата могат да се прибират дрехи и Калин си отдъхна.
Сега си сипаха по едно уиски и веселбата започва.
Катето направи забележка на Росица, че щом пуши трябва да си носи запалка, а не постоянно да й я иска.
Това е от мен. Спирам да тракам по клавиатурата.

Лека нощ Hug

# 845
  • София
Ейй.. добре че ви се приспа вече, та човек да драсне някой ред  Wink
Венета сподели на Азис, че се е теглила и е само 45 кг.
Много ме подразни сценария с предложинието на ЗДравко-супер изкуствено и нагласено  #2gunfire Сега голям съспенс трябва да е : Дали Христина ще се съгласи?  newsm78 Ами къде ще ходи?? Money То поне Здравко да беше по-добър актьор - да го изиграе, ама не можа момчето.

# 846
Това къде го прочете?
            В страницата на ВБ. ...

Леле, ама тоя китаец е отговарял такива глупости #Crazy

# 847
Яко чалга в къщата. Азиз и Десислава пеят ,а Деси Слава си поръчала чехли с 15 см. ток,защото и билло неудобно,че е толкова ниска. И всичките обувки,които си носела, били с ужасно високи  токове

# 848
Яко чалга в къщата. Азиз и Десислава пеят ,а Деси Слава си поръчала чехли с 15 см. ток,защото и билло неудобно,че е толкова ниска. И всичките обувки,които си носела, били с ужасно високи  токове

Комплекси майна...  #Crazy

# 849

и те и викат: Ама защо се притесняваш, ти си много сладко миньонче:-)

Деси вика- гадно,не гадно- не си свалям аз грима... това момиче супер комплексирано,бе.... а каква нахакана изглежда,ужас

# 850
...Деси Слава си поръчала чехли с 15 см. ток, защото и билло неудобно, че е толкова ниска.

Повдига си ниското самочувствие на токове  hahaha... И, Монда, минавала си през Билла на връщане, признай си без бой  Mr. Green..

# 851
Деси вика- гадно,не гадно- не си свалям аз грима...
               И така... до 23-ти април, а  Sick?

# 852
Нямаме Била ние във Варна, най-близкатга ни е в Шумен:-)
билла- колко още работи ще видите...клавиатурата ми е пълна с кафе, мляко,солети,сухар...левият ми шифт не работи и я карам когато дойде с главни букви,ама.... ходя  боса дОма, не на 10 см. токчета:-)

# 853

и те и викат: Ама защо се притесняваш, ти си много сладко миньонче:-)

Деси вика- гадно,не гадно- не си свалям аз грима... това момиче супер комплексирано,бе.... а каква нахакана изглежда,ужас

Ммм какво и е нахаканото? Аз всъщност не правя разлика между Емилия, Камелия и Десислава. Обаче тази Десислава като влезе беше някаква супер тиха и сдухана.  newsm78

# 854
....това момиче супер комплексирано,бе.... а каква нахакана изглежда,ужас
Ами, нахакана, всеки път като я гледам по разни предавания се свива като мишка. Даже днес гледах Шоуто на Слави и  там така се беше притеснила...

Общи условия

Активация на акаунт