Отговори
# 675
Свърши милички, отново на опасно място. Ама знаем, че отново ще се измъкнат. Чийдем какво? И колегата си ли ще убие? Head Band
Тя изглежда го уби. Пълна откачалка, подред ще ги подкарва всички от полицията.
Ох, в Х е голяма забава...
Цитат
Моля!!!! 🙏🏽🙏🏽🙏🏽Иншаллах!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  

Пипи, Феми, благодаря ви за компанията. И тази вечер станахме свидетели на поредния динамичен епизод с нотки на романтика и изненадващ край.
Имаше всичко, което искахме: екшън, мафия, забавление, красиви сцени със страхотна двойка.
Можеше и поне една целувчица да ни отпуснат, ама нейсе...
Търпеливи сме, ще чакаме!

Пожелавам ви спокойна нощ, а аз се прехвърлям на тв, за да си изгледам Hell's Kitchen на спокойствие. Да се порадвам на моя фаворит Мартин, който спечели.

# 676
И аз благодаря за компанията. Hug

Имаме нов фраг ( откъс ) късичък към  ЕП 9 . Но няма нещо по различно от това, което дадоха накрая стрелбата и това че Кадир като разбира че  Ешреф е заедно с Нисан в колата, им казва Сакън недейте , спрете , но тия наемници убийци не слушат и стрелят и по двамата. По пътя, като намаля бензина се учуди и усети че не може да свърши толкоз бързо и беше прав.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:18 от femmi2

# 677
Eşref Rüya

Епизод 9, Трейлър 1

„Никой не може да ни спаси!“

# 678
Добро утро! Хванали са Ча след РД на Мустафа Мерт.

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1922907052562637249

Хубав ден момичета!

# 679

💥Рейта е супер и се движим стабилно. 👌👌👌👏👏 Футболният мач не е повлиял много.  

Добро утро! Хванали са Ча след РД на Мустафа Мерт.

https://x.com/2_sayfaofficial/status/1922907052562637249

Хубав ден момичета!

Измъкнал се е пред задния вход на заведението , но са успяли да  го снимат, но не е пожелал да отговаря на въпроси дори кратки. Усмихва се и поздравява и си тръгват с Енгин бей.  Ех така ни се искаше нещо повече да сподели за проекта и ролята. Не е длъжен да разказва за Личният си Живот но когато има такъв хитов и актуален рейтингов проект в момента и народа отвсякъде е луднал и дори и главите си рисува с образите е редно да каже поне няколко думи.  Не рекламира и в социалните мрежи. Но ние си го познаваме и сме свикнали, когато му е кеф тогава да говори или не иска щото знае какво ще го питат  за посещението на севгилито целувката и прочие и рекцийте или някой странични неща. Но мисля че нямаше да пропуснат и за "Ешреф Рюя". И да каже няколко думи за рожденика и приятелството им. Може и да бързал да се прибере или върне на снимачната площадка.  

2025

2024 год.

ММК е посетил  Италия - Милано

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 13:47 от femmi2

# 680
Хмм Денизджан го няма а уж бяха приятели също а пък Худутсуза си снимаха СФ и трябва да е ваканция вече.Странно!

# 681
Здравейте, дами!

Чудя се с какво да започна - новини, статии и видеа отвсякъде.
Нов епизод, нов фраг, Чачо на РД, репортери го дебнат - ужас.
Ама ще го карам яваш-яваш - никой не ни пришпорва, не бързаме...
С кафе по обедно време първо ще се насладя на рейтинга
и заслуженото място, отредено за сериала.

- Мисля, че „благодаря“ не е достатъчно. Нямаш си представа колко много означава това за мен.
- Тогава ще ми кажеш ли?
- По-добре да ти покажа.
- Не познавам езика на жестовете.
- Много добре го знаеш.

"Човек раздава това, което притежава."

Щастлив и благодатен четвъртък ви желая!

# 682
Клипчетата от партито
https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1922715619310420119

„Хвърли това нещо, Ешреф!“
Чийдем се намесва
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1922714497690534303

Яката престрелкааааа буууммммм Bowling
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1922726727869981144

„Няма да ходя никъде без брат ми!“
https://x.com/glarehana/status/1922723765680505027
- Не ме чакай, Нисан тръгвай.
+ Нямам търпение така или иначе, как да чакам, не знам кога ще го освободят от затвора

Ешреф съпътства мечтите на Нисан!
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1922752339804389746

„Никой не може да ме изостави, освен ако аз не го поискам“.

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1922730540332888466
''Ти си вдъхновяващ човек, Ешреф Тек''!

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 13:53 от femmi2

# 683
Цитат
🆕 | #ÇağatayUlusoy - #EşrefTek ❤️
Харесва ми колко е срамежлив, скромен и несигурен в работата си.

#EşrefRüya 

Публикацията на Мустафа Мерт Коч за Чаатай Улусой! „Всички вие сте един Ешреф“

Мустафа Мерт Коч отпразнува рождения си ден с вечеря с близките си приятели. Известният актьор Чаатай Улусой също беше сред присъстващите на рождения ден на Мустафа Мерт Коч. Известният певец Мустафа Мерт Коч сподели публикация в профила си в социалните мрежи с бележката „Всички вие сте Ешреф тек“, показвайки героя на Чаатай Улусой в сериала.

Funda Aydın
15 май 2025 г.
Видеото, заснето от Чаатай Улусой и Мустафа Мерт Коч в колата с песента „Sessizim“, беше сред най-обсъжданите теми в социалните мрежи. Чаатай Улусой и близкият му приятел Мустафа Мерт Коч се събраха на рождения му ден. Известният певец и актьор Мустафа Мерт Коч привлече вниманието с публикацията си в официалния си Instagram акаунт с бележката „Всички сте един Ешреф“.

БЕЛЕЖКА ОТ МУСТАФА МЕРТ КОЧ: „ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ EŞREF TEK“
Мустафа Мерт Коч, който дебютира с песента „Sessizim“, чийто текст и композиция принадлежат на него, отпразнува рождения си ден с близките си приятели. Чаатай Улусой също присъстваше на рождения ден на Мустафа Мерт Коч, който вечеряше с близките си приятели в заведение. На вечеря за рожден ден за 8 души е имало и телефонно обаждане от сериала „Eşref Rüya“, който се излъчва в сряда вечер. Мерт Коч сподели тези моменти в профила си в социалните мрежи.
Чаатай Улусой кимна одобрително на думите на Мустафа Мерт Коч, „Всички сте един Ешреф“. Диалогът между Коч и Улусой беше оценен от потребителите на социалните мрежи. Не остана незабелязано, че Улусой беше обзет от радостната атмосфера на рождения ден.

ИЗПОВЕДТА НА МУСТАФА МЕРТ КОЧ ПРЕД ЧААТАЙ УЛУСОЙ
Мустафа Мерт Коч отпразнува 31-ия си рожден ден с близкия си приятел Чагатай Улусой и приятелите си. Отговаряйки на въпросите на журналистите след напускане на залата, Мустафа Мерт Коч направи изявления за Чаатай Улусой. Мустафа Мерт Коч каза: „Ешреф е необвързан. Приятелството му е достатъчно, не е нужно да купува нищо. Нямаме такива неща помежду си. Ето защо не обичаме да се занимаваме с неща като подаръци и други подобни.“
Видеото към песента „Şesizim“ с Чаатай Улусой беше високо оценено в социалните мрежи. Един от репортерите попита Мустафа Мерт Коч: „Композираш ли нови песни с Чаатай Улусой?“
Мерт Коч каза: „Говорихме за това, но когато започна участието му и той беше невероятно зает, не можахме да го настигнем. Той имаше почивен ден, казах му да ела бързо, липсваше ми. Срещнахме се заедно.“ Той също така даде сигнали с думите си, че може да има нова творба.

# 684
Ухаааа , благодаря за статията и гифчетата .

Срамежливко Blush

# 685
Не им е било лесно снощи на турските зрители да гледат футбол и любим сериал едновременно.
Но има и изобретателни запалянковци.

Цитат
На първо място 🥇✨ сред най-обсъжданите сериали снощи, 14 май, според данни от сайтове за рейтинги в социалните мрежи ❤✨

#EşrefRüya  #ÇağatayUlusoy  #DemetÖzdemir #EşSan  

# 686
Браво , изобретателни са и мач гледат и любимият сериал и в класацийте сме найййййс

Зад кадър

Паралели

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 23:33 от femmi2

# 687
Цитат
 Той вече беше започнал да свиква с прегръдките ѝ🤍

★︎ Мечтата на Ешреф

- Ще се видим в хотела.
- Как ще се виждаме там, ако напусна?
- Никой не може да ме напусне, освен ако аз не го поискам.

Много ми хареса диалогът им. 🤭 Хеле пък отговорите на Ешреф.
Но и Нисан, когато разговаряше с Афра се оказа много "сладкодумна".

- Момичето е красиво.
- Да.
- Сладка, красива.
- Вие сте идеална двойка един за друг.
- Да?
- Да.

- Той е толкова красив.
- За съжаление.
- Харизматичен.
- За съжаление.
- Ще те защити ли?
- Разбира се!

# 688
Готини и закачливи диалози имат.  Ешко винаги е право в целта и с една дума или изречение те усмихва или вбесява. Враговете обработва така и те мълчат.

Ешреф се паникьоса и изплаши, защото ТЯ е с него в автомобила. Не иска нищо лошо да й се случи и да се чувства виновен. Освен това той я Обича и предпазва още първата им среща.Heart

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 23:38 от femmi2

# 689
Те са толкова влюбени 😍❤️‍🔥

Общи условия

Активация на акаунт