Най-сетне!) А Иван Зографски е на преклонна възраст...
. И аз ти пожелавам-кураж,и гледай само напред!
. Да можех само да се примиря и да поулегна,както казва Mama Margo. А аз само хабя нерви.
. Ако сте близо до околовръстното,може и разходки в Банкя да правим. Когато някой ми описва къде живее,първият ми въпрос винаги е : - А хубав балкон има ли? Пожелавам на всички ви по една хубава тераса
-за ей такива дребни радости!
,абе тази Петя-не знам си ,коя може ли да е такъв вълчак??????
!
направо нямам думи за нея,с мъжа ми се възмущавахме цяла вечер
Тук в Ловеч ,на Цветница е много красиво и весело.Има панаир,на който идват Троянските грънчари ,има много балони,деца,цветя....Нараво е много цветно и весело.Който иска да заповяда!!!Ще ви хареса много.Ако знаех как да вмъквам снимки щях да ви покажа.
!
с попарка.Днес и направих с 4 сухара до вчера и правих с 3 и я омете със замах
!
-два часа я гуших да я топля,а явно и на нея и е било студ,защото си кротуваше,а иначе само се върти,иска да става,а сега си лежеше все едно не е тя.
Чакаме да ни кажеш за приказното си настроение!

Какво прави Здравко пак там?
А Тишо? Нали уж само по 1 път се влиза в къщата? И от кога са ВИП? Тоя депутат не го знам, а и не ми е симпатичен. Азис и Китаеца въобще не дръжа да ги гледам в креватни сцени
Роси е много некрасива, мислех я за по-хубава, чувала съм за нея от мъжа ми. Да се чуди човек какво прави с тоя дедик.
А сега сутринта като пуснах ТВто попаднах на 24ч канал - и гледам една бабка. Чудя се коя е тя, а то било Катето Евро без грим
Бубче, Elwing,благодаря за темичката,много ми харесва
.Ле ле момичета,аз тази нощ се наспах-да съм станала около 4-5 пъти,но това в сравнение с предишните 10-тина дни е страхотно.Чувствам се добре
. Абе каква е тази конкуренция м/у ТВ.Да дават по едно и също време Music Idol и Vip Brother.Ами те не работят за зрителя а против него.Аз снощи исках да гледам и двете шоута,но предпочетох Music Idol и не защото другото не ми е интересно,а нали съм си човек на изкуството.Умирам от яд така
.Така и незнам кой е влязъл в къщата,но като гледм така четейки тука май не трябва да съжалявам,че не съм гледала.Ама нищо де,днес ще има нали? Добре,че Music не е всеки ден вече. Снощи с мъжлето ми си спретнахме една романтична вечер
-с пийване и хапване последвано от масажчета и после......знаете какво
.Егати точно като някакви девственици бяхме-ами как иначе като не го бяхме правили от 3-4 седмици
.И така....ами това е за сега от мен ,надявам се да е топличко днес,че да не мръзна като вчера на вън.Пожелавам ви лек и успешен ден.А аз продължавам с търсенето на лятна количка за моят красавец
Ама карай,ще оживея 

Те са толкова ВИП колкото съм и аз
Всъщност специално на Петя и на Роси явно нещо им е по-ВИП,ама тя Дани добре го е написала,та няма да задълбавам
Хайде да спирам,че много мрън
.
,щом си взела вече решение,гледай само напред. 
Не че разбира...
.А тези във В.Б. направо не са за коментиране,особено пък Росица.Е такъв "вълк" няма, даже обиждам животното.Как ме дразнят такива хора,от къде това самочувствие 

А че ще има излагации, това е сигурно

Днес времето май ше става за разходки, така 4е като се събуди бебка, ще я нахраня и мисля да излизаме.За отвиването, ДАри от бебе се отвива- по-скоро мрази да е завита.Чувал4ета не търпи, за това я завивам само до кръста и - това е . Топли са й ръ4и4кит еи бзките, така 4е не се притеснявам 4е ще настине.
.ЗАЩото нашата строителна фирма в моента прави още 2 блока( то не знам дали са за препоръ4ване
), но ако те интересува може да ти дам пове4е инфо.