Отговори
# 660
# 661
Не знам да се ядосвам ли на Чийдем, да я съжалявам ли? До тук с нищо не е навредила на Ешреф, напротив тя му натресе Нисан. Дали това ще е за добро? Водейки до втория вариант на Якуб баба, или ще го доведе до трагичен финал. Cry

# 662
# 663
# 664
Не знам да се ядосвам ли на Чийдем, да я съжалявам ли? До тук с нищо не е навредила на Ешреф, напротив тя му натресе Нисан. Дали това ще е за добро? Водейки до втория вариант на Якуб баба, или ще го доведе до трагичен финал. Cry
Аз още се питам какво точно иска Чийдем. Не мога да я разгадая. Някаква маниакална любов я гони. Не мисли за себе си и кариерата, а се е вторачила в Ешреф. Хем иска да го нарани, но гледа и да го предпази по всякакъв начин.
Това няма да доведе до добър край.
Мисля си, че сценаристът още в началото ни подготви за трагичния финала. Cry

# 665

Така е чок яка сцена и екшън и патакламаааа 💥

# 666

Ешреф обеща пред страрейшините, че няма пръв да наруши мира, но и няма да стои безучастен ако го провокират.

Кадир пърха като пеперудка. Stuck Out Tongue Winking Eye Нисан му се обади и отиват на среща заедно.
Очаквам и Ешреф да се появи на срещата и да забере Нисан със себе си.

# 667
Аййй , мир ли ще има и си стиснаха ръцете..

Епизода е Супееер има от всичко както винаги този път и любов и усмивки  и повечко екшън и всички ще са доволни.

# 668

Кадир не си поплюва. Обясни се в любов на Нисан. Тя е като в небрано лозе.
Но бързо си тръгна, без да разбере това, което Чийдем искаше от нея.

Чийдем реши да си поиграе на любов със Сердар.
А Кадир е пиян и нещастен. Жалва се на протежето/бодигарда си... Каза му да позвъни на убийците. Иска да убият Ешреф.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 23:18 от Emiliya

# 669
Каквото и да прави Кадир и най красивите думи да й каже и небето и звездите да и свали Нисан няма да се влюби. Той по душа е различен не е като Ешреф. Да, има Сърце и не нарушава някой правила и принципи но Ешреф бей е друга Класа и Стил и умее да е Лидер. Джентълмен е.

Нисан няма нужда да разпитва...  Ешреф се чувства спокоен и се отпуска все повече и сам ще и каже че е избран след  Якуп баба да оглави "Сираците" и клана.

# 670

Ърмак ми хареса. Добре подтиква Ешреф към Нисан. Браво на нея.
Но Ешреф е железен: Сърцето може да обича само веднъж.

# 671
Колкото и да е Железен и Ешреф бей ще се предаде и разтопи.  
И като разбере че Нисан и Рюя са едно и също лице ще му олекне на душичката въпреки че работата с Чийдем и шпионирането са сериозно препядствие но като изслуша мотива и познавайки Чийдем рано или късно ще й прости.

Телефонна любов Relaxed

# 672

Уфф, свърши на на-интересното. Не, че не знаем, че Ешреф и Нисан ще се спасят, ама исках още...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 23:49 от Emiliya

# 673
Свърши милички, отново на опасно място. Ама знаем, че отново ще се измъкнат. Чийдем какво? И колегата си ли ще убие? Head Band

# 674

😎😎😎👌💚💚💚💚🐱👌🔥🔥🔥🥰

Свърши ...отново инфарктно и опасно. Тоя път ги фанаха на тясно гълъбчетата но ще се измъкнат.  Ешреф ще направи всичко възможно и първо за Нисан ще мисли и предпази от куршумите. Но той усети че има нещо и натисна газта...

Общи условия

Активация на акаунт