Цветница, Великден се задават, АВГУСТинчетата все по-щури стават!

• 10 260
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да сте живи, здрави, много много щастливи и обичани  Hug

# 271

Маргаритки за мама Марго и Еличка,за Цветя б и Цвета 80,на Ронкинс ,на цветето на мама-Димана  Laughing и на всички празнуващи именяци днес....Да сте много здрави ,усмихнати и щастливи....Да сте винаги свежи и да ви "поливат" често в къщи ,за да не прецъфтите никога!!!!

# 272
Честит Имен Ден на всички цветенца тук -да сте ни живички и здравички и все така добрии (говоря и за мамите и за дечицата)!!!!
А ниееееееее си имамееееееееее   ВТОРИ ЗЪЪЪБ    Wink
много се радвам, не мога да повярвам,
благодаря ви момичета за честитките, и дано всичките така да излизат, на всичките деца
- да ги усещаме само с напипване.
Приятно изкарване на празника, на пътуващите - лек път и скорошно завръщане!!!

# 273
Здравейте ,момичета! HugЧестит тимен ден на вси4ки празнуващи днес  bouquet ДА сте здрави , усмихнати и щастливи Heart Eyes
Мама Марго, на Фризо- ориз и царевица ни е любимата каша PeaceДавай я смело.НЕ съм чула за дете,което да не я харесва.
НИе снощи бяхме гарнизон.ХОдихме на рожден ден и купонясвахме до 2ч. ooooh!.ПОсле извозвах пияници из София Crazy Днес се успах за работа, а ДАри беше заспала, та не можах да я видя будни4ка Sad.Тръгнах бързо за работа и сега съм тук и пия поредното кафе с надеждата да ме съживи Tired Времето май ще става за разходки, та поне детенце да си изкара добре на въздух в парка, макар и без мен.Аз ще се трудя  Rolling Eyes
Желая ви хубав ден HugДО писане

# 274
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете много щастливи, здрави и слънчеви!   bouquet  Heart Eyes  Hug

# 275
 newsm68 Зъб! Имаме си зъб!!!
Първи по ред, долу в ляво ... негово дясно... нещо не мога да оправя зъбарските понятия  Mr. Green
След ревове, сополи, кашлици... Озъбихме се и ние  smile3532
Честит празник на всички цветни и растителни  мами и бебоци! Да ви слушат много домашните и да ви се радват!
Ние днес поизлязохме, но само с баткото- първо на църква  bishop, а после за 2 часа- в гората  travel  family. И Виктор се разходи, но само до баба си  newsm78 Като гледах майките с количките в парка ми стана малко чоглаво, ама нейсе... Навън като по поръчка се начумроти, а и задуха вятър, та ми отвя угризенията  Crazy
Отивам да търся кафе, че спя права  Tired
А на всички вас, които ще празнувате- весел празник и наздраве!!! cheers

# 276
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!

Малкия спи вече 3 часа, пък аз го чакам да се събуди да ходим на кафенце. Нощем само мънка, а денем си доспива, жалко че и при мен не става същия номер.

# 277
  • гр.София

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 278
ЕЙ- къде сте вси4ки Rolling Eyes Аз съм оещ на работа. Днес е един шантав ден Crazy.Имах много ба4кане и през цялото време си мислих за..ДАри Sad.МНого ми беше домъчняло за нея...накрая казах на мъжа ми да мине през НДК навръщане от разходката  и да я видя.И като ревнах на паркинга ooooh! като магаре CryЛеле....това не съм аз.Не я бях виждала от в4ера сутринта( е - сутринта я видях, но беше заспала), та...с две думи- не можах да се позная и изненадах себе си ShockedТа- просветна ми след импровизираната среща с моето слън4ице и се стегнах да довърша работния ден Grinning.Сега броя оставащите 4асове и ..газ към къщи да си я нагушкам Hug
Ох- спирам  до тук.ИСкам да ви пожелая много хубава ве4ер за завършек на този много хубав празни4ен ден  bouquetНадявам се утре да сте на линия във форума, 4е е много неестествено пусто днес тук Rolling Eyes
 Heart Eyes

# 279
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! НОСЕТЕ ИМЕНАТА СИ С МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!  bouquet

# 280
  • варненка от София
Честит празник на всички именници!

След вчерашната сватба, още реанимираме, беше много весело и забавно, а Шушелия се оказа по оглеждана и от булката, обра овациите  Blush на мама се е метнала  Blush Blush Blush Blush Blush

На фона на озъбените бебешори аз пък мога да се провикна смело
Нямаме още зъб, нямаме още зъб! Чакаме си бивните!

Сега ще ви оставям, че отивам да стягам багажа, утре тръгваме за София, чакайте ни мацки!
 Hug

# 281
  • София
  Честит празник на всички именници   bouquet  bouquet
  Аз да се похваля, туку що без да искам открих, че Ники се е обзавала и с трето зъбче, кучешко  Simple Smile На мама малката хапла  Simple Smile А и днес за пръв път успя и тя да се изправи в кошарката, но засега от седнало положение. Изобщо днес много неща и се случват за първи път. Ваня изостава особено със зъбките. Отново не усетих как изби, надявам се и с останалите да е така  Simple Smile
  Марулка чакаме ви с Шушето с нетърпение  Simple Smile

# 282
Здравейте мами!Благодаря за пожеланията!Честит имен ден и от мен на всички именници малки и големи!Желая ви много здраве любов и щастливи мигове!Ето и една скромна почерпка

# 283
ЗДРАВЕЙТЕ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, както се казвашев едно детско предаване /което не си спомням кое беше де/.
Честит име ден на цветенцата, да сте здрави и усмихнати.
Добре дошли на новите майчета и техните слънчица.
Да знаете колко ми беше мъчно за вас и като се пребрахме с нетърпение ви изчетох от край до край. С Надя трябваше да сме на обучение в София от 19.03. за две седмици, но вместо това на 16 влязохме във болница, първо със съмнения за плеомония, но вместо да ни изпишат на петия ден когато нищо ни нямаше, ни оставиха уж за следващия и тогава прихванахме нещо стомашно-чревно и тя и аз и айде още пет дена в болницата. Изписаха ни и като се прибрахме на втория ден и баткото "акаше супа" както каза той. Абе тези наши болници и нищо да ти няма ще те разболеят. Сега уж вече сме добре но не смея и да се успокоя че не се знае.
Обучението ни се отложи за 07.05. дано тогава да сме здрави и да дойдем до София.

# 284
Здравейте ,здравейте ,уважаеми и любими съфорумки! Mr. Green
Най сетне да седна на компа днес!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЦА С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ И ДЪРВЕТА, НОСЕТЕ ИМЕНАТА СИ СЪС ЗДРАВЕ !БЪДЕТЕ ЛЪЧЕЗАРНИ И УСМИХНАТИ И ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ!

Много ме зарадвахте с пожеланията си ,благодаря ви и особено на mmilena за маргаритките!

Честити зъбчета и на Tony_M,elia_qq  и Aila ,да са им здравички и белички!
Велмар благодаря за отговора ,ще пробвам утре кашата дано и хареса   bouquet Предполагам колко ти е трудно да се разделяш с Дари,но понякога няма как  Hug

Общи условия

Активация на акаунт