Отговори
# 690
# 691
Аааа ,такаааа Ешко гледа влюбено Нисан и хареса песента и отпива от кафенцето.

Тази сцена със стрелбата и как изпързаляха онези с предпазни жилетки е култува в епизода. Разбира се има още готини моменти и много важни.  Решението на Якуп баба и това че Ешреф спаси честта и достойнството си. Моментите между ЕшСан 💕  и жеста ,който направи Ешреф и после му благодари и прегърна.  На края на финала ,който отново завърши напрегнато и любопитно. Nature Boom

Страхът в Очите му заради Нисан. Ще се спасят и тогава на Кадирчо няма да му се размине. Те и без това разследват кой е предателя ,но Сейфо е твърд и не издава никой.  Трябва да се отбележи че Гьюркем в този епизод направи страхотна игра и имаше доста екранно време. Когато разбра решението на Якуп баба направи такава жална   физиономия... Той по принцип иска неговото лидерско място и ревнува и сега след като Нисан не му обръща внимание и е влюбена в Ешреф още повече ще е отмъстителен.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 11:38 от femmi2

# 692
Добро утро и хубав ден!

# 693
# 694
Здравейте, дами!

Още по кафе от мен и преглед на пресата.
Х и рускините ще ги оставя за по-късно ако ми остане време.
Започвам с една статия за разнообразие.

Чаатай Улусой не успя да се измъкне от репортерите: Тактиката „задна врата“ не проработи

Çağatay Ulusoy не успя да избяга от репортерите на празника за рождения ден на Мустафа Мерт Коч. Тактиката със задната врата не проработи!

MAGAZİN
15-05-2025 18:31
Çağatay Ulusoy присъства на празнуването на рождения ден на своя близък приятел Мустафа Мерт Коч. Не желаейки да бъде заснет от камери през нощта, Улусой се опитал да напусне мястото през задната врата, но опитите му били неуспешни. Известният актьор се изправи лице в лице с репортерите, които го чакаха на изхода.

Не можеше да избяга, но се усмихна
Тържеството се проведе на място в Етилер. След като научил, че журналисти го чакат на изхода на заведението, Улусой поискал да използва входа за приемане на стоки вместо главната врата. Но планът му не проработи. Неспособен да се измъкне от репортерите, актьорът се усмихна на репортерите и каза: „Лека нощ“.

„Приятелството на Чаатай е достатъчно“
Мустафа Мерт Коч, който навърши 30 години, отпразнува рождения си ден край огъня в Маслак. За новата си възраст той каза: „Да си на 30 е като да оценяваш преживяванията и да продължаваш напред. Аз съм по-зрял и по-щастлив. 30 е страхотна възраст.“ На въпроса за подаръка за рождения ден на Чаатай Улусой, Коч отговори : „Приятелството му е достатъчно. Никога не говорим за такива неща.“

Очаква ли ни изненада с нова песен?
Коч отговори положително на въпроса дали дуото ще работи заедно по музика и каза, че биха могли да издадат нови песни заедно . Младият певец заяви, че е бил вдъхновен от миналите си връзки по време на процеса на създаване на песента, остави вратата отворена за възможността да изпита любов в ранна възраст, като каза: „Надявам се“.

„Аз съм като нежелано перце“
Мустафа Мерт Коч, който заяви, че в момента няма никой в ​​живота си, даде хумористичен отговор, като каза: „Чаатай Улусой има прекрасна връзка. Би било хубаво, ако се забавляваме четирима. В момента съм като нежелано перце там.“

"Ако мислиш за хубави неща, хубавите неща ще мислят за теб.
В живота всичко винаги е взаимно."
Люси Чувиляева

Усмихнат, позитивен и щастлив ден с много настроение и сбъднати мечти ви пожелавам!

# 695
Такъв си е не се  навира пред камери и обективи излишно, като се има предвид и репертоара на турците. Но е грехотаааа да не направи фотосесия с тая убийствена секси визия и сподели за работата си и труда и колегите. Или да рекламира марки дрехи , часовници , автомобили , парфюм.  

Мили думи е казал аркадаша за тяхното приятелство ,което е доказано във времето. Няма нужда от подаръци ,достатъчно е че Чаатай е намерил време въпреки забързаното темпо на работа и го е уважил за РД. И ако занапред  направят обща песен и заснемат и изпеят ще превземат класациите.  

Що се отнася за връзки и подобни има си и предимства да си свободна птица и соло. Мъжете не издържат дълго на сухо така че всеки си има някоя за спорта и авантюри. Зависи и жените и мъжете  какво искат и търсят и мислят.  Живееш и се наслаждаваш на живота и мига и това е и времето ще покаже дали ще се задълбочат нещата.  Нашият Дон Жуан не издържа дълго почти три години, но пак е нещо и не му беше зле напротив лудееше и се забавляваше и прекарваше много време с близките приятели и семейство. Той не е от тези, които се страхуват от самотата.  ММК е прав донякъде, че като имаш връзка се съобразяваш с някой неща и се чувстваш излишен, като нямаш и ти приятелка да сте в обща компания. На Чаатай нищо човешко не му е чуждо, но по принцип е моногамен. Определено знае как да ухажва и обича красиво и да е мил и внимателен и да те подкрепя.
Не е лесно да устоиш на такава красота и харизма и на някой са им слаби ангелите и с поглед те съблича и облича.🔥С Малбората нямаха нищо по време на сериала и никой нищо не е писал или се е усъмнил или да го крият толкова време в което се съмняваме и няма нужда от това. Видимо е сега  че и двамата са открити и няма от какво да се притесняват или срамуват. Случката на летището е отделен въпрос и няма да се забрави лесно и ще се помни ,но не им пука и на двамата и така трябва. Те си знаят най добре какво , що и ако искат ще изяснят нещата. Славата е нож с две остриета има си и плюсове и минуси и понякога хората изпадаме в крайности.  Мисля, че са се сближили и засекли  на някой летен купон в дискотека , алкохол  музика , флирт , съблазън. Тя прекрати 10 - 11 годишна връзка дали заради колегата или по други причини, но да се впуснеш след това толкова скоро в нова връзка не е как да се изразим... здравословно или препоръчително. Не знаем как е живяла с бившия може да се е нуждаела точно от това от тръпка или различно изживяване, както и красавецът ни.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 11:25 от femmi2

# 696

🎤İkili Delilik/ Двойна лудост

🎵Превод на песента, изпълнена от Демет в епизод 8 #МечтатаНаЕшреф

Казвам си, махай се от живота ми,
За да свърши тази двойна лудост.
Пожелавам най-доброто и на двама ни,
Да можеш да се държиш така, сякаш нищо не се е случило,
За да разберем тази разрушителна сила...
Ако знаеше колко много искам това,
Моля те, не хващай погледа ми,
Не се появявай пред мен,
Хайде да не говорим, нека не се гледаме в очите,
Моля те,
Моля те, не хващай погледа ми,
Не се появявай пред мен,
Хайде да не говорим, нека не се гледаме в очите,
Моля те,
Нямам сили вече да се изтощавам...

# 697
Грасияс за песничката с превод. Първата песен записана от Нисан в студио благодарение на възможностите и връзките на Биг бос - ЕШРЕФ.

# 698
СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 8 /С БГ ПРЕВОД/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/8-neron-angelov-nov.html

# 699
Ехааа , идеално имаме си превод от Нерон. Благодарим!:hibiscus:

# 700
Цитат
Страхотен* Heart Eyes
Скрит текст:
Yum

# 701

Чаатай пристигна за снимките на #EşrefRüya

# 702
Чачо понакуцва нещо се е контузил... Rolling Eyes
Пазят го и се вижда как не дават да го снимат и слагат ръка на камерата.

В ръката държи телефон и от онези диетични сокчета ( сиропи )
Тениската  сме я виждали и друг път , всеизвестно е че не е суетен от към дрехи и ги пази и износва в което няма лошо особено, като са удобни.

Цитат
Страхотен* Heart Eyes
Скрит текст:
Yum

Наздравееее 🍷🍷🍷🍷🔥🔥🔥🖤🖤🖤🤎🤎🤎😍 Сръбските фенове са талантливи и креативни, като любимецът си. 👏  

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 00:24 от femmi2

# 703

Ехаа, започна се...
Някои "писатели" не могат да преглътнат успеха на „Eşref Rüya” и са решили да станат известни, обвинявайки сценариста в плагиатство.
Това не е изолиран случай. И за други сериали съм чела подобни обвинения, но шумотевицата трае от ден до пладне. После всичко утихва...
Да видим какъв заек ще изскочи от този "скандал".
Цитат
Авторката на Wattpad Дуру Мавий обяви, че ще съди телевизионния сериал „Eşref Rüya“ за кражба на книгата ѝ.

До моите скъпи читатели, които се интересуват да научат повече за процеса относно сходството на моята работа „От огън до пепел“ със серията „Eşref Rüya“.
Заедно с моя скъп адвокат, наскоро заведохме дело за плагиатство.
В момента нашите преговори за медиация продължават. Поради законовите разпоредби, не мога да споделя по-подробна информация в момента, но ще ви кажа, когато развитието стане ясно.
Благодаря ви за съобщенията ви за подкрепа.

✅Спойлери за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:
✔ Ешреф и Нисан ще бъдат спасени
✔ Ешреф ще започне разследване на извършителите на нападението
✔ Якуп ще умре в края на сезона
✔Ще видим ретроспекция за това как Ешреф спасява Нисан
✔Ще стане известно, че Нисан е информатор до края на сезона
✔ Чийдем ще убие Атиф в бъдеще

# 704
https://x.com/Jamal__Mahdi/status/1923538004825522425

Благодаря за всичко споделено! Добро утро и хубав ден въпреки ,че навън е толкова мрачно.

Общи условия

Активация на акаунт