Плажна мода - плажни тоалети за море или басейн

• 2 853
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм морско чедо, така че това, което вие наричате "плажна мода" на мен ми е ежедневие. Не харесвам цели бански, не съм носила такъв откакто бях дете. Не харесвам и ужасната мода с дълбоките долнища. По принцип не се обличам ако ще ходя до магазинчета, които са почти на пясъка. Евентуално, ако ми трябва джоб, слагам къси панталонки. Не съм особен фен на роклите, предпочитам къси панталони и потник или тениска.
Не съм видяла някой да следи за тая забрана, иначе съм чувала, че има такава.

# 16
Нося цели бански, много ми харесват "рокличките", за които някой вече писа. Не знаех за забраната, ходила съм "по рокличка" в почти всички наши южни морски градове без проблем. Вариант на рокличката е цял бански с парео, отново съм обикаляла така навсякъде. Чанта - ако не съм с голяма плажна, съм с малко кросбоди за телефон, пари и очила.

Скрит текст:

Имам два чифта, удобен модел с прилична поддръжка за щедър бюст, без подплънки и банели.

# 17
Гласувах за половнки, само такива нося на плаж
А до плажа стигам с къси панталонки/пола и тениска.

На плуване или спа винаги с цял бански

# 18
  • Пловдив
Рокличка имам и аз, но съм я обличала веднъж, умрях от студ мокра (в хотел през пролетта, не навън през лятото) и повече не я облякох. Това нещо не съхне.
Откак надебелях, започнах да се харесвам повече с половинки, отколкото с цял бански. Целият подчертава закръглеността повече според мен. Освен ако не е от онези десени с вертикална контрастна ивица отстрани на хълбоците. Wink

Купила съм си двуцифрен брой горнища и долнища и ги комбинирам, ето така например. Горнището от първата снимка е малко хлабаво, но не съм открила по-подходящо и може би допълнителна презрамка от близък цвят ластик ще помогне, както съм направила с едно друго подобно, оранжево. Нося ги също така на шивачка да стесни малко обиколката под гърдите при нужда. Имам и танкини, поставям снимка, но рядко съм ги обличала.
Скрит текст:

Не знам дали са на мода сега, купувани са през последните 3-4 години.

Не плувам като спорт - не обичам и се чувствам неудобно от техниката си освен това. Знам, че куп народ плува също без да го прави "правилно", но нямам желание.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 13:07 от Магдена

# 19
Аз живея на море и тук предимно се ходи.. по монокини и то прашки.
Аз не мога и не искам да се пека но имам страхотно красиви бански, половинки и един странен Simple Smile

# 20
Целите бански са красиви, но бавното съхнене и свалянето за  тоалетна ми причиняват огромен дискомфорт, така че ги нося само на закрит басейн с цел плуване за час.
На плаж няма нищо по-удобно от лека материя цветен бански половинки и тънка рокля/парео за да се иде до бара
Не харесвам бял корем без тен.

# 21
  • Банско
И аз гласувам за половинки. Тази година съм си харесала два бански костюми от Shein. Взимам си бански само от там, защото са евтини и имат супер много модели.

# 22
  • Down south
Втория бански е много ефектен.

Аз предпочитам цели, но не съвсем бански, цели само отпред.
Купувам pone 5 чифта еднакъв модел в различни цветови комбинации. Не обичам видими разлики, въпреки че не се "пека" стоя само под чадър.
Широкополи шапки са също неделима част.
Cover-up-ите са моята слабост, най-вече дълги. Купувам често и нося, не само на плажа, имам модели които вървят на къси панталони. Много удобни за партита, около басейни

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 18:52 от Daylily

# 23
И аз гласувам за половинки. Тази година съм си харесала два бански костюми от Shein. Взимам си бански само от там, защото са евтини и имат супер много модели.

Втория модел е страхотен
Цял бански носих само миналото лято,но тази година се надявам да се върна към половинките.

# 24
Имам аз цял черен бански, но с така наслоените ми кила нещо май няма да ме огрее тази година... При мен стои по- скоро като на тюлен, а не привлекателно. Може би е заради модела. Търся усилено красиви наметала, тип риза. Видях, че има  доста в Тему, но не съм сигурна дали тяхното Л, е моето Л. Миналата година бяхме лятото на хотел с външен басейн и масово мацките бяха с половинки с висока талия, а косата с букли и лента, тип Америка през 60те на миналия век. Много яко ми изглежда, но те си бяха фиданки.

# 25
  • Down south
Потърси бански с плисета, като моят по-горе, на черния не се виждат.
Ето, на този се виждат по-добре. Плисата/плохи, не съм сигурна точно, как се казват, в този случай работят неочаквано добре

ПП Виждам ги и в Амазон

# 26
Въпрос към тези с килцата в повече. Ако не смеете да сложите цял бански, как си мислите, че изглеждате с половинки, когато няма какво да поприбере излишъците?
Не се заяждам, сериозно питам.

# 27
  • София/Севлиево
Аз не влизам в морето (или басейна) и не се мокря,само до коленете най-много,иначе много ме дразни банският да съхне върху мен.А след раждането на малкия абсурд да сложа на публично място половинки(имам едни ,с които се плацикам в надуваемия басейн на двора ни и после бързо ги преобувам).То до преди няколко години едва се навивах и да стъпя боса върху пясъка (много мразя това усещане),но лека полека почвам да свиквам.Обаче едва ли някога ще вляза по-сериозно във водата, защото не мога да плувам(малкия като беше бебе на 10 месеца се престраших и влязох с него и сестра ми с едно надуваемо фламинго,обърнахме се и от тогава не ща и да чуя за влизане в морето).

# 28
  • Пловдив
Сийке, мислим си, че изглеждаме точно така, както изглеждаме. Имаме си огледала. А ти как мислиш, че си мислим, че изглеждаме?

# 29
Тялото си е тяло.
И с плюс, и с минус кила.

Общи условия

Активация на акаунт