Първото ни зъбче - Ивайло на Netty

Благодаря на Elwing за името на темата ни!

Момичета вие от къде си купувате украса - мисля да прескоча тия дни до бриколаж ама там май всяка година има едни и същи неща, а на мен ми се иска нещо новичко 
. Снощи стоях до 3, дано днес да успея да заспя по-рано. Тва мойто си е чист мазохизъм
Вася каква е тази прахосмукачка,че и аз си търся,от къде си я купи и колко струва ама колко въпроса ти зададох
Дани радвам се че си взела някакво решение
имаш моята подкрепа.Днес бяхме на консултация вече сме 10кг и 73см.Днес Марио беше много кисел цял ден и вечерта видях че едното зъбче прозира така очаквам скоро да пробие,дано да е скоро
Лека вечер на всички 

Днес все пак водихме Ивчо на педито - според него нямало такава болест, при която само при седене да му потреперват ръцете, даже спомена за онанизъм. Прати ни на ехограф - няма никакви проблеми. После ходихме и на невролог. Според докторката няма нищо обезпокоително и да го наблюдаваме. Повечето от лекарите казаха че е много емоционален, а на мен дори ми се струва заспал.
Все още не стои много стабилно и казаха да го слагаме на твърдо да седи.Препоръчани теми